מיון מספרים נכנסים לרשימות תפוצה מהטלפון לפי תאריך ושעת כניסה
-
מעוניין למיין את המספרים הנכנסים לרשימות תפוצה על פי תאריך ושעת הכניסה באופן ידני אבל מפני שאין לי גישה למחשב כל הזמן אני מעוניין
לשמוע את כל המספרים שנכנסו ובאיזה תאריך ושעה נכנסו
ואז תנתן לי אפשרות לבחור אם להוסיף את המספר לרשימת תפוצה או למחוק אותו מהרשימה.נדמה לי שעם ListAllInformation אפשר להכניס מספרי טלפון אבל אין לי מושג אם אפשר גם להכניס שעה ו\או תאריך.
גם אני לא יודע איך מקריאים את הטבלה של ListAllInformation ושילובה עם מודל type=yemot_dialer_campaign_list
אם זה אפשרי אשמח לשמוע כיצד.
תודה רבה.
ועוד פרט חשוב:כל תהליך קליטת המידע (כניסת המאזין למערכת) אמור להיות שקט ולא להטריד את המשתמש באישורים ובהשהיות.
כמו כן עלה על דעתי האפשרות לעשות הקלטה של מספר שניות אבל הפתרון הזה גורם השהיה בכניסה למערכת ועל כן איננו רצוי
-
@jack לא הבנתי, אתה רוצה לקבל מידע על נכנסים לשלוחה או על המספרים שנוספו לרשימת תפוצה?
למעשה, אם אתה רוצה מידע על אלה שנוספו לרשי"ת יש לך לוג בשם LogYemotDialerCampaignList.ymgr תחת תיקיית Log בתפריט הראשי.
לקבל מידע על נכנסים לשלוחה אני משתמש עם חלוקת אישורים כדי שלא להשהות.
אבל בשניהם אין אפשרות להקראה בטלפון, נ"ל שהאפשרות היחידה להקראה היא רק בהקלטה של שניה (או ב API) -
@שמואל-ש כן, כנראה אצטרך לפתח משהו בAPI כי לא זו בלבד שאני רוצה לשמוע בטלפון את המספרים שנכנסו לפי סדר כניסתם (ואת זמן כניסתם) אני מעוניין גם למיין אותם לרשימות בלחיצת כפתור בטלפון.
חשבתי שיש משהו מובנה או איזה טריק דרך ALLLISTINFORMATION אבל כנראה שהדרך הקצרה היא הדרך הארוכה (API)
בכל מקרה תודה על התגובה.
-
@jack כתב במיון מספרים נכנסים לרשימות תפוצה מהטלפון לפי תאריך ושעת כניסה:
אני מעוניין גם למיין אותם לרשימות בלחיצת כפתור בטלפון.
לא הבנתי
-
@שמואל-ש נניח שהתקשרו אלי 0501111111 ו 0527122222 ו 0549999999 בשעות 13 ,14, ,15 בהתאמה.
כשאתקשר למערכת אשמע "המספר 0501111111 התקשר בשעה 13" ואז ישמע תפריט :"אם ברצונך להעבירו לרשימת תפוצה 1 ,2 או 3 נא ללחוץ על המקש המתאים"
כאשר נלחץ אחד המספרים המספר נמחק מהרשימה ומתווסף לרשימת התפוצה המתאימה וכך ממשיך למספר הבא 0527122222 יושמע "המספר 0527122222 התקשר בשעה 14" ויפתח תפריט הבחירה וכך הלאה על הסדר
אבל כאמור כנראה אפשר לעשות את זה רק דרך API