סיסמא אישית
-
תגובה: כשאני יוצר שלוחה לשינוי סיסמא
איך אני מגדיר באיזה מקום ממוקם הקובץ שבו רשמתי את הסיסמאות -
@תפילה אם זה שלוחת שינוי סיסמא, בשביל מה אתה צריך לרשום ברשימה???
להגדרת רשימת סיסמאות מוגדרת מראש.
לאפשרות שינוי סיסמא ע"י המשתמש. -
@613-0 קודם כל ב"ה למדתי איך לעשות את זה וזה ע"י הוספת הגדרה בשלוחה שבו הגדרנו צורך בהזדהות ע"י סיסמא /=enter_id_password_folder
לשאלתך התשובה כדלהלן: בכניסה למערכת אני מפנה לשלוחה של קבלת נתונים. והיות ואני רוצה שאח"כ הכניסה לשאר השלוחות יתבצע ע"י סיסמא אני מפנה משם לשלוחה של יצירת סיסמא. בשאר השלוחות הגדרתי כניסה ע"י סיסמא. ואז ע"מ שהמערכת תבדוק את הנתונים שנוצרו ע"י המשתמש שברירת המחדל שלו, הוא נוצר בשלוחה הראשית בשם enteridpassword.ini הוספתי הגדרה /=enter_id_password_folder ואז ב"ה הוא לא מאשר כניסה אלא לפי מה שכתוב בקובץ שנוצר. (הארכתי בדברי כי אולי זה יעזור לעוד כמה מתחילים כמוני)עדיין אשמח לדעת ולהחכים 1. איך אפשר לשנות את שמירת הקובץ של יצירת סיסמא שישמר בשלוחה אחרת ולא בשלוחה הראשית
2. האם שייך לקשר את יצירת הסיסמא לנתונים של השלוחה קבלת נתונים ואז אני יוכל לבקש בשלוחות הזדהות ע"י ת"ז וסיסמא. -
@תפילה כתב בסיסמא אישית:
איך אפשר לשנות את שמירת הקובץ של יצירת סיסמא שישמר בשלוחה אחרת ולא בשלוחה הראשית
תעבור על זה, נראה לי שזה יכול לעזור לך...
ציטוט:
ההגדרות בקצרה
בשלוחה בה רוצים שיצטרכו להקיש סיסמה אישית יש להכניסenter_id_password=yes enter_id_password_folder=/9
בדוגמה כאן שינוי הסיסמה מתבצע בשלוחה 9.
ובשלוחה 9 בה משנים את הסיסמה, יש להכניס רק
type=change_enter_id_password
בקצרה, בשלוחה בה אתה רוצה שישנו את הסיסמה אתה מכניס רק את ההגדרה הזאת -
type=change_enter_id_password
.
ובכל השלוחות שאתה רוצה שיקישו את הסיסמה לפי מה שהקישו בשלוחה של השינוי, אתה מכניס את 2 ההגדרות הבאות (בנוסף להגדרות הקיימות בשלוחה).enter_id_password=yes enter_id_password_folder=/9
בהצלחה
-
@HMJE22 קודם כל תודה רבה
אני רואה שאתה כותב שההגדרה בשלוחה שאנו דורשים שם סיסמא היא
(השלוחה שבו משנים את הסיסמא)=enter_id_password_folde ואז הוא לוקח את נתוני הסיסמא מהשלוחה שמתבצעת השינוי. אם זה עובד אז זה מוצלח אם יש כמה סיסמאות שונים דהיינו יש לנו שני שלוחות לשינוי קוד וכל אחד משמש לכניסה למקום אחר.
אבל אם יש רק שלוחה אחת לשינוי הסיסמא אפשר לציין הגדרה כמו שאני הגדרתי /=enter_id_password_folder ואז הוא לוקח את הנתונים מהשלוחה הראשית מהקובץ שנוצר שם. -
@תפילה
ניסיתי להגדיר כמו שכתבת וזה לא עובד
יש איזה משהוא שחסר -
אבל אם יש רק שלוחה אחת לשינוי הסיסמא אפשר לציין הגדרה כמו שאני הגדרתי /=enter_id_password_folder ואז הוא לוקח את הנתונים מהשלוחה הראשית מהקובץ שנוצר שם.
אם השלוחה לשינוי סיסמה היא בשלוחה ראשית אז בהחלט אתה יכול לכתוב
enter_id_password_folder=/
, ואם השלוחה לשינוי סיסמה היא לא בשלוחה ראשית, אז למה שזה יעבוד?ניסיתי להגדיר כמו שכתבת וזה לא עובד
בשלוחה שכתבת יש את הקובץ
EnterIDPassword.ini
? -
@HMJE22
אני לא יודע למה
אבל מה שאני רואה אצלי זה כך כשאני יוצר שלוחה לשינוי סיסמא השינויים מתבצעים בקובץ EnterIDPassword.ini שקיימת בשלוחה הראשית
אפילו אם אני מייצר קובץ EnterIDPassword.ini בשלוחה של השינוי סיסמא (אצלי זה שלוחה זה לא נכנס לשם ולא משתנה כלום
בנוף כשנכנסים לשלוחה שינוי הסיסמא (8) פעם נוספת הוא אומר עדיין לא מוגדר לך סיסמא ולכן בכדי שיתייחס לסיסמא שכבר נוצר וכן יאומר שיש כבר סיסמא הוספתי הגדרה /=enter_id_password_folder ואז הוא מתייחס לסיסמאות שנוצרו בשלוחה הראשית בלי ההגדרה הזאת כאילו לא נוצר סיסמא.
אשמח לדעת איזה ההגדרה יש לרשום ע"מ שישנה את הנתונים בשלוחה עצמה וכן יתייחס אליו -
@תפילה
[רשמתי שוב כי בפעם הראשונה נפל שגיאות בכיתוב]
אני לא יודע למה
אבל מה שאני רואה אצלי זה כך כשאני יוצר שלוחה לשינוי סיסמא השינויים מתבצעים בקובץ EnterIDPassword.ini שקיימת בשלוחה הראשית
אפילו אם אני מייצר קובץ EnterIDPassword.ini בשלוחה של השינוי סיסמא (אצלי זה שלוחה 8 ) זה לא נכנס לשם ולא משתנה כלום
בנוסף כשנכנסים לשלוחה שינוי הסיסמא (8) פעם נוספת הוא אומר עדיין לא מוגדר לך סיסמא ולכן בכדי שיתייחס לסיסמא שכבר נוצר וכן יאומר שיש כבר סיסמא הוספתי הגדרה /=enter_id_password_folder ואז הוא מתייחס לסיסמאות שנוצרו בשלוחה הראשית בלי ההגדרה הזאת כאילו לא נוצר סיסמא.
אשמח לדעת איזה ההגדרה יש לרשום ע"מ שישנה את הנתונים בשלוחה עצמה וכן יתייחס אליו -
@תפילה צריך לבדוק מה הגדרת בשלוחה...
אני יביא לך כאן הגדרות שיש אצלי וזה עובד מצויין...
בשלוחת החלפת הסיסמה (אצלי זה שלוחהpassword בתוך שלוחה 4
)type=change_enter_id_password enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no
ובשלוחה בה מקישים את הסיסמה (אני שם את זה בכמה שלוחות - והוא לוקח ממקום אחד לפי מה שרשום)
enter_id=yes enter_id_type=phone enter_id_password=yes enter_id_password_folder=/4/password delete_id_exit=yes record_name=no say_name=no
נ.ב. ראיתי עכשיו (לא בדקתי עכשיו בדיוק למה זה כך), שבלי ההגדרה הזאת
delete_id_exit=yes
- בשלוחת הקשת הסיסמה, הוא פשוט לא ביקש סיסמה ונתן להיכנס רגיל, יכול להיות שבגלל שיש לי זיהוי בכל המערכת - ובלי ההגדרה הנ"ל הוא ממשיך רגיל עם הזיהוי הקודם ולכן הוא לא מבקש סיסמה, עכ"פ כך זה אצלי וזה עובד מצויין.ובכן @תפילה אני לא יודע מה מוגדר אצלך, אבל תנסה לבדוק לפי ההגדרות לעיל מה יש לך ומה אין לך, אין לי מושג מה מעכב ומה לא, עכ"פ בצורה הנ"ל זה עובד נפלא...
ועוד דבר אחד חשוב, שלוקח לו לפעמים כמה דקות להתעדכן בקובץ
EnterIDPassword.ini
עד שאתה רואה את זה באתר, אבל למעשה הוא עובד מיד, כך שאם זה בגלל שאתה לא רואה את זה בקובץ, זה עדיין לא ראיה שזה לא עובד...בהצלחה