תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
@HMJE22 תוכל לעשות גם על ימים ואיך אני עושה שיכניס את הנ"ל למשתנה?
-
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
תוכל לעשות גם על ימים
אם יהיה לי זמן אולי אני יעשה בעז"ה שימיר גם את הימים ואולי גם את השנים...
ואיך אני עושה שיכניס את הנ"ל למשתנה?
תקח את המשתנה
$he_date_namber
, הכל נמצא בתוך המשתנה הזה. -
@HMJE22 לפחות תוכל לאחד עם השעה ועם זה
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($_GET['ApiPhone']."/n");
-
@121244 תנסה את זה.
//פונקציה בשם users function users($wr){ $users_file = fopen("users.txt" ,'a'); fwrite($users_file,$wr ); fclose($users_file); } $date = date("H:i:s"); $sum = "$_GET['ApiPhone'] $date $he_date_namber"; //קריאה לפונקציה עם ערך מבוקש users ($sum."/n");
-
@HMJE22 איפה מוגדר תאריך עברי
-
@HMJE22 תוכל לבדוק לי מה הבעיה כאן
f($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
-
@HMJE22 איפה מוגדר תאריך עברי
תכניס קודם לקוד את מה שכתוב כאן, ואז המשתנה הזה לוקח את התאריך העברי (בספרות).
-
-
@HMJE22 תוכל לבדוק לי מה הבעיה כאן
f($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
חסר בתחילת השורה הראשונה את האות i ,אמור להראות כך
if($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } echo"go_to_folder=/$goto"; }else{ {print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
-
@אליהושש זה עדין לא עובד
אשמח שתענה לי כמה שיותר מהר -
@121244
בתחילת שורה מספר 19 תמחק את הפתיחת סוגריים -
@אליהושש עדין
-
-
@אליהושש כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244
תרד עוד שורה בין 21 ל22 ותוסיף בשורה החדשהexit();
בהצלחה! ותעדכן אם עזר.
ככה אם כן זה התוצאה
-
@121244
לא!!! חס ושלום!!!
כתבתי בין 21 ל22 ולא בין 20 ל 21 הנה דוגמאprint "id_list_message=t-"; exit(); } exit(); ?>
-
@אליהושש ככה ?
-
@121244
תעתיק את זהif($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
@121244
הסתדר????
תעדכן!!! -
@אליהושש אני חושב שכן ולא עניתי בגלל שלא יכולתי לבדוק כי הייתי באמצע עם קובץ אחר ולא רציתי שיהרס
-
@אליהושש מה הבעיה בשורה זו?
elseif($type == "1"){$path1=target=ivr2:{$waht};
-
@121244
תנסה כךelseif($type == "1"){ $path1=target=ivr2:{$waht}; exit(); }