אני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת
-
@HMJE22 @amp-Software-0 @הלי פה בתמונה יכולים לראות שבדפדפן זה מופיע
-
@שמואל-ש
תנסה להדפיס כךprint "id_list_message=g-{$go_to_folder2}.";
-
@אליהושש כתב באני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת:
{$go_to_folder2}.
שמתי לב שאפילו אם אני מדפיס בתחילת הקוד את המשתנה רגיל - ללא id_list_messaga, אז בדפדפן רואים את זה, אבל בלוג לא רואים את זה-כאילו זה לא קיים!
-
@שמואל-ש
לא הבנתי, ניסית את מה שכתבתי?? -
@אליהושש כתב באני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת:
@שמואל-ש
לא הבנתי, ניסית את מה שכתבתי??כן
-
@שמואל-ש
ולא עובד?? -
-
@שמואל-ש שמתי לב שבתמונה רואים שהתשובה לא מתחילה באחד מהערכים שימות מאפשרים בתשובה תקינה אז אם זה רק בתמונה אז זה משהו אחד אבל אם התשובה לא מתחילה בתשובה תקינה אז לא יראו את זה בלוג בשום דרך שהיא וזה גם לא יעבוד כמו כן זה עובד רק כשיש & בין הפקודות וברגע שיש מעבר שורה או מפריד וכולי אז זה לא יעבור
-
@הלי זה סתם לניסוי כמובן
-
@אליהושש @amp-Software-0 @HMJE22 מה עושים? לא עובד לי!
-
@שמואל-ש
תוכל לצרף את הקוד בשלמות as is -
@amp-Software-0 כתב באני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת:
@שמואל-ש
תוכל לצרף את הקוד בשלמות as isאפשר במייל?
-
פוסט זה נמחק! -
@שמואל-ש כתב באני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת:
מקבל אותם בשרת
$go_to_folder = $_GET['go_to_folder']; $go_to_folder2 = $_GET['go_to_folder2'];
אם עדיין לא הסתדרת, תנסה לשנות את זה ל
$go_to_folder= $_REQUEST['go_to_folder']; $go_to_folder2 = $_REQUEST['go_to_folder2'];
-
@שמואל-ש כתב באני מקבל מהשלוחה משתנה למעבר לשלוחה אחרת, המשתנה נשלח לשרת אבל לא נשלח חזרה למערכת:
מקבל אותם בשרת
$go_to_folder = $_GET['go_to_folder']; $go_to_folder2 = $_GET['go_to_folder2'];
אם עדיין לא הסתדרת, תנסה לשנות את זה ל
$go_to_folder= $_REQUEST['go_to_folder']; $go_to_folder2 = $_REQUEST['go_to_folder2'];
לא נראה קשור,
נראה יותר כמו בעיית ירידת שורה או משהו בסגנון.
@שמואל-ש תרצה להביא קישור ישיר של הכתובת? -
@אהרן-שובקס @HMJE22 @אליהושש @הלי ב"ה הבעיה הסתדרה!
הבעיה היתה שאחד הפרמטרים ששלחתי לשרת מהשלוחה היה עם (ניקוד ו)פסיק, הסרתי את הפסיק וזה עובד