הופעת שמות הקבצים המקוריים באתר
-
@חוות-דעת
אתה יכול להיכנס לקישור הזה,
לשנות את מספר המערכת והסיסמה ואת הנתיב לקובץ, ויירד לך קובץ טקסט עם הפרטים כאשר בערך title יופיע לך השם הישן:
https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=0770000770:123456&path=ivr2:/1/M0000.txt -
@פיסטוק-פרווה כתב בהופעת שמות הקבצים המקוריים באתר:
@חוות-דעת
אתה יכול להיכנס לקישור הזה,
לשנות את מספר המערכת והסיסמה ואת הנתיב לקובץ, ויירד לך קובץ טקסט עם הפרטים כאשר בערך title יופיע לך השם הישן:
https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=0770000770:123456&path=ivr2:/1/M0000.txtנו, באמת? אני מדבר, על זה שאני צריך לדעת תוך כדי עריכת המערכת, איזה קובץ נמצא באיזה מקום. אז כל פעם אני יצטרך להסתכל בדף??
זה פתרון עקיף, ובית חולים מתחת לגשר. זה אמור להיות מובנה בתוך המערכת. -
@חוות-דעת
צודק...
בכל אופן,
באתר הישן תמיד מופיעים שמות הקבצים, מלבד כאשר לפני כן לא היה להם שם...
(לדוגמא, כשהקלטת אותם דרך הטלפון...) -
@פיסטוק-פרווה זה לא נכון, דובר על זה לא מזמן בפורום...
-
@613-0
מה לא נכון? -
באתר הישן תמיד מופיעים שמות הקבצים, מלבד כאשר לפני כן לא היה להם שם...
תראה כאן
-
-
@פיסטוק-פרווה מה שאני ו @חוות-דעת אומרים (ראה גם בקישור שהבאתי) זה שגם שם לא ניתן לראות כי הההלאה 'מוחקת' את השם לגמרי...
-
@613-0
@חוות-דעת
ב שיש ליד שם הקובץ תוכל לראות את השם המקורי גם אם זה בעברית.
ב api לא ניסיתי. אבל נראה שאתה מחפש בעיקר בשביל ההעלאות דרך האתר.גם זה לא נכון תמיד, כי ברגע שאני משנה את שם הקובץ (כלומר המספר הסידורי בשלוחה), נמחק לגמרי שם המקורי, ורשום null.
ויש לי כמה מקרים הזוים וגרועים יותר, שבשלוחה ששניתי את הסדר של הקבצים, אז השם של קובץ אחד נשאר באותו מקום 'ונדבק' על קובץ אחר!!! כלומר נגיד שהיה קובץ במספר 001 בשם 'ראש השנה', והחלפתי את המספר ל-002, וקובץ אחר שמתי ב-001, את נשאר רשום 'ראש השנה' עליו, בעוד שזה בכלל יום כיפור!!
-
@חוות-דעת לבעיה האחרונה אני חושב שיש הסבר זה אולי באג אבל לכאורה היות והמידע נשמר בקובץ טקסט עם שם זהה אז יתכן והקובץ בטעות מחליף השם ולכן אם משנים השם זה יכול להפוך לאפס וכן אם שמים קובץ אחר באותו שם זה יכול להפוך לשם הקודם
-
@הלי כתב בהופעת שמות הקבצים המקוריים באתר:
@חוות-דעת לבעיה האחרונה אני חושב שיש הסבר זה אולי באג אבל לכאורה היות והמידע נשמר בקובץ טקסט עם שם זהה אז יתכן והקובץ בטעות מחליף השם ולכן אם משנים השם זה יכול להפוך לאפס וכן אם שמים קובץ אחר באותו שם זה יכול להפוך לשם הקודם
מהסברים אין לי כלום. אלו דברים שהחברה צריכה לטפל בו, עוד הרבה לפני יצירת מודלים שונים חדשים. מדובר על יכולת ניהול תקין בסיסי של המערכת.
-
אשנה קצת הניסוח, החברה לא 'צריכה', אלא 'אמורה'. בסך הכל קבלתי הכל בחינם.