קרן המיליון | יחידות בחינם
-
קרן המיליון | יחידות בחינם
נשלח במייל מאת ימות המשיח
מבצע קרן המיליון!
אנחנו, בחברת ימות המשיח אוהבים להפתיע את הלקוחות שלנו.
חשוב לנו לעזור ולתרום לציבור ולכן אנחנו כבר שנה שישית ברציפות משיקים את המבצע הגדול:
קרן המיליון! במהלך המבצע אנחנו מחלקים מיליון "יחידות" להודעות קוליות- בחינם!!!
למי? למי שיגיש בקשה מסודרת יש סיכוי להיבחר ולזכות לקבל מאות ואלפי 'יחידות' מתנה לקו שלך!
אנחנו בחברה שמים דגש על פעילות תורנית: עזרה לקהילה או שיעורי תורה.
גם בזמן המלחמה פתחנו והנגשנו את כל המערכות בחינם לטובת מוסדות הלימוד כדי שילדי ישראל יוכלו להמשיך ללמוד!
אנחנו רוצים להמשיך את הטוב הזה ולכן, ספרו לנו עד כמה המערכת עוזרת לכם בפעילות ועבור מה משמשת אתכם המערכת ואולי גם אתם תקבלו את המתנה!הוראות להגשת הבקשה:
1. ממלאים את הטופס המצורף, כולל כל הפרטים, מספר המערכת שלכם וכו'.
2. כותבים מכתב המתאר את הפעילות שלכם במערכת ועד כמה המערכת משמשת אתכם לדברים טובים. את המכתב הזה כותבים על בלאנק רשמי של המוסד או העמותה שלכן. מכתבים נבחרים יפורסמו באתר ימות המשיח ולמוסדות אלו תנתן כמות יחידות מתנה גדולה יותר.-|
|-את הטפסים שולחים אלינו כאןדווקא בחנוכה, דווקא עכשיו אנחנו רוצים לעזור לכם להפיץ את האור שלכם הלאה.
הצטרפו עכשיו למבצע קרן המיליון ואולי תוכלו לשלוח הודעות החוצה ללא עלות נוספת:מה זה יחידות?!
יחידות= קרדיטים.
קרדיט: כל פעם שאתם רוצים לשלוח הודעות החוצה
לתלמידים, למאזינים או לכל אחד אחר.טלפון: 077-2222-770 | אתר: www.yemot.co.il | מייל: cs@yemot.co.il
-
ישר כוח!!!
אפשר את הטופס. ואת אמייל כי לא נפתח לי הקישורים -
@גולד-תקשורת1 כתב בקרן המיליון | יחידות בחינם:
ישר כוח!!!
אפשר את הטופס. ואת אמייל כי לא נפתח לי הקישורים -
@גולד-תקשורת1 כן, מייל: newsletter@yemot.co.il וזה טופס בקשה.pdf
אני לא בטוח אם זה יעבוד כי צריך להשיב, אולי תנסה לשלוח למייל של שירות הלקוחות... -
ישר כוח לחברת ימות המשיח אין עליכם
-
@613-0 כל הכבוד לימות המשיח!!!
-
זה עוד רלוונטי ???
-
@שקוע-בלימוד לפי הידוע לי לא, וכבר פירסמו את הזוכה