איך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?
-
יש לי שלוחה, שלחות 2 שהיא שלוחת תפריט (להאזנת והקלטת הודעות ועוד) שאני מעוניין שהשלוחה תעבוד רק לרשימת מספרים מסוימים, זה קו של משפחה כללי, ושלוחה זו היא לנשים בלבד!
הגדרתי ששולחה 2 > 3 זה שלוחה מתחברים לרשימת הצינתוקים ושימת התפוצה (לפי הקומבינה הידועה..),
כעת אני רוצה שרק מספרים של נשים יוכלו להיכנס לשלוחה זו (שלוחה 2 לא התתי שלוחה) ולהירשם לקבלת צינתוקים בשלוחה 2 > 3 האזנה ב 2 >1 הקלטה ב2 >2 וכו'.
ומאידך, יהיה אפשרות שכל מספר שהיא יוכלו להיכנס לשלוחה זו באמצעות הקשת קוד.ניסיתי לחפש בפורום, אך מהר מאוד הסתבכתי, אשמח מאוד אם יש כאן משיהו/י שיוכל לעזור לי בזה, תודה מראש!
-
@בסייעתא-דשמיא-1 אתה רוצה לשאול את צבאות השם (הם גם עשו את זה, רק לילדים)
-
פשוט תעשה 2 שלוחות המובילות לשם
שלוחה 2 תהיה הפנייה לשלוחה 2/1/1
שלוחה 2/1 תהיה הפניה לשלוחה הנ"ל עם קוד [מעבר לשלוחה אחרת לשלוחת הנשים]
שלוחה 2/1/1 [פנימית בתוך שלוחה 2] תהיה עם פילטר לפי רשימה מי שברשימה יופנה לנשים מי שלא יחזור אחד למעלה ויוכל להקיש קוד להיכנסואת שלוחת הנשים תכניס ב2/2 [או בכל מקום אחר שאין אליו גישה ישירה]
בתפריט תאמר "לשלוחת הנשים הקישו 2, ואז יועברו ל 2/1/1 מי שיכול להיכנס מיידית ייכנס, ומי שלא יחזור ל 2/1 ויגידו לו "אנא הקש את הסיסמה"
מי -
@בסייעתא-דשמיא-1 בפילטר לפי צינטוקים אפשר להגדיר שמי שלא רשום יקיש סיסמא
https://f2.freeivr.co.il/post/41323 -
@חי-משיח-1 כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
@בסייעתא-דשמיא-1 אתה רוצה לשאול את צבאות השם (הם גם עשו את זה, רק לילדים)
מה זה צבאות השם?
-
@מנסה כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
פשוט תעשה 2 שלוחות המובילות לשם
שלוחה 2 תהיה הפנייה לשלוחה 2/1/1
שלוחה 2/1 תהיה הפניה לשלוחה הנ"ל עם קוד [מעבר לשלוחה אחרת לשלוחת הנשים]
שלוחה 2/1/1 [פנימית בתוך שלוחה 2] תהיה עם פילטר לפי רשימה מי שברשימה יופנה לנשים מי שלא יחזור אחד למעלה ויוכל להקיש קוד להיכנסואת שלוחת הנשים תכניס ב2/2 [או בכל מקום אחר שאין אליו גישה ישירה]
בתפריט תאמר "לשלוחת הנשים הקישו 2, ואז יועברו ל 2/1/1 מי שיכול להיכנס מיידית ייכנס, ומי שלא יחזור ל 2/1 ויגידו לו "אנא הקש את הסיסמה"
מיתודה רבה!!
רק אני רוצה להבין, הקו מחולק לשלושה שלחות עיקריות, 1 - שלוחת גברים; 2 - שלוחת נשים; 3 - שלוחת ילדים.
כל שלוחה מחולקת לשלושה שלוחת 1 > האזנה. 2> הקלטת הודעה. 3> הרשמת לרשימת התפוצה ולצינתוקים.הרעיון של הקו שזה מאוד ברור וקל לתפעול לכל השכבות ולכל הגילאים והמינים אותן הגדרות ואתן סדר שלוחות
השאלה אם הרעיון שלך, ישבש קצת את סדר שלוחה 2, או לנשים זה יעבוד כמו שאר השלוחות, שמיד כשיקישו 2 הם יועברו אוטומטית לתפריט הנ"ל (האזנה, הקלטה, ולצינתוקים)? או שהם יצטרכו להקיש עוד משהו?אם זה אכן לא משנה את תבנית השלוחות, אשמח לקבל הסבר יותר מפורט מה אני אמור להגדיר, אני בור ועם הארץ בנושא של הקודים, אשמח אהיה לקבל את זה באופן ברור להעתקה תודה רבה מראש!!!
-
@בסייעתא-דשמיא-1 כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
אם זה אכן לא משנה את תבנית השלוחות, אשמח לקבל הסבר יותר מפורט מה אני אמור להגדיר, אני בור ועם הארץ בנושא של הקודים, אשמח אהיה לקבל את זה באופן ברור להעתקה תודה רבה מראש!!!
לנשים יש רשימת תפוצה או רשימת צינתוקים?
(זה רלוונטי לגבי ההגדרה המתאימה) -
המשתמשים בקו לא ירגישו כלל את השינוי
אם תבנה את שלוחת הנשים בשלוחה 22 [בשביל שיוכלו לצאת ממנה בחזרה בקלות לשלוחה הראשית]
-
@שואל-ברצינות כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
@בסייעתא-דשמיא-1 כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
אם זה אכן לא משנה את תבנית השלוחות, אשמח לקבל הסבר יותר מפורט מה אני אמור להגדיר, אני בור ועם הארץ בנושא של הקודים, אשמח אהיה לקבל את זה באופן ברור להעתקה תודה רבה מראש!!!
(זה רלוונטי לגבי ההגדרה המתאימה)כמדו' שזה גם וגם.
עשיתי לפי הגדרות האלו. -
@שואל-ברצינות כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
(זה רלוונטי לגבי ההגדרה המתאימה)כמדו' שזה גם וגם.
עשיתי לפי הגדרות האלו.הרעיון של זה אאל"ט שהוא נרשם לקבל צינתוקים, ובקומבינה מסוימת הוא מועבר ישר להרשמת בתפוצה.
-
@מנסה כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
אם תבנה את שלוחת הנשים בשלוחה 22 [בשביל שיוכלו לצאת ממנה בחזרה בקלות לשלוחה הראשית]
כוונתך לשוחה 2/2
אז בקיצור זה אמור להיות כך:
שלוחה 2 תפריט
שלוחה 2 > 1 הפנייה לשלוחה 2 > 1 > 1 שזה שלוחת הנשים - באמצעות קוד, ואם לא חוזרים לתפריט הראשי.
שלוחה 2 > 1 > 1 שלוחת הנשים המקורית.איך אני מגדיר את כל זה??
-
-
כוונתך לשוחה 2/2
שלוחה 2 מעבר לשלוחה אחרת מעביר לשלוחה 2/1/1/
שלוחה 2 > 1>1 הפנייה לשלוחה 2 > 1 שלוחה עם פילטר המפנה לפי רשימת תפוצה או לפי רשימת צינתוקים
שלוחה 2 > 1 > 1 שלוחה מעבר לשלוחה אחרת שבה יכולים לעבור לשלוחה 22 עם קודאיך אני מגדיר את כל זה??
-
@מנסה
תודה רבה!
איפה אני פותח את שלוחה 2 > 1 > 1 כתת שלוחה בשלוחה 2 או בשלוחה 22? -
כוונתך לשוחה 2/2
שלוחה 2 מעבר לשלוחה אחרת מעביר לשלוחה 2/1/1/
שלוחה 2 > 1>1 הפנייה לשלוחה 2 > 1 שלוחה עם פילטר המפנה לפי רשימת תפוצה או לפי רשימת צינתוקים
שלוחה 2 > 1 > 1 שלוחה מעבר לשלוחה אחרת שבה יכולים לעבור לשלוחה 22 עם קודאיך אני מגדיר את כל זה??
אשמח אם תוכל לענות לי על הנ"ל.
כמה שלוחות אני צריך לפתוח?
ואיזה מהם בתתי שלוחה?
אם אפשר הסבר ברור, תודה. -
@בסייעתא-דשמיא-1 תשנו את שם שלוחה
2
ל222
, תפתחו בלשונית שיגור הודעות רשימת תפוצה מס' 22 ובו תכניסו את כל מספרי הנשים.
את שלוחה 2 תגדירו כתפריט עם פילטר רשימת תפוצה:type=menu check_template_filter=22 check_template_filter_active_go_to=/222 check_template_filter_blocked_go_to=/2/1 check_template_filter_none_go_to=/2/1 check_template_filter_error_phone_go_to=/2/1
בתוך שלוחה 2 תפתחו שלוחה 1 עם ההגדרות האלה:
type=go_to_folder go_to_folder=/222 password=כאן יש לכתוב את הסיסמה
-
@613-0
קודם כל תודה רבה!!
אבל אני מטער, אני לא לא מסתדר.
אני לא הבנתי כמה שלוחות אני צריך לפתוח, כמה תתי שלוחה, אם אפשר לכתוב יותר ברור אשמח מאוד. -
@בסייעתא-דשמיא-1 לשנות שם של שלוחה 2, לפתוח שלוחה 2 חדשה ובתוך שלוחה 2 לפתוח שלוחה 1.
לסיכום: 2 שלוחת חדשות + שינוי שם שלוחה קיימת.
כתבתי מדריך מאוד ברור בפוסט הקודם, אין לי מה לפרט יותר...
אם בכל זאת אתם מתקשים אתם יכולים לשלוח לי מייל עם פרטי המערכת ואגדיר א"ז בשבילכם, ivr.6130@gmail.com.
-
@613-0 כתב באיך אני מגדיר שלוחה (שלוחת נשים בתוך קו משפחה כללית) שהכניסה אליה למורשים בלבד, ולכל אחד באמצעות קוד?:
@בסייעתא-דשמיא-1 לשנות שם של שלוחה 2, לפתוח שלוחה 2 חדשה ובתוך שלוחה 2 לפתוח שלוחה 1.
לסיכום: 2 שלוחת חדשות + שינוי שם שלוחה קיימת.
כתבתי מדריך מאוד ברור בפוסט הקודם, אין לי מה לפרט יותר...
אם בכל זאת אתם מתקשים אתם יכולים לשלוח לי מייל עם פרטי המערכת ואגדיר א"ז בשבילכם, ivr.6130@gmail.com.
סליחה ותודה גם יחד.
שלחתי. -
@בסייעתא-דשמיא-1 מה זה שלוחה 222, ניסיתם להגדיר את מה שכתבתי?