צינתוק ממספר העסק/ממספר באלפון
-
יש היום הרבה קוים שכשאתה מחפש למשל עסק הוא אומר לך לקבלת צינתוק מהמספר העסק שחיפשת הקישו.. וכ''ו
רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה גם כאן
באיכר מה שאני רוצה את זה הוא לאלפון
שאחד המקשים יהיה לקבל צינתוק מהמספר שחיפשת
תודה רבה -
@אברהם-נ בגדול זה לא דבר חוקי, צריך לחתום איפה שהוא על זה שנעשה בזה שימוש חוקי , ואז אתה יכול להוציא שיחה מכל מספר שאתה רוצה כמו כל מרכזיה רגילה , ימות הם גם מרכזיה והם יכולים לעשות את זה, הם עשו את זה בצורה כביכול חוקית על ידי שאתה מאמת את המספר שלך ואז הוא נוסף למערכת, אבל בגדול כל מרכזיה אתה יכול להוציא שיחה מכל מספר שאתה רוצה בלי שום אימות.
בעצם, לזייף שיחות ממספרי טלפון כלשהם זה לא חוקי. מרכזיות יכולות לאפשר את הפונקציונליות הזאת אם מקבלים הרשאות מתאימות, בדיוק כמו מרכזייה רגילה. ימות מאפשרים את זה על ידי שהמשתמשים מאמתים קודם את מספר הטלפון שלהם לפני שמוסיפים אותו למערכת שלהם. עם זאת, באופן כללי, מרבית מערכות ה-PBX והמרכזיות מאפשרות לך לבצע שיחות יוצאות עם זיהוי מתקשר כלשהו ללא שום אימות.
-
@לומד-עס
למעשה מה אני יכול לעשות ?? -
@אברהם-נ לנסות לפנות לימות בבקשה לדבר כזה.
-
@לומד-עס
מה הם יבקשו ממני ?? -
@אברהם-נ לא יודע, לא עברתי תהליך כזה כדי להגיד לך, אם בכלל זה אפשרי מבינתם, אבל לא מתים מ- לשאול.
-
@לומד-עס כתב בצינתוק ממספר העסק/ממספר באלפון:
אבל לא מתים מ- לשאול.
השאלה אם אני צריך לעשות את זה דווקה דרך שירות לקוחות או שיש דרך אחרת ?
תודה רבה -
@אברהם-נ כתב בצינתוק ממספר העסק/ממספר באלפון:
@לומד-עס כתב בצינתוק ממספר העסק/ממספר באלפון:
אבל לא מתים מ- לשאול.
ח ח ח
השאלה אם אני צריך לעשות את זה דווקה דרך שירות לקוחות או שיש דרך אחרת ?
תודה רבהלא אין אפשרות לבד
וקשה לי להאמין שכ"כ מהר הם יתנו לך דבר כזה -
@הרב
אז איך יש הרבה קוים שיש להם את זה ???? -
@אברהם-נ אתה יודע על קו בימות המשיח שמשתמש בזה?
-
ממה שאני יודע זה כאלה שמחזיקים מערכת בימות ובנוסף לזה שרת קטן חיצוני שיכול להוציא לפי פקודה צינתוק מאיזה זיהוי שאומרים לו
-
@מנסה כנראה זה בעצם מרכזיה אחרת
-
@מנסה כתב בצינתוק ממספר העסק/ממספר באלפון:
ממה שאני יודע זה כאלה שמחזיקים מערכת בימות ובנוסף לזה שרת קטן חיצוני שיכול להוציא לפי פקודה צינתוק מאיזה זיהוי שאומרים לו
ואיך עושים את זה ???
-
חוץ מזה אני לא מבין למה ימות המשיח לא מאשר את זה זה דבר מאוד נצרך לא ????
-
@אברהם-נ אתה רוצה להשיג להם עורך דין במשרה מלאה חינם?
-
@הרב
עד כדי כך ?? -
@אברהם-נ
כן, ואפילו יותר מזה...