נפתר מידע תועלת משתמשים
-
אני מעונין לדעת האם המשתמש נעזר בקו שלי בשלוחה מסוימת
האם יש אפשרות להגדיר שבסיום השימוש בשלוחה יהיה שאלה לדוגמה אם השלוחה הואילה לך הקש 1 עם לא 2 וכן יצטרך להזין את שם שלו כשהתשובה כן(1)
כך בכל שלוחה בנפרד -
@שמואל-מאיר
תודה אין אליך -
@חיידר
אתה יכול לעשות מעבר בסוף השלוחה לשלוחת סקר ולהגדיר שם את השאלה שלך
ולהגדיר חובה להזדהות עם שם. -
@yair
איך עושים את זה אני משתמש חדש -
-
@חיידר סמן את הנושא כנפתר.
-
@שמואל-מאיר
תודה רבה לא הצלחתי לעשות וגם לא הבנתי כל כך מה כתוב תוכל לכתוב לי את הגדרות ספציפית למה שבקשתי איך ואיפה לעשות
האם יש אפשרות להגדיר שבסיום השימוש בשלוחה יהיה שאלה לדוגמה אם השלוחה הואילה לך הקש 1 עם לא 2 וכן יצטרך להזין את שם שלו כשהתשובה כן(1)
כך בכל שלוחה בנפרד -
@חיידר כתב במידע תועלת משתמשים:
@שמואל-מאיר
תודה רבה לא הצלחתי לעשות וגם לא הבנתי כל כך מה כתוב תוכל לכתוב לי את הגדרות ספציפית למה שבקשתי איך ואיפה לעשות
כך בכל שלוחה בנפרדתוכל להגדיר שלאחר שהמאזין סיים בשלוחה בה הוא נעזר יעבור לשלוחה של סקר.
בשלוחת סקר תגדיר את ההגדרות האלו סקר
ושם תוכל לשים 2 שאלות 1 האם נהנית 2 לא. -
@NY148318 כתב במידע תועלת משתמשים:
@חיידר כתב במידע תועלת משתמשים:
@שמואל-מאיר
כך בכל שלוחה בנפרדתוכל להגדיר שלאחר שהמאזין סיים בשלוחה בה הוא נעזר יעבור לשלוחה של סקר.
בשלוחת סקר תגדיר את ההגדרות האלו סקר
ושם תוכל לשים 2 שאלות 1 האם נהנית 2 לא.מה הוספת על מה שכתבתי למעלה, הוא רק רוצה שמשהו יעשה לו את העבודה.
אבל @חיידר אני ממליץ לך בכל מודול שאתה עושה לעבור על כל ההגדרות האפשריות של המודול כי זה גם עוזר המון פעמים ליצירת רעיונות חדשים. (מנסיון) -
@שמואל-מאיר
אתה צודק אבל אני משתמש חדש וניסתי כמה פעמים להבין איך לעשות ולא הצלחתי
וגם ניסתי בפועל לעשות ולא הצלחתי
אשמח לקבל עזרה -
@חיידר במצב כזה אתה פשוט כותב מה אתה רוצה לעשות יחד עם ההגדרות שעשית ויגידו לך מה לתקן - ככה לומדים אין מה לעשות, גם אני הייתי במקום שאתה נמצא בו וברוך ה' חוץ מדברים שצריכים פיתוח מיוחד אני מסתדר, כי פשוט צריך להבין את העיקרון של המערכת ואז כבר אתה יודע לחבר מודולים אחד עם השני וביחד להוציא דברים טובים.
-
@שמואל-מאיר
איפה הקובץ איזה נמצא
קובץ של שאלה ראשי נמצא בשלוחה בתיקייה בשם {מספר שאלה} קובץ בשם Q.wav
ניתן לבחור מאיזה שלוחה ילקחו השאלות -
@חיידר אתה מעלה קובץ ועושה לו שינוי השם לשם שרשום במודול
-
@חיידר תפתח שלוחה של הסקר ובתוכה תפתח שלוחות לפי מספרי השאלה שבתוכם אתה מעלה את השאלה ומשנה את השם של הקובץ לQ ולכל אפשרות של תשובה אתה מעלה את ההקלטה של התשובה ושם אתה משנה להם את השם לAx כאשר הx אתה משנה למספר המקש שעליו אתה רוצה שיקישו עבור התשובה הזו.
זה לגבי הקבצים של השאלה והתשובות.
כל השאר זה לגבי ההגדרות שבשלוחה הראשית של הסקר. -
@שמואל-מאיר
תודה אני עושה -
@חיידר זה אמור להראות ככה פחות או יותר
כאשר בתוך השלוחות 1 ו 2 אתה שם את הקבצים ומשנה להם את השם, ואילו בשלוחה הראשית של סקר פלוס אתה שם את כל ההגדרות -
@שמואל-מאיר
תודה אין אליך -
-
@yair
איך מגדירים חובה להזדהות עם שם -
@חיידר אם הוא נכנס לשלוחה ע"י זיהוי זה מזהה בדרך כלל את המספר טלפון, לא נראה לי שיש אפשרות של זיהוי ע"י הקלטת השם ואז שיכניס אותו לשלוחה.
אגב לפי מה המאזינים מזוהים אצלך? -
@שמואל-מאיר
אין לי כרגע זיהו -
@חיידר תעשה שבכניסה לשלוחה של הסקר יהיה זיהוי ואז מי שרוצה להמשיך לשם יצטרך להקליט את השם שלו ואז הוא יכנס בתור מספר מזוהה רק תבדוק לפי כן אם זה מסתדר לך כל התהליך הזה. ההגדרה היא:
enter_id=yes