שאלה במודול API
-
@צדיק-תמים כתב בשאלה במודול API:
תן דוגמה
הדוגמא שכתבתי לעיל.
יש לי שלוחה שאני צריך לקבל מהמשתמש פרטי כתובת
רחוב - הקלטה ומוגבל לרחובות מרשימה (אגב השתמשתי עם GPT (עם הספריה שלהם) העברתי לו מערך עם נתונים ואת התמלול של ההקלטה וביקשתי ממנו שיחזיר לי לאיזה פריט במערך זה הכי דומה, בגלל שכל רחוב אפשר לומר בכמה דרכים (רבי יהודה הנשיא - יהודה הנשיא, עמוס - הנביא עמוס - עמוס הנביא) וכו' וזה עובד לי מעולה..)בנין - הקשות
דירה - הקשות
קומה - הקשות
כניסה - הקשותאני צריך לבצע בדיקה אחרי שאני מקבל מימות המשיח את התשובה לשאלה הראשונה אם הרחוב תקין ולהמשיך לשאר השאלות או שהרחוב לא תקין - לא ברור וצריך לבקש הקלטה נוספת או הודעת שגיאה.
אם הרחוב תקין אני צריך לבקש מהמשתמש מס' בנין, דירה, קומה וכניסה.
אני רוצה בעצם לבצע רק 2 פניות לשרת
- אחרי קבלת ההקלטה מהמשתמש,
- לאחר סיום כל הנתונים
לפי מה שהבנתי ממך אני צריך לבצע 5 קריאות לשרת 1. רחוב. והשרת שלי מחזיר read עם הפרטים של שאלת בנין, 2. לאחר קבלת ערך בנין השרת צריך להחזיר read עם הפרטים של השאלה של דירה וכו'.
זה נכון שזה האופציה היחידה (באותה שלוחה) או שיש עוד אופציה?
-
@אנונימוסס כתב בשאלה במודול API:
רחוב - הקלטה ומוגבל לרחובות מרשימה (אגב השתמשתי עם GPT (עם הספריה שלהם) העברתי לו מערך עם נתונים ואת התמלול של ההקלטה וביקשתי ממנו שיחזיר לי לאיזה פריט במערך זה הכי דומה, בגלל שכל רחוב אפשר לומר בכמה דרכים (רבי יהודה הנשיא - יהודה הנשיא, עמוס - הנביא עמוס - עמוס הנביא) וכו' וזה עובד לי מעולה..)
לא צריך GPT, אפשר להשתמש בספריית fuse.js. אבל אם טוב לך עם GPT למה לא...
@אנונימוסס כתב בשאלה במודול API:
לפי מה שהבנתי ממך אני צריך לבצע 5 קריאות לשרת 1. רחוב. והשרת שלי מחזיר read עם הפרטים של שאלת בנין, 2. לאחר קבלת ערך בנין השרת צריך להחזיר read עם הפרטים של השאלה של דירה וכו'.
מדויק.
וזה האופציה היחידה במודול API. לא מבין למה זה מפריע לך לעשות את זה ככה, אבל בכל מקרה ככה זה בנוי ואין דרך אחרת בשלוחה בודדת (בלי לשלב שלוחת קבלת נתונים עם שלוחת מודול API ולתזז ביניהם) -
לא הכרתי את הספריה fuse.js.
מפריע לי הזמן של השליחה כשזה בכל שאלה זה מעצבן נורא.
וחוץ מזה שאני מחפש איך לעשות את זה בצורה הכי מהירה, ההתמשקות עם ימות התחילה כמשהו צדדי בפרויקט גדול וזה התרחב, ואין לי את הסבלנות לבניה ואפיון מחדשת
אבל אני מבין שאין ברירה ואני צריך לעשות את זה....
-
@אנונימוסס זה לא אמור לקחת זמן שמורגש בכלל. אם לוקח זמן לכל שאלה תעשה בדק בית אצלך בקוד/שרת למה הוא מגיב לאט.
-
@צדיק-תמים
זה לא לוקח לי הרבה זמן - אני עכשיו חושב שאולי בגלל ששמתי מוזיקה בהמתנה זה מרגיש שמאבד את הרצף...תודה על כל העזרה,
החכמת אותי.
אני באמת ינסה להשתמש בספריה...כל הכבוד על הסבלנות.