תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
@121244
תעתיק את זהif($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
@121244
הסתדר????
תעדכן!!! -
@אליהושש אני חושב שכן ולא עניתי בגלל שלא יכולתי לבדוק כי הייתי באמצע עם קובץ אחר ולא רציתי שיהרס
-
@אליהושש מה הבעיה בשורה זו?
elseif($type == "1"){$path1=target=ivr2:{$waht};
-
@121244
תנסה כךelseif($type == "1"){ $path1=target=ivr2:{$waht}; exit(); }
-
@121244
תקין??? -
-
@121244
בשורה 28 תוסיף}else{} exit();
-
@אליהושש ולגבי זה תסתכל מה זה עושה בסוף במקום לעבור לשלוחה המוגדרת
<?php $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $goto = $_REQUEST['goto']; if($did == null){print "read=t-אנא הקש את מספר המערכת=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username={$did}&password={$password}"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"&&!$goto){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); if($status == "OK"){ echo "id_list_message=g-/$goto"; } ?> [קוד](https://795697842.000webhostapp.com/mss/login.php?didמספר מערכת &pass=סיסמא&goto=1)
-
@אליהושש כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@121244
בשורה 28 תוסיף}else{} exit();
ולגבי זה זה מה שזה עושה
-
דבר ראשון תמחק מהר את הקישור שנתת, הוא מכיל מספר מערכת וסיסמא!!!!
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
@אליהושש ולגבי זה תסתכל מה זה עושה בסוף במקום לעבור לשלוחה המוגדרת
למה שורה 14 לא נראית כך
if($status == "OK"){
-
דבר ראשון תמחק מהר את הקישור שנתת, הוא מכיל מספר מערכת וסיסמא!!!!
פעם שניה שזה קורה לי כבר...
-
למה שורה 14 לא נראית כך
if($status == "OK"){כי אם לא הוא חוזר על השאלה (כי תמיד המשתנה שווה ל.. ) כפי שכתב @הלי כאן
-
@אליהושש בכל אופן אין פיתרון?
-
-
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
למה שורה 14 לא נראית כך
if($status == "OK"){כי אם לא הוא חוזר על השאלה (כי תמיד המשתנה שווה ל.. ) כפי שכתב @הלי כאן
מה אתה מתכוון?? אני לא הצלחתי לקבל בזה ok .
לא הבנתי לאיפה אתה מפנה בקישור שהבאת מ @הלי -
אני לא הצלחתי לקבל בזה ok .
@121244
דהיינו כשיש טעות במספר או בסיסמא לא מקבלים OK. -
@121244
ככה לא עובד לך??<?php $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $goto = $_REQUEST['goto']; if($did == null){print "read=t-אנא הקש את מספר המערכת=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username={$did}&password={$password}"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); if($goto ! null){ print "id_list_message=g-/$goto"; exit(); } ?>
-
@121244
ערכתי את הפוסט הקודם תנסה עכשיו, ותעדכן. -
@121244
ערכתי את הפוסט הקודם תנסה עכשיו, ותעדכן.אוקיי אנסה רק שכחת כאן =
if($goto ! null){