לא נפתר בקישור API להעתקת קבצים, איך עושים שזה יהיה מיספור אוטו'?
-
בקישור API להעתקת קבצים, איך עושים שזה יהיה מיספור אוטו'?
-
-
@אביי-ורבא ואם אני רוצה שזה יעתיק לכותרת לקובץ עם מיספור אוטו'?
-
@אברהם-צבי לא הבנתי..
-
@אביי-ורבא אני רוצה להעתיק הודעות אבל זה יכנס לשלוחה ככותרת ,
השמעת כותרת מוקלטת להודעה
יש להוסיף קובץ לשלוחה ולשנות את השם שלו לשם ההודעה ואח"כ -Title | כך שהשם של הקובץ יהיה XXX-Title.wav | דוגמא : 000-Title.wav (הסדר מתבלבל בגלל התוכנה) -
@אברהם-צבי א"א באופן הרגיל, מספור אוטומטי זה רק לתבנית של 3 ספרות וכו' 000, 001...
אם אתה עושה את זה מהמחשב, אני יכול לפתח אפשרות להעברת קבצים ממקום למקום שתכלול גם אפשרות לשינוי מהסוג הזה..
אבל סתם ככה לא הבנתי איך חשבת שיעבוד המספור האוטומטי לכותרות, כי בלא"ה הכותרת היתה מקבלת מספר אחד מעל ההודעה האחרונה שקיימת וההודעה הבאה שתיכנס לשלוחה תקבל את המספר שמעל
-
@אביי-ורבא הבנתי...
אין איזה פתרון? -
@אברהם-צבי כתב בבקישור API להעתקת קבצים, איך עושים שזה יהיה מיספור אוטו'?:
אין איזה פתרון?
כבר כתבתי
אם אתה עושה את זה מהמחשב, אני יכול לפתח אפשרות להעברת קבצים ממקום למקום שתכלול גם אפשרות לשינוי מהסוג הזה..
-
@אביי-ורבא לא ממחשב,
רק אינטרנטי, דרך קישור -
@אברהם-צבי אתה צריך דווקא קישור שעושה את זה?
גם את זה אפשר לעשות, אבל עדיין צריך לפתח את האתר שאליו יפנה הקישור כך שידע מה הוא צריך לעשות עם הפרמטרים..תכל'ס, הכל אפשרי, אם אתה אכן מעוניין בזה (בתשלום כלשהו) נוכל לדבר על פרטים ברורים יותר באישי
יש לי תוכנית להוסיף כאן https://abaye123.github.io/YemotSettings/TemplateEditor.html העתקת קבצים מתקדמת, אבל אני לא יפתח את זה סתם כי זה הרבה עבודה, אלא רק אם מישהו יצטרך ויהי מוכן לשלם על זה.. -
@אביי-ורבא שלחתי