תגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]
-
@121244 כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
כן תודה רבה
אתה בטוח שזה תקין??!! ערכתי את זה עכשיו שוב פעם, עריכה שנראית לי חיונית.
-
פוסט זה נמחק! -
@אליהושש כתב בתגובה: [כמה נכנסו למודול שלי]:
כן תודה רבה
אני לא יודע זו התוצאה ולכאורה אמור לעבוד
id_list_message=g-/1 -
ולגבי זה זה מה שזה עושה
פעמיים = באותה שורה ???
מה אעשה זה מה שאמור להיות במשתנה
-
כן תודה רבה
אני לא יודע זו התוצאה ולכאורה אמור לעבוד
id_list_message=g-/1אם יהיו לך בעיות אז תתקן למה שערכתי.
-
ולגבי זה זה מה שזה עושה
פעמיים = באותה שורה ???
אין תקנה? -
ולגבי זה זה מה שזה עושה
אין תקנה?
תעתיק את הקוד או חלקו ונראה מהלהציע (פשוט לא הבנתי למה המשתנה צריך את ה = ).
-
פוסט זה נמחק! -
@אליהושש איך אני יכול להגדיר הרשאות צפיה בנושא
-
@אליהושש איך אני יכול להגדיר הרשאות צפיה בנושא
לא נראה לי שיש כזה דבר.
-
@אליהושש ומה לגבי הקוד
-
פוסט זה נמחק! -
@אליהושש אוקי תודה רבה רק אני מוחק את הקוד
-
@אליהושש ומה לגבי הקוד
תחליף את השורות הבעייתיות ל
elseif($type == "1"){ $path1="target=ivr2:{$waht}"; exit(); } exit();
-
@אליהושש
אם לא עזר בל"נ אבדוק במוצ"ש -
פעמיים = באותה שורה ???
אין תקנה?חסר מרכאות
"
על תוכן המשתנה... -
@אליהושש
אם לא עזר בל"נ אבדוק במוצ"שכעקרון זה עובד רק אחרי שאני מכניס את כל המשתנים התשובה ריקה קישור לקוד כולל המשנים
https://795697842.000webhostapp.com/mss/systems/deldet.php?did=מספר_מערכת&pass=סיסמה&path=1/3&type=1&waht=7 -
@אליהושש מה הועילו חכמים בתקנתם אם המאזין לא יוכל לבחור שלוחה ומייד זה מעביר לשלוחה אחרת
<?php $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $goto = $_REQUEST['goto']; if($did == null){print "read=t-אנא הקש את מספר המערכת=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username={$did}&password={$password}"), true); $status = $url['responseStatus']; if($goto > "0"){ print "id_list_message=g-/$goto"; exit(); } elseif($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
-
@אליהושש מה הועילו חכמים בתקנתם אם המאזין לא יוכל לבחור שלוחה ומייד זה מעביר לשלוחה אחרת
<?php $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $goto = $_REQUEST['goto']; if($did == null){print "read=t-אנא הקש את מספר המערכת=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username={$did}&password={$password}"), true); $status = $url['responseStatus']; if($goto != null){ print "id_list_message=g-/$goto"; exit(); } elseif($status == "OK"){ print "read=f-000=goto,,1,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1804.t-נא ליבדוק את המיספר והסיסמא ולנסות שוב רק אם הינכם בטוחים שהם נכונים.&go_to_folder=hangup"; exit(); } ?>
למה אתה חושב שהמאזין לא יוכל לבחור שלוחה , מוגדר שרק עם התקבל ערך ב goto הוא ממשיך הלאה, לא??
-
@אליהושש
אם לא עזר בל"נ אבדוק במוצ"שכעקרון זה עובד רק אחרי שאני מכניס את כל המשתנים התשובה ריקה קישור לקוד כולל המשנים
https://795697842.000webhostapp.com/mss/systems/deldet.php?did=מספר_מערכת&pass=סיסמה&path=1/3&type=1&waht=7אבל עושה את הפעולה המבוקשת???