האם אפשר להוסיף מנהלים לחדר ועידה בלי לשלוח כל פעם מספרים נוספים לאישור?
-
@דוד-הלוי אמר בהאם אפשר להוסיף מנהלים לחדר ועידה בלי לשלוח כל פעם מספרים נוספים לאישור?:
בלי לשלוח בכל פעם את המספר של מי שמפעיל את אותו שידור
????
-
@דוד-הלוי כתבו כאן לאחרונה, שאם נכנסים דרך שלוחה בתפריט הרגיל, אין צורך באישור. רק אם נכנסים דרך הניהול, יש צורך באישור.
-
כוונת שאלתי: בקו אותו אני מנהל משדרים שיחות של ראש הישיבה מכמה מקומות שבהם הם נמסרות, ולכן כל פעם מישהו אחר משדר אותם מהמכשיר האישי שלו.
בטופס של פתיחת חדר ועידה שהציבור יוכל להשתתף (לשאול שאלות בשיעור וכדו'), ביקשו ממני לרשום את מספר הטלפון של מפעיל השידור, בכדי לאשר אותו לנהל חדר ועידה.
דא עקא, שבכל פעם מישהו אחר מפעיל את השידור ואין מישהו קבוע.
ועל כן שאלתי היא, האם יש אפשרות להפעיל שידור בחדר ועידה בתור מנהל גם אם לא אישרו לי מראש את מספר הטלפון של מפעיל השידור? -
@zxc האם יש אפשרות להפעיל שידור דרך השלוחה הרגילה בלא כניסה בתור מנהל?
-
-
להגדיר שלוחה נפרדת למנהל חדר הועידה:
type=confbridge conf_bridge_type=admin
-
@א-גוטער-איד אמר בהאם אפשר להוסיף מנהלים לחדר ועידה בלי לשלוח כל פעם מספרים נוספים לאישור?:
להגדיר שלוחה נפרדת למנהל חדר הועידה:
type=confbridge conf_bridge_type=admin
וזאת ההגדרה המלאה:
type=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_no_say_recording_number=yes conf_bridge_folder_to_play=10/4
כשהשורה הרביעית מכילה את הכתובת של השלוחה בה מתנהל השידור החי. בדוגמא - 10/4. בהצלחה.
(השורה השלישית לא קריטית. היא רק חוסכת את שמיעת ההודעה שלפני השידור החי.) -
לא הבנתי,
מה זו השורה הרביעית?
איזו הודעה היא חוסכת לשמוע-
האם את הודעת ה: "מס' הממתינים בחדר הועידה הוא.. לכניסה לשידור..." ?? -
@א-גוטער-איד השורה הרביעית היא איפה לשמוע את השידור חי בפועל (לעניינינו: אם המאזינים יקישו את שלוחה 4 מתחת לשלוחה 10 הם ישמעו את השידור חי שמקליטים בשלוחה הזאת - איפה שההגדרה)
והשורה השלישית אכן חוסכת את ההודעה "מס' הממתינים בחדר הועידה הוא.. לכניסה לשידור..." -
@חנון-המרבה
יפה,
תודה.
עזרת לי!