סליקה בנדרים פלוס, האם ניתן לשלוח את מספר קו הטלפון בימות המשיח?
-
במוסד שמחזיק כמה קוי טלפון, ובעת ביצוע עסקה רלוונטי מאיזה קו בוצעה העסקה, האם יש אפשרות לקבל בנדרים פלוס גם את מספר הקו בימות?
תודה. -
@799233627
עדיף אם תמצא משהו יותר פשוט,
אבל כרגע מה שעולה לי זה שתפתח בנדרים פלוס קטגוריה לכל קו ותיתן
שם לקטגוריה את מספר הקו ואז תשתמש אם ההגדרה הזאת כאן שלמשל טלפון שמספרו0255555 התרומות שיבוצעו דרכו יכנסו לקטגוריה שתקרא לה 0255555 ובממשק של נדרים אתה יכול לראות כל תרומה לאיזה קטגוריה היא נתרמה וכך תדע מאיזה מערכת הוא תרם (כל הנאמר זה רק אם אתה משתמש אם הסליקה של נדרים דווקא לתרומות דרך הטלפון כי אם תורמים לך גם דרך האתר או הטאבלטים אז שיכנסו למוסד שלך יראו המון קטגוריות אם מספרים לא מובנים תבדוק אם יש דרך בממשק של נדרים להסתיר קטגוריות) -
@תפארת-יעקבב תודה, אבל זה לא מספיק לי,
כי יש לי כמה מוצרים בכל קו, והקטגוריה משמשת עבור המוצרים. -
@799233627 למה של תבדוק בלוג של הקויים?
-
@מתעניין כתב בסליקה בנדרים פלוס, האם ניתן לשלוח את מספר קו הטלפון בימות המשיח?:
@799233627 למה של תבדוק בלוג של הקויים?
למה שלא (הוספת אות).
דבר ראשון אני יסנגר עליו שיכול להיות שיש לו עשרות קווים ולבדוק את הבלוג של כל אחד זה הרבה זמן
חוצמיזה איך הוא יבדוק שתי עסקאות שבוצעו באותו שעה ואותו סכום איך ידע מאיפה כל עסקה הגיעה -
@תפארת-יעקבב כתב בסליקה בנדרים פלוס, האם ניתן לשלוח את מספר קו הטלפון בימות המשיח?:
אבל כרגע מה שעולה לי זה שתפתח בנדרים פלוס קטגוריה לכל קו
לא צריכים לפתוח קטגוריה בנדרים מספיק שכותבים בימות הגדרה זו
-
@799233627 כתב בסליקה בנדרים פלוס, האם ניתן לשלוח את מספר קו הטלפון בימות המשיח?:
במוסד שמחזיק כמה קוי טלפון, ובעת ביצוע עסקה רלוונטי מאיזה קו בוצעה העסקה, האם יש אפשרות לקבל בנדרים פלוס גם את מספר הקו בימות?
תודה.@799233627 @תפארת-יעקבב
למה להסתבך? בסליקה דרך ימות לנדרים פלוס אכן נשלח מספר המערכת...
זה מופיע ב'הערות' כך
Yemot-0XXXXXXXXX.XXXX
בהצלחה
-
-
@799233627 אגב, מה זה הערך האחרון שבמשתנה ההערות שם (אחרי הת"ז יש עוד 4 ספרות)
Yemot-077xxxxxxxx-Id-teudat_zehut-3xxxxxxxxx.1976
-
@799233627 כתב בסליקה בנדרים פלוס, האם ניתן לשלוח את מספר קו הטלפון בימות המשיח?:
@799233627 אגב, מה זה הערך האחרון שבמשתנה ההערות שם (אחרי הת"ז יש עוד 4 ספרות)
Yemot-077xxxxxxxx-Id-teudat_zehut-3xxxxxxxxx.1976
אגב, זה קיים לא רק אחרי זיהוי, אלא גם בסליקה ללא שום זיהוי - שהמערכת שולחת רק את מספר המערכת, נשלח גם ה4 ספרות האלו, כנראה שזה איזה שהוא ערך מזהה מסויים שנשלח בכל סליקה...