לא נפתר האם יש אפשרות להגדיר צינתוק חינמי שאני מעביר הקלטות משלוחה לשלוחה
-
- פריט רשימהתגובה: הפעלת צינטוק
האם יש אפשרות להגדיר צינתוק חינמי שאני מעביר הקלטות משלוחת ההקלטות (שרק המנהל יכול להאזין להקלטות בכניסה לניהול )לשלוחת השמעת קבצים (שכולם יכולים להאזין ) הסביר יותר אני רוצה שברגע שהעברתי הקלטה משלוחה לשלוחה באופן יזום ולא אוטומטי ישלח צינתוק אוטומטי לנרשמים לשלוחה (שאלה נוספת למטה) ללא צורך בהקשה על מקש נוסף אם יש אפשרות אשמח לדעת איך עושים ומה ההגדרות עם אי אפשר כך מה כן אפשר
מה הגדרה שירשמו לקבלת צינתוק רק לשלוחה אחת או יותר
- פריט רשימהתגובה: הפעלת צינטוק
-
פוסט זה נמחק! -
@חיידר
רשימות הצינתוקים לא קשורות לשלוחה, אלא לרשימה. בהגדרות של שלוחת הצינתוקים יש לך הגדרה=list_tzintuk
, ומה שהנך רושם בהגדרה הזאת, זה שם האשימה, וכך המערכת מזהה את הנרשמים, נגיד רשמתשיעורים=list_tzintuk
, אז יש לך רשימה בשם "שיעורים, ואחרי שאנשים מצטרפים לרשימה הזאת, אתה יכול לפתוח עוד שלוחות צינתוק בכל מקום שתרצה במערכת, אם בהגדרה הנ"ל תכתוב את אותה מילה ("שיעורים"), זו תהיה אותה רשימה. וכל אלה שיצטרפו בשלוחות האחרות ירשמו בעצם לאותה רשימה.
כך גם לגבי הפעלת צינתוק, אם תגדיר בשלוחה עם אפשרות להפעיל צינתוק, את שם הרשימה "שיעורים", כל השלוחות עם אותו שם יפעילו צינתוק לאותה רשימה.עכשיו לגבי מה ששאלת האם ניתן להפעיל צינתוק אוטומטי כשאתה מעביר הקלטה משלוחת ההקלטות להשמעת קבצים, אז אם הכוונה שלך שאתה מקליט שיעור שנכנס לשלוחת השמעת קבצים, זה אפשרי, על ידי הגדרה פשוטה.
אם כוונתך שאתה מעלה הקלטה דרך האתר, אין אפשרות. בהעלאה דרך האתר לא מופעל צינתוק אוטומטי, אתה כן יכול להפעיל צינתוק באתר הישן לכל רשימה שתרצה.ההגדרות לשלוחת הקלטה שיפעיל צינתוק, ראשית תגדיר רימת צינתוקים, ז"א תגדיר בהגדרות של שלוחת ההקלטה כך:
list_tzintuk=שיעורים
שזה אומר שאם תחליט להפעיל צינתוק בשלוחה זו, יופעל צינתוק לרשימה שנקראת "שיעורים".
ואז תגדיר את זה:
menu_record_options_2=record_ok_end_run_tzintuk menu_record_options_8=record_ok
שזה אומר, שבתפריט אחרי ההקלטה, אם תלחץ 2 ההקלטה תאושר ויישלח צינתוק (לרשימה הנ"ל), ואם תלחץ 8 ההקלטה תאושר ללא צינתוק.
בהצלחה. -
@6422615
קצת שונה התכונתי כך נגיד שמאזין מקליט שיעור בשלוחת ההקלטות ואני בתור מהנהל המערכת נכנס למערכת עם קוד מקשיב להודעה שומע שזה מתאים למערכת שלי ומעביר את השיעור להשמעת קבצת שכולם יכלו לשמוע האם בעצם העברת ההקלטה משלוחה לשלחה יש אפשרות לצינטוק אוטומטי כשאני מגדיר כך ואם כן מה ההגדרה -
@חיידר לא נראה לי שיש אפשרות כזו...
אפשר אולי לעשות משהו בAPI אבל זה תלוי במבנה המערכת, ובאיך אתה רוצה להשתמש בזה...
בהעברת קובץ רגילה דרך הניהול בטלפון, אני לא מכיר אופציה לעשות צינתוק.
-
פוסט זה נמחק! -
מי יודע אולי יש כזה דבר
-
@חיידר אין אפשרות כזו, ניתן להגדיר שביציאה משלוחת אישור ההודעות יהיה תפריט עם אופציה ליציאה עם / בלי הפעלת צינתוק.