לא נפתר הודעות תא קולי שבסיום שיהיו חייבים להקיש על #
-
לפעמים נכנסים לשלוחה הודעות תא קולי ושליחה למייל בלי להקליט שום דבר ונשלח לי הודעה למייל עם הקלטה ללא תוכן
מה ההגדרה שאחרי שמקליטים חייבים להקיש # שלא ישלח לי הודעות רק כי נכנסו לשלוחה וניתקו או עברו לשלוחה אחרת -
@חיידר משהו יודע
-
hangup_insert_file=no record_ok=#
הראשונה מגדירה שלא ישמור הקלטה בניתוק
השניה מגדיר שישמור מיד בהקשה על סולמית, ולא יעבור לתפריט "לשמיעת ההודעה הקישו 1" וכו.בעיקרון אם לא מוגדר שישמור הקלטה בניתוק, אז ברירת מחדל לא שומר, אז כנראה שזה מוגדר אצלך, או בשלוחה, או בivr.
אז פשוט תמחק את זה.
אמור להיות אצלך הגדרה כמו ההגדרה הראשונה למעלה, רק במקום no, רשום yes -
@6422615 תודה אבל ההקלטה של המערכת מודיע שאפשר לנתק וזה מטעה אנשים יש אולי הודעה אחרת ואיך מגדירים ומה זה ivr.
-
את ההקלטה ניתן לשנות בכל קובץ אחר, אתה יכול להקליט בקולך את ההודעה שישמעו,
יש גם בפורום הקלטות מוכנות עם קול של קריין שהעלו כאן משתמשים, יתכן שיש שם הודעה שמתאימה לך.אתה יכול גם לכתוב טקסט שיוקרא בקול רובוטי.
לגבי איך מגדירים, אני יכול להסביר לך באורך מחר.
בגדול, יש לך באתר הישן, בכל שלוחה בחלון הקבצים לשונית הגדרות מתקדמות, שם אתה מדביק הגדרות שאומרות למערכת מה לעשות, ושם אתה אמור להגדיר את מה שכתבתי לך מקודם, אלא שכפי הנראה אצלך מוגדר משהו אחרת, כך שאם לא תמחק את ההגדרה הקודמת יתכן שהחדשה לא תעבוד.
אם זה דחוף לך לעכשיו, אוכל לעשות לך את זה אם תתן לי את פרטי המערכת שלך.ivr זה קובץ הגדרות שכל הגדרה הכתובה שם חלה על כל המערכת, בשונה מקובץ ext שההגדרות חלות רק על השלוחה הספציפית הזאת.
-
@6422615 ההקלטה היא של ימות המשיח בתוך המערכת אנא השירו את הודעתכם לאחר הישמע הצליל לסיום נתקו את שיחה או הקישו #
האם ניתן לשנות הקלטה של ימות המשיחivr זה קובץ הגדרות שכל הגדרה הכתובה שם חלה על כל המערכת, בשונה מקובץ ext שההגדרות חלות רק על השלוחה הספציפית הזאת.
איפה כל הגדרה נמצאת -
@חיידר
אפשר לשנות את ההקלטה, אתה צריך להיכנס לשלוחה וללחוץ העלה קובץ, ולשנות את שם הקובץ ל M1012 , הM צריכה להיות גדולה.
קבצי הגדרות ext נמצאים בשלוחה,האם אתה משתמש באתר הרגיל או בחדש?
-
@6422615 רגיל
-
@חיידר
אז בכל שלוחה יש לך בצד שמאל חלון גדול ששם אתה רואה את הקבצים הנמצאים בשלוחה, שם יש לך מעל החלון כמה לשוניות, אחת מהם "הגדרות מתקדמות" אתה פותח ומדביק הגדרות.
את הקובץ של ההודעה שאתה מעוניין להחליף, אתה מעלה בלשונית "ניהול קבצים", מעלה קובץ ומשנה שם למה שכתבתי לך קודם. -
פוסט זה נמחק! -
@חיידר ההגדרות המתקדמות זה בעצם קובץ ext מה שאתה כותב שם, זה מה שהמערכת תעשה בשלוחה הזאת.
לדוגמא אם כתוב שם hangup_insert_file=yes אז המערכת תשמור הקלטות בניתוק שיחה,
תמחק הגדרה זאת, (או שתשנה מyes ל no) והמערכת לא תשמור.
וכן הלאה על זה הדרך.