אינטגרציה לMonday
-
שלום רב, אני עושה את צעדיי הראשונים בעולם הפיתוח ושימוש בAPI של ימות.
אשמח מאוד להסבר וסיוע!אני מפתח מערכת CRM של Monday,
המטרה שלי לשלוח פקודות לAPI של ימות ממערכת מאנדיי.במערכת של מאנדיי יש אפשרות ליצור Webhook לפי טריגרים,
כדי לייצור כזה הוק צריך להכניס קודם כל את הURL של הAPI.אני מנסה להכניס את הURL של ימות
https://private.call2all.co.il/ym/api/
אך מקבל שגיאה:
Failed to communicate with URL provided.מעיון קל במדריכים שלהם נראה כי השגיאה נובעת מכך שהם מצפים לקבל תשובה מהשרת של ימות :
We will send a JSON POST body, containing a "challenge" field. This is a randomly generated token that we expect you to return as a "challenge" field of your response JSON body to that request.
Here is how the "Challenge" will look like:
{
challenge: “3eZbrw1aBm2rZgRNFdxV2595E9CY3gmdALWMmHkvFXO7tYXAYM8P”
}The response body should be an identical JSON POST body:
{
challenge: “3eZbrw1aBm2rZgRNFdxV2595E9CY3gmdALWMmHkvFXO7tYXAYM8P”
}האם יש דרך לספק למאנדיי את התגובה שהיא מצפה לה?
-
@איש-סוד
ה URL הבסיסי כולל גם את שם המתודה
לדוגמא https://private.call2all.co.il/ym/api/Login
לאחר מכן אתה יכול לצרף את שאר הפרמטרים, לפי סוג הבקשה, GET או POSTבנוסף,
אם הבנתי נכון את מה שהם כתבו, אתה צריך להחזיר בתגובה את מזהה ה challenge שהם שלחו ב hook,
אם זוהי דרישת סף, אתה תהיה חייב שרת מתווך באמצע כדי שיחזיר את התגובה כפי שהם מצפים לקבל אותה -
@amp-Software-0 כתב באינטגרציה לMonday:
בנוסף,
אם הבנתי נכון את מה שהם כתבו, אתה צריך להחזיר בתגובה את מזהה ה challenge שהם שלחו ב hook,
אם זוהי דרישת סף, אתה תהיה חייב שרת מתווך באמצע כדי שיחזיר את התגובה כפי שהם מצפים לקבל אותהזו שאלתי, האם יש דרך לבקש מהשרת של 'ימות' להכניס בתגובה JSON זהה לבקשה.
-
וזוהי תשובתי
אתה תהיה חייב שרת מתווך באמצע כדי שיחזיר את התגובה כפי שהם מצפים לקבל אותה
אין דרך להכתיב לימות איך להחזיר את התשובה
-
@amp-Software-0
אוקיי
תודה רבה!
(חסר לי את המוניטין הנדרש כדי להצביע לך) -
@איש-סוד
אם זה יעזור לך,
אוכל לאפשר לך לבצע זאת, לפחות באופן זמני, באמצעות השרת שלי -
@איש-סוד כתב באינטגרציה לMonday:
בנוסף,
אם זוהי דרישת סף, אתה תהיה חייב שרת מתווך באמצע כדי שיחזיר את התגובה כפי שהם מצפים לקבל אותהזו שאלתי, האם יש דרך לבקש מהשרת של 'ימות' להכניס בתגובה JSON זהה לבקשה.
הדרך היחידה זה להקים שרת מתווך באמצע.