רשימת האזנה להודעה מסויימת לא מדוייקת
-
כאשר אני שומע בטלפון כמה מאזינים שמעו הודעה מסויימת זה נותן לי מספרים גם של כאלה ששמעו שנייה אחת, הייתי רוצה להגדיר שרק כאשר שומעים לפחות 30% מההודעה זה ירשום ששמעו את ההודעה, או לחילופין שיתן דרך הטלפון אפשר לדעת איזה טלפון שמע וכמה שניות \ דקות מההודעה.. המטרה לחזק את המאזינים ששמעו את ההודעות שלהם, האם מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת ?
-
@malchuts
תוכל בדרך אחרת
לבדוק מול הלוג שמיעות של הקובץ
[צריך להכניס הגדרה שזה ישמור את הלוג]
ותפתח API שנותן את כמות הפעמים אחרי חישוב השניותהיום עם פיתוח הAPI בהשמעת קבצים זה ממש יכול להיות חמוד
-
@מנסה לא הבנתי אם תוכל לפרט ולהסביר יותר אשמח תודה
-
אם אתה יודע לכתוב מעט קוד, אתה צריך לכתוב קוד שיקבל מימות בAPI [ע"י לחיצה על מקש מסויים במהלך שמיעת הקובץ]
ויש לך את שם הקובץ ואת השלוחה במה שנשלח מימות
אח"כ אתה מוריד את הלוג של שמיעת הקבצים
מחפש בלולאה את כל הפעמים שמופיע הקובץ המבוקש, ומוסיף 1 למונה בכל פעם שסכום השניות עובר את 30 אחוז מאורך הקובץ הכללי [מופיע שם] (שים לב שאם מישהו שמע את ההודעה בכמה חלקים קטנים הוא לא יתחשב במניין, אלא א"כ תוסיף גם לזה עיבוד],ועונה למאזין את המספר של המונה
"להודעתך האזינו XX מאזינים" -
@מנסה לצערי לא יודע לכתוב קוד, אם אתה יודע אדרבא אשמח לקוד שיסדר את העניין. תודה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות