פריצה לקו סגור דחוף!!!
-
@1800 איך בכלל הוא שייך את המספר הרי אין לו סיסמא וגם דרך זיהוי ספישל הוא צריך לאמת שהמספר שלו אז מה הוא פורץ מערכות
-
@כככ כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
@1800 איך בכלל הוא שייך את המספר הרי אין לו סיסמא וגם דרך זיהוי ספישל הוא צריך לאמת שהמספר שלו אז מה הוא פורץ מערכות
הוא שייך את המספר למערכת ששיכת לו ואת המספרים שהוא משייך או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים או שלא(על ידי שאילת המכשיר מהחבר לכמה דקות ואז הוא מאמת את כל האימותים והקודים) ומרוב המספרים שמחוברים לקו אי אפשר לעקוב אחרי זה וכ"ו וד"ל...
-
@1800 כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים
אבל אתה הרי בעל המספר [הקו]
-
@1800 תודיע בקו שמי שניתן לו גישה למערכת יחסים ואם הוא באמת עושה לבד אז בעל הקו יכול לדרוש ימות לבטל את הזיהוי ספיישל של המספר שלו
-
@כככ כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
@1800 כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים
אבל אתה הרי בעל המספר [הקו]
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
@1800 תודיע בקו שמי שניתן לו גישה למערכת יחסים ואם הוא באמת עושה לבד אז בעל הקו יכול לדרוש ימות לבטל את הזיהוי ספיישל של המספר שלו
שוב אני רואה שלא כולם הבינו
הוא הוסיף זהוי של כל מיני מספרים נידים במערכת שלו (בהוספת זהוי בשלוחת שיגור ההודעות)
ואח"כ הוא מוציא שיחות במערכת שלו (בשלוחת הניהול בשלוחה 0) בזהוי יוצא של המספרים האלה ועל ידי זה הוא מתחבר לקו שלי
ושוב מרוב המספרים שמחוברים לקו אני לא יכול לשלוט על זה ולמחוק את המספרים המזויפים
ואפילו אם אני יודע על מספרים שהוא חיבר למערכת שלו ללא רשות בעליהם אני לא יכול להוכיח זאת לימות וד"ל -
@1800 אז מה אתה רוצה שימות יעשו, אני משער שאף אחד לא משאיר שם פרטי כרטיס אשראי.
(אני גם לא מבין איך הוא מוסיף מספרי זיהוי של אנשים ללא ידיעתם) -
ישנם גם מערכות שאינם של ימות המשיח
שניתן דרכם לחייג דרך מספר של מישהו אחר
כמו"כ ישנם אפליקציות זדוניות שניתן דרכם לחייג
דרך כל מספר שהוא גם אם הבעלים של המספר לא מאשר
הפתרון היחיד או לעשות אימות דו שלבי -
@1800 מדוע אתה עצמך מנסה לפרוץ
ומעוניין שאלייך לא יפרצו
מידה כנגד מידה -
-
@613-0 כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
אז מה אתה רוצה שימות יעשו,
לכן לא ביקשתי את זה ב"בקשות לפיתוח" אלא ב"שאלות ועזרה הדדית" אולי יש כבר משהו מובנה