האזנה אחרונה לפי תפריט
-
איך עושים האזנה אחרונה לפי תפריט שכל השלוחות שמתחת לשלוחה זו יהיה האזנה אחרונה נפרדת
-
@שמואל-9
ההגדרות הם
אזנה אחרונה לפי שלוחה
type=last_play
;אזנה אחרונה לפי שלוחה
manu_say_last_play=yes
;מיקום ההזנה
last_play_from_folders=1/1
בהצלחה -
@א-מ-ס אני הבנתי שביטלו את זה אז מה זה מה ששלחתה לי לא מספיק הבנתי אשמח אם תפרט יותר
-
@שמואל-9
לדוגמה אם יש לך שלוחה אחת של שנים מקרה בשלוחה 1 ובשלוחה 2 תהילים אז בשלוחה 0 אתה גם פותח שני שלוחת ומגדיר ששלוחה 0/1 היה חזרה למקום האחרון של 1 ובשלוחה 2 חזרה ל2 בהצלחה. -
-
@א-מ-ס
אם אני רוצה שיהיה חזרה נפרדת בשלוחה 1 וחזרה נפרדת בשלוחה 2
רק בשלוחה 3 יש לי תפריט של השמעת קבצים למשל תפריט של שיעורים
ואני לא רוצה שזה יהיה לכל שיעור חזרה נפרדת אלא לכל התפריט של שלוחה 3 יהיה ביחד
איך אני עושה את זהתודה רבה
-
@אברהם-נ
מה הכוונה שלך "תפריט של השמעת קבצים"?, אם כוונתך לשלוחה אחת של השמעת קבצים, אתה פשוט צריך להגדירlast_play_from_folders=3
ואם שלוחה 3 שלך היא תפריט, ושם יש לך כמה שלוחות של שיעורים (השמעת קבצים) אז תפתח שלוחה ששם אתה רוצה שיהיה האזנה אחרונה, ובהגדרות תכתוב ככה:
last_play_from_folders=3/1,3/2,3/3,3/4 type=last_play
בשורה הראשונה כאן למעלה תכתוב את הניתוב של כל שלוחות השמעת קבצים שיש לך בתוך תפריט 3, (ניתוב מלא מתחילת המערכת עד השמעת קבצים ועד בכלל), ובין שלוחה לשלוחה תכתוב ","
-
-
@בעזרת-ה
מה שאני רוצה בעצם זה
שיהיה למשל שלוחה 8 האזה למיקום אחרונה
ושם יהיה כמו ש שהוא כתב@א-מ-ס כתב בהאזנה אחרונה לפי תפריט:
אזנה אחרונה לפי שלוחה
type=last_play
;אזנה אחרונה לפי שלוחה
manu_say_last_play=yes
;מיקום ההזנה
last_play_from_folders=1/1
בהצלחהרק אני רוצה שאצלי זה יהיה כך
להזנה למיקום אחרון של שלוחה 1 הקישו 1 של' 2 הק' 2 שלו' 3 הק' 3
עכשיו שלוחה 1 ו 2 הם שלוחות פשוטות של השמעת קבצים
רק שלוחה 3 זה תפריט של שלוחות השמעת קבצים כגון תפריט של שיעורים ואני רוצה שהוא יחזור למיקום של שלוחה 3 ולא של השיעור בדווקא
איך אני עושה את זה ??נ.ב אני מקווה שהבנת מה שכתבתי
תודה תודה רבה -
@אברהם-נ
לגבי שלוחות 1 ו2 אני חושב שהבנתי, שלוחה 3 אני לא מבין מה הכוונה ב"מיקום של שלוחה 3"?
נראה לי שאתה צריך להגדיר את שלוחה 8 כשלוחת תפריט, ובתוך שלוחה 8 תפתח 3 שלוחות נפרדות של האזנה אחרונה, 1, 2, ו3,
ותקליט הודעת M1000 "לחזרה למיקום האחרון שהאזנתם בשלוחה 1 הקישו 1 וכו'.
ובכל שלוחה תגדיר שיחזור למיקום של השמעת קבצים אחרת,:שלוחה 1: last_play_from_folders=1 שלוחה 2: last_play_from_folders=2 שלוחה 3: last_play_from_folders=3
"האזנה אחרונה" משמעותה שהמערכת מחזירה את המאזין לקובץ האחרון שאליו האזין, כך שאני לא מבין מה אתה רוצה בשלוחה 3.