קוד להורדת קובץ
-
@אליהושש אולי זה יעבוד לא בדקתי ברעיון שילוב של שני הקודים אתה יכול לנסות לשחק יתכן שזה סתם קישקוש תוכל לבדוק ולעדכן
<?php $myfile ="https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=07********:******&path=ivr2:/1/000.wav"; header("Content-Type: application/octet-stream"); header("Content-Disposition: attachment; filename=000.wav"); header("Content-Length: 100000"); $file_contents = file_get_contents($myfile); echo "<html><head><title>הורדת קובץ </title></head><body><iframe src=$file_contents width=100% height=950></iframe></body></html>"; ?>
-
@הלי
תודה רבה!!!
הקוד בעיקרון טוב ומוריד את הקובץ רק שיש בעיה, אני משתמש בפקודהRenderYMGRFile
להורדה בפורמט csv והקובץ יורד בצורה משובשת, כנראה צריך להוסיף עוד משהו בקוד בשביל הקידוד.
להלן הקוד<?php $myfile ="https://www.call2all.co.il/ym/api/RenderYMGRFile?token=**********:*****&wath=ivr2:/1/ApprovalAll.ymg&convertType=csv¬LoadLang=0&"; header("Content-Type: application/octet-stream"); header("Content-Disposition: attachment; filename=000.csv"); header("Content-Length: 100000"); $file_contents = file_get_contents($myfile); echo "<html><head><title>הורדת קובץ </title></head><body><iframe src=$file_contents width=100% height=950></iframe></body></html>"; ?>
אשמח לדעת מה אפשר להוסיף בשביל הקידוד.
בתודה מראש!!! -
@אליהושש אינני מבין גדול בphp אבל נסה את זה
<?php $myfile = "https://www.call2all.co.il/ym/api/RenderYMGRFile?token=*********:*****&wath=ivr2:/1/ApprovalAll.ymg&convertType=csv¬LoadLang=0&"; $file_contents = file_get_contents($myfile); header("Content-Type: text/csv; charset=utf-8"); header("Content-Disposition: attachment; filename=000.csv"); header("Content-Length: " . strlen($file_contents)); echo "<html><head><title>הורדת קובץ </title></head><body><iframe src=$file_contents width=100% height=950></iframe></body></html>"; ?>
-
@אביי-ורבא
תודה על הרצון הטוב,
עכ"פ האותיות בעברית עדיין מוצגות בצורה לא טובה וצריך לפתוח את הקובץ כמבואר כאן, בשונה מהקוד שהביא @yosafizak כאן שזה יורד בצורה טובה, רק ששם החיסרון שאפשר לצפות בקוד כשלוחצים על F12. -
@yosafizak @אביי-ורבא @הלי @צדיק-תמים
אם אני אכתוב שבסיום יעבור לקובץ אחר בשרת, לא יוכלו לצפות בקוד???
אם כן (וגם אם לא) אשמח שתתנו לי קוד שמעביר לקובץ אחר כי ניסיתי את זה ולא עבד, כנראה זה עובד רק בקוד php רגיל. -
@אליהושש כתב בקוד להורדת קובץ:
@אביי-ורבא
תודה על הרצון הטוב,
עכ"פ האותיות בעברית עדיין מוצגות בצורה לא טובה וצריך לפתוח את הקובץ כמבואר כאן, בשונה מהקוד שהביא @yosafizak כאן שזה יורד בצורה טובה, רק ששם החיסרון שאפשר לצפות בקוד כשלוחצים על F12.יש לכל קובץ בשרת הגדרה אל הגישה אליו,
כלומר מי יכול לצפות בו וכמה ( כמו בוורד : עריכה , תגובה , צפייה) ובשרת שלי הקובץ(וכנראה גם בשלך) מוגדר שכל אחד יכול לקרוא ולהסתכל על הקובץ.
לי לפחות זה קרה עם קוד PHP ואז כאשר שיניתי את ההגדרה זה כבר לא הראה את הקוד, אני לא יודע אם זה ככה גם ב-HTML אבל אולי תבדוק ותעדכן אותנו, -
@yosafizak
לא עוזר -
@yosafizak
לא עוזרבקוד הראשון שהבאתי לך זה הוריד את הקובץ לשרת בצורה שרצית?
כי אם כן, אולי נוכל לעשות שזה יוריד את הקובץ לשרת ואז המשתמש יוריד את הקובץ מהשרת ולא מהלינק, כלומר זה קודם כל ירד לשרת ואז מהשרת זה ירד אל המחשב -
@yosafizak תודה על הסיוע!!!
@yosafizak כתב בקוד להורדת קובץ:
בקוד הראשון שהבאתי לך זה הוריד את הקובץ לשרת בצורה שרצית?
איפפה אני אמר לראות אותו בשרת, באיזה תיקייה???
כלומר זה קודם כל ירד לשרת ואז מהשרת זה ירד אל המחשב
איך עושים דבר כזה???
-
@yosafizak תודה על הסיוע!!!
בקוד הראשון שהבאתי לך זה הוריד את הקובץ לשרת בצורה שרצית?
איפפה אני אמר לראות אותו בשרת, באיזה תיקייה???
כלומר זה קודם כל ירד לשרת ואז מהשרת זה ירד אל המחשב
איך עושים דבר כזה???
תבדוק את הקוד הזה ותעדכן:
(כמובן לשנות את הפרטים ולהכניס את נתיב הקובץ שים לב לרשום את סיומת הקובץ כמו בדוגמא בלינק שהבאתי)<?php $myfile = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=079XXXXX:XXXX&path=ivr2:/Log/LogApi.ymgr'; // Initialize cURL session $ch = curl_init(); // Set cURL options curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $myfile); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); // Execute the cURL session $file_contents = curl_exec($ch); // Check for cURL errors if (curl_errno($ch)) { die('Error fetching file: ' . curl_error($ch)); } // Close the cURL session curl_close($ch); // Set the Content-Type header to indicate that the content is CSV header("Content-Type: text/csv; charset=utf-8"); // Set the Content-Disposition header to force download with the specified filename header("Content-Disposition: attachment; filename=downloaded_file.csv"); // Set the Content-Length header based on the actual file size header("Content-Length: " . strlen($file_contents)); // Send the file contents to the browser echo $file_contents; ?>
-
@yosafizak
תודה רבה!!!!
עובד פגז!!! -