עדכון נתונים שהוקשו בקובץ ListAllInformation
-
נכון, זה לעוס למדי ויש הרבה אשכולות כאן בפורום על זה. אבל בכל זאת, אשמח לעזרה.
אני יסביר את הצורך שלי:
יש לי מערכת רישום עבור קבוצה שנוסעת לחול, וכחלק מהפרטים הדרושים אנו צריכים את פרטי הדרכונים של הנוסעים.
בניתי שלוחת קבלת נתונים, וזה עובד מקסים כך שהנתונים מגיעים אלי למייל בצורה מסודרת עם דוח שכמובן הגדרתי אותו היטב לפי הצרכים שלנו.
(במאמר מוסגר, כדאי לציין שאנשים הכניסו את השם באנגלית ללא טעויות כלל, למעט בודדים ממש שהתקשרו לעדכן שטעו בתו אחד)type=recording_and_entering_data title=הזנת פרטי דרכונים record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=list_all_information enter_id_type_phone_or_enter_phone_verify_phone=yes 050-option=---EnglishKeyboard 051-option=8-8--Digits 052-option=8-8--Date 053-option=8-8--Date set_ok_send_mail=yes login_add_val_name=yes login_add_column_number=7 recording_and_entering_data_enter_id_max_approval=1 say_approval_number=say_approval_no_number
אני רוצה שהנתונים המתקבלים (במקרה זה: פרטי דרכון) יתווספו לכל אחד מהמשתמשים ל
ListAllInformation
.
חפרתי בפורום ומצאתי אשכולות שונים, אך לא הצלחתי למצוא בצורה ברורה האם אפשרי לבצע דבר כזה.
ראיתי שאפשר להגדיר שימחק המידע הקיים וירשם מחדש מה שהוכנס בשיחה, אלא שזה ימחוק את הנתונים האחרים שיש כבר בקובץ.
אני מפספס משהו?
אשמח לכל עזרה, אפילו הכוונה לאשכול המתאים. -
-
@מוטי-לוין האם זה ידרוס למעשה את מה שמוגדר כרגע בטבלה?
https://f2.freeivr.co.il/post/1949
לפי ההוראות כאן, הקובץ נתונים אצלי בנוי כך שבעמודות C וD יש את שם המשפחה ושם פרטי ובעמודה 7 שמתי את מספרי הטלפון.
את מספר הטלפון אני מבין שאפשר לשים איפה שרוצים בקובץ, נזיז אותו לעמודה מאוחרת יותר.
תוך כדי כתיבת השאלה עשיתי פשוט בדיקה, הגדרתי וראיתי שזה פשוט מוסיף שורה חדשה לקובץ. כך שהשאלה לא רלוונטית....
אבל בכל מקרה, זה לא תועלתי כי את הנתונים האלו כבר יש בדוחות הרגילים שהשלוחה מנפיקה למייל
גם אילו נשתמש בהגדרה שמוחקת את השורה הקיימת ומכניסה את השורה החדשה במקום, נאבד את השם הפרטי והמשפחה שנמצאים כרגע.
אם יש דרך למחוק את השורה הקיימת של המשתמש, ולהוסיף לשורה החדשה את הנתונים שהוקשו בקבלת נתונים ובנוסף את מה שהיה בשורה הישנה, זה יהיה מוצלח מאוד.
האם זה אפשרי?
מישהו יודע?