מערכת לימוד להצלחת החיילים
-
שלום,
אנחנו פותחים במבצע חיזוק להצלחת החיילים, של לימוד בתענית דיבור, כאשר כל אברך / בחור מקבל שם של חייל, שהוא מקדיש את הלימוד להצלחתו.
אנחנו פונים לקהל שלנו לעדכן על שמות חיילים הנמצאים בקרב, וכן לכאלו המעוניינים ללמוד להצלחת החיילים.
האם יש דרך חכמה לשלב בין שני הצרכים האלו, כך שיהיו במערכת שתי שלוחות לצורך העניין, אחת להכנסת שמות של חיילים, והשניה להרשמה ללימוד, שבסוף ההרשמה המערכת נותנת לכל אחד את שם החייל שעדיין אין מי שילמד להצלחתו.
והאם יש דרך גם לשלב שמות ממקורות חיצוניים, מכאלו שנרשמים מטופס של גוגל פרום. -
@המרכז-למורשת-מרן כתב במערכת לימוד להצלחת החיילים:
האם יש דרך חכמה לשלב בין שני הצרכים האלו, כך שיהיו במערכת שתי שלוחות לצורך העניין, אחת להכנסת שמות של חיילים, והשניה להרשמה ללימוד, שבסוף ההרשמה המערכת נותנת לכל אחד את שם החייל שעדיין אין מי שילמד להצלחתו.
את זה ניתן לעשות דרך הקלטת שמות, שלוחת השמעת קבצים רגילה וארכיון.
והאם יש דרך גם לשלב שמות ממקורות חיצוניים, מכאלו שנרשמים מטופס של גוגל פרום.
צריך לפתח (בתשלום)
-
@613-0 כתב במערכת לימוד להצלחת החיילים:
את זה ניתן לעשות דרך הקלטת שמות, שלוחת השמעת קבצים רגילה וארכיון.
והאם יש דרך גם לשלב שמות ממקורות חיצוניים, מכאלו שנרשמים מטופס של גוגל פרום.
צריך לפתח (בתשלום)
מי עושה את זה? וכמה אמור לעלות...
-
@המרכז-למורשת-מרן יש כאן בפורום משתמשים שמפתחים מודולים, אני בטוח ש @אביי-ורבא יוכל לעזור לך.
-
@613-0 כתב במערכת לימוד להצלחת החיילים:
@המרכז-למורשת-מרן יש כאן בפורום משתמשים שמפתחים מודולים, אני בטוח ש @אביי-ורבא יוכל לעזור לך.
ייש"כ
הוא התחבר לאחרונה לפני עשר ימים.
השאלה אם יש כאן מישהו נוסף שיודע לעשות את זה. זה ממש חשוב לשמירה על החיילים והצלת עם ישראל... -
@המרכז-למורשת-מרן צור איתי קשר במייל, ייתכן שאני יעשה את זה בהתנדבות, תלוי כמה קהל יש למערכת שלכם.