-
כמה שאלות.
- יש בהגדרות הניקוד את ההגדרה הזאת:
points_total_split=yes
, שאמורה למנוע איפוס במערכות גדולות, האם מישהו יודע קצת נתונים מדויקים יותר? האם מערכת עם 100 משתמשים שאמורים לבצע כמה פעולות ניקוד כל שבוע למשך כמה שנים, זה נקרא עומס? - במידה ומגדירים שהדוחות יתפצלו כל חודש (
points_total_file_type=כאן יש לרשום את הזמן הרצוי
), האם בזה נפתר גם הבעיה למעלה, או שזה לא קשור? - האם ניתן להוריד דו"ח ymgr באתר החדש?
- אני מעוניין לעשות שלוחות ניקוד, שבה המשתמשים ישמעו את הניקוד הכללי שהם צברו מאז ומעולם, אבל מצד שני אני מעוניין שיהיה לי דו"ח חודשי, כמה נקודות נוספו לכל משתמש בחודש הנוכחי, האם זה אפשרי?
תודה רבה.
- יש בהגדרות הניקוד את ההגדרה הזאת:
-
פוסט זה נמחק! -
@6422615
תשובה לשאלה 2: הדוחות שמתפצלים כל יום או חודש וכו' לפי ההגדרה הזאת, אלה דוחות ymgr, ולכן זה לא יועיל כלום, כי הקובץ שיכול להיוצר עליו עומס, הוא קובץ ini. ולכן התשובה לשאלה שלא יועיל כלום.
תשובה לשאלה 3: אי אפשר.
תשובה לשאלה 4:, אני עדיין מחכה לתגובות המשתמשים המומחים כאן בפורום, דרך פשוטה אני לא מוצא, אולי יש למישהו רעיון לקומבינה או api
אשמח לתשובה. -
-
@אביי-ורבא
האם לדעתך זה לא מסובך גם כשאני לא יודע אפילו מה זה api ושרת? אין לי מושג בדברים האלה, אבל הייתי רוצה ללמוד, האם נראה לך תוכל להעביר לי קורס קטן עם יסודות הapi?
במידה ולא, מה אמור להיות עלות הפיתוח עבור מה שביקשתי? -
האם נראה לך תוכל להעביר לי קורס קטן עם יסודות הapi?
הייתי שמח, אבל אין לי זמן פנוי לזה, אבל באמת כמו שכתבתי, זה ממש לא כזה מסובך רק צריך להתרגל.. (ולא צריך לדעת אנגלית. אני לא יודע)
במידה ולא, מה אמור להיות עלות הפיתוח עבור מה שביקשתי?
אני חושב שהייתי מגדיר את הניקוד כגלובלי, ומוסיף אפשרות להפיק דו"ח חודשי עברי/לועזי
אם אתה מעוניין תוכל לפנות בפרטי, ואעשה לך בתשלום קטן קוד שמושך את הנתונים לפי חודש לקובץ אקסל/גוגל שיטס.
-
פוסט זה נמחק! -
@אביי-ורבא
רק כדי להיות בטוח שהבנת את כוונתי, אני מעוניין שיהיה לי דו"ח חודשי שלא יתחשב בנקודות שנוספו מחודשים קודמים, שיתן לי פירוט רק מהנקודות שנוספו בחודש הנוכחי,
מצד שני אני מעוניין שהמאזינים שירצו לשמוע את כמות הנקודות שלהם, כן ישמעו את כל מה שהם צברו גם מחודשים קודמים.
לגבי הקורס על הapi התכוונתי בתשלום. אני צריך רק הדרכה מעשית ראשונית, שאדע איך להתחיל,
תודה רבה. -
רק כדי להיות בטוח שהבנת את כוונתי, אני מעוניין שיהיה לי דו"ח חודשי שלא יתחשב בנקודות שנוספו מחודשים קודמים, שיתן לי פירוט רק מהנקודות שנוספו בחודש הנוכחי,
מצד שני אני מעוניין שהמאזינים שירצו לשמוע את כמות הנקודות שלהם, כן ישמעו את כל מה שהם צברו גם מחודשים קודמים.אכן זה בדיוק מה שהבנתי, אם אתה מעוניין תפנה בפרטי