שליחת מחרוזות בAPI באמצעות הקשות
-
אני רוצה לאפשר ללקוח לבחור קטגוריה מרשימת קטגוריות, ולשלוח לשרת מחרוזת עם שם הקטגוריה, ולא את המספר שהוקש.
האם יש דרך או דרך עקיפה להחליף את ההקשות במחרוזת לפני השליחה לשרת?(אני לא רוצה להחליף את המספר במחרוזת בשרת שלי מכיון שמדובר בהיררכיה של קטגוריות, ובתשובת השרת אני רוצה לתת ללקוח את האפשרות לבחור בין תתי הקטגוריות שהוא בחר קודם בתפריט הקשות חדש - כך שהספרה 1 למשל תייצג בפעם הראשונה קטגוריה אחת ולאחר תשובת השרת היא תייצג תת-קטגוריה שלו).
-
@איש-סוד אני חושב שיש אפשרות להחליף מקש מסויים בקבלת הנתונים בבקשות בתו אחר, איני יודע אם זה יעיל גם למספר תווים, תבדוק בתיעוד api
-
אם תעבוד בריד זה יהיה בקלות
-
-
@אביי-ורבא כתב בשליחת מחרוזות בAPI באמצעות הקשות:
אני חושב שיש אפשרות להחליף מקש מסויים בקבלת הנתונים בבקשות בתו אחר, איני יודע אם זה יעיל גם למספר תווים, תבדוק בתיעוד api
ראיתי את האפשרות הזו, אך נראה שניתן להשתמש בה כדי להחליף תו בודד בלבד.
@מנסה כתב בשליחת מחרוזות בAPI באמצעות הקשות:
אם תעבוד בריד זה יהיה בקלות
הא כיצד?
-
@איש-סוד לצערי לא הבנתי לגמרי מה אתה רוצה לעשות אז קשה לי לעזור
תרצה להרחיב יותר? להביא דוגמא? -
@הלי
נתונים הנשלחים לשרת חיצוני באמצעות מודול api נשלחים באחת משלוש צורות: שליחת ההקשות שהוקשו, שליחת הקלטה, או שליחת טקסט שנוצר מהקלטה (stt).בפרוייקט שלי אני צריך להציג ללקוח רשימת קטגוריות לבחירה. הקטגוריה הנבחרת נשלחת לשרת, והשרת צריך לשלוח חזרה ל'ימות' את רשימת תתי-הקטגוריות של אותה קטגוריה שנבחרה. באמצעות read השרת שולח בקשה נוספת אל הלקוח לבחור שוב אחת מתתי הקטגוריות שנשלחו.
מובן מאליו שבמקרה זה הנתונים שצריכים להישלח לשרת הן הקשות ולא הקלטות או טקסט חופשי.
(באופן רגיל הייתי יכול להחזיק טבלה במסד הנתונים שבשרת המקשרת מספרים לקטגוריות, וכך הייתי יכול לקבוע שכאשר הלקוח הקיש על 1 לדוגמא, הרי הוא בחר בקטגוריה X וכו'.
עם זאת, כאמור, בפרוייקט שלי אני שולח ללקוח בחזרה רשימת תתי קטגוריות לבחירה נוספת, כך שבפעם השנייה 1 הוא קטגוריה אחרת). -
@איש-סוד כתב בשליחת מחרוזות בAPI באמצעות הקשות:
(באופן רגיל הייתי יכול להחזיק טבלה במסד הנתונים שבשרת המקשרת מספרים לקטגוריות, וכך הייתי יכול לקבוע שכאשר הלקוח הקיש על 1 לדוגמא, הרי הוא בחר בקטגוריה X וכו'.
עם זאת, כאמור, בפרוייקט שלי אני שולח ללקוח בחזרה רשימת תתי קטגוריות לבחירה נוספת, כך שבפעם השנייה 1 הוא קטגוריה אחרת).קודם כל יש לך אפשרות בread לקבוע שם לערך שתקבל מימות
כלומר בשלב השני יהיה לך בurl שני פרמטרים:
rootCat=1
subCat=5כמו כן נשלח לשרת פרמטר callId עקבי לאורך השיחה שבעזרתו אתה יכול לשייך אחת לשניה את הבקשות שימות שולחים.
אם אתה כותב בשפת C#/nodejs/php יש קוד שמשתמשים כתבו שיעזור לך לנהל את התקשורת מול ימות.
ראה גם את השרשור https://f2.freeivr.co.il/topic/11191/מודול-api-ביצוע-פעולות-על-רשימה-שחוזרת-מהשרת/16 -