שליחת דוח למייל
-
@רבנים תראה כאן
אם אתה רוצה שזה יתבצע בסיום כל אישור הודעה תעשה שיעברו לאחר האישור לשלוחה שיש בה בדיקת הרשאת כניסה מול API
ובסקריפט תעשה פריסה ואז תכניס להגדרות של השלוחה את הכתובת שקיבלת בסקריפט -
@הרב הוא צריך לשנות את הפונקציה לdoPost ולהגדיר בימות שליחה כפוסט, בגט זה לא יעבוד.
-
@אביי-ורבא לא זכיתי להבין את כוונתך לא שאני מבין גדול בעניין אבל אשמח להסבר
מה גם שניסיתי לפתוח בגוגל סקריפט עם המודל שהביא @הרב בשמך והוא כותב לי שאי אפשר לשמור את הנתונים
רק אם אני מוחק את שורות 14-15 הוא נותן לי לשמור -
@רבנים כתב בשליחת דוח למייל:
מה גם שניסיתי לפתוח בגוגל סקריפט עם המודל שהביא @הרב בשמך והוא כותב לי שאי אפשר לשמור את הנתונים
רק אם אני מוחק את שורות 14-15 הוא נותן לי לשמורזה בגלל נטפרי
-
@רבנים אתה לא מצליח לשמור בגלל נטפרי.
אם אתה רוצה אני אוכל להגדיר עבורך את זה בתשלום, תוכל לפנות למייל שבפרופיל -
@צדיק-תמים כתב בשליחת דוח למייל:
רק אם אני מוחק את שורות 14-15 הוא נותן לי לשמורזה בגלל נטפרי
נכון תודה
-
-
@רבנים בשם של הפונקציה בשורה 10
myFunction212 -
@אביי-ורבא כתב בשליחת דוח למייל:
@רבנים בשם של הפונקציה בשורה 10
myFunction212גם אם אני כותב doPost וגם אם אני כותב myFunction212 בפונקציה הוא שולח לי מייל עם קובץ בשם RenderYMGRFile.json עם תוכן לא ברור
-
@רבנים שינית עוד משהו בקוד? כי זה ממש לא אמור לשלוח לך בכלל json...
-
@אביי-ורבא את המייל בשורה 5
אני ינסה שוב להעתיק את הקוד -
@אביי-ורבא לא שיניתי
ניסית ועל כל 5 הפעלות בערך של הסקריפט בלי שום שינוי בקוד פשוט אחד אחרי השני הוא שולח מייל עם קובץ של json... וקובץ של html... -
@אביי-ורבא מה בדיוק אני אמור להגדיר בשלוחה, ואם יש אפשרות לשנות את האימייל שאליו זה ישלח?
תודה
נ.ב.גם לי זה שלח את הקובץ הזה ופעם אחת זה שלח לי גם HTML ועכשיו ששיניתי לdoPost אז זה שלח לי HTML ן CSV -
@הקבצן-הנודע כתב בשליחת דוח למייל:
מה בדיוק אני אמור להגדיר בשלוחה, ואם יש אפשרות לשנות את האימייל שאליו זה ישלח?
האימל שאליו זה נשלח זה תלוי איפה בנית את הסקריפט דהיינו על איזה חשבון גוגל זה שומר את הפרויקט
-
@אביי-ורבא תודה ענקית, תכלס מה שעשיתי זה שבשורת הקוד של UrlFetchApp שורות 14 15 כתבתי את ה URL בשלמותו ולא שיחבר לבד
ואז הוא שלח את הקבצים -
@רבנים @אביי-ורבא ואין אפשרות לשנות ממי ישלח ו/או לאן ישלח?
ומה אני אמור להגדיר בשלוחה בקו? -
@הקבצן-הנודע @רבנים זה ממש לא אמור לתת לכם בכלל קובץ json.. הקריאה מוגדרת במפורש להחזיר html וcsv, או שיש כאן איזה באג בימות (שלא סביר, כי זה עובד...), או שעשיתם משהו לא נכון וחוזרת לכם שגיאה כjson...
עכ"פ כמו שכתבתי למעלה
אם אתה רוצה אני אוכל להגדיר עבורך את זה בתשלום, תוכל לפנות למייל שבפרופיל
אני חושב שזה קצת לא הוגן שהיה לי 5 דק' וכתבתי קוד, ואח"כ אני צריך להשקיע שעה בשביל לעזור לפתור לאנשים את הבעיות בגלל שהם לא יודעים להתעסק איתו, וזה לא שצריך איזה ידע מיוחד, הכל כתוב די במפורש (להבנתי לפחות, נסה לתרגם את השמות של המשתנים..)
נ.ב. ייתכן והבעיה היא הטוקן וכידוע כבר, ואז הפיתרון הוא ליצור טוקן כאן (צריך לשנות את המספרים כמובן..)
https://abaye.co/creates_tokens_yemot.html?user=077777777&pass=123456 -
@אביי-ורבא תודה ענקית, תכלס מה שעשיתי זה שבשורת הקוד של UrlFetchApp שורות 14 15 כתבתי את ה URL בשלמותו ולא שיחבר לבד
ואז הוא שלח את הקבציםאין קשר
תוכל להביא את השגיאה?
-
@אביי-ורבא זה מה שכתבתי
נ.ב.גם לי זה שלח את הקובץ הזה ופעם אחת זה שלח לי גם HTML ועכשיו ששיניתי לdoPost אז זה שלח לי HTML ן CSV
כך שזה לא נראלי בעיהי צריך לפתור , ורק שאלתי מה ההגדרות שצריך להגדיר בשלוחה
אשמח מאד לתשובה אבל כמובן אין איש שמחייב אותך לענות
ותודה רבה על כל העזרה עד עכשיו
@רבנים מה אתה כתבת בשלוחה? -
@הקבצן-הנודע אני אחזור שוב על מה שכבר כתבתי, בשורות 14, 15 יש הגדרה ברורה לאיזה פורמט קובץ לקבל בחזרה, ולא אמור לחזור קובץ json, אם חוזר json, זה אומר שהיתה שגיאה באחזור של הקובץ, והשרת של ימות שלח את בודעת השגיאה בפורמט json, ככה שלא יעזור לפתוח את זה וכו'
עכשיו השאלה היא, מה גרם לשגיאה, אז דבר ראשון אני יבהיר שאין שום קשר לשינוי של השם של הפונקציה. ממילא שהבעיה לא נפתרה
מה שלענ"ד קרה זה שהשרת של ימות דחה את הטוקן (מספר מערכת:סיסמה) בגלל הבעיה הידועה באימות של גוגל סקריפט מול ימות המשיח, מה שהחזיר שגיאה, לכן ביקשתי אם אפשר להביא את הjson שנוכל לוודא את זה.
(יש לי מימושים שונים שעוקפים את הבעיה, בהם אני משתמש בפיתוחים שלי, אבל אני לא מעוניין לפרסם את זה מטעמים אישיים..)לגבי השלוחה עצמה, אחרי שהגדרת פונקצייה בשם doPost אתה צריך לפרוס את הסקריפט ולהכניס את הלינק במערכת לדוגמה בשלוחת API ככה (כמובן להחליף את הלינק בלינק של הפריסה)
recording_and_entering_data_ok_sand_api=yes recording_and_entering_data_ok_sand_api_link=chabad.co.il recording_and_entering_data_ok_sand_api_url_post=yes