אני מתלמד ב php ואני מנסה ליצור אתר לשליחת קמפיין הנכנס לשלוחה
-
אני לא אמרתי שאתה לא יודע PHP
אלא אתה לא מבין טפסים בPHP
הלינקים שיש שם 1 הוא בסיס לכל HTML
2 הוא בשביל פרוטקול הXMLלמעשה אתה צריך לסדר שהטופס ישלח אל דף הPHP ואז הPHP יטפל בנתונים
-
@אליהו-הנביא-2 כתב באני מתלמד ב php ואני מנסה ליצור אתר לשליחת קמפיין הנכנס לשלוחה:
וחוץ מזה שלזה נועד הפורום לעזרה בהתנסות רשתק נועד ללמידה הפורום נועד לעזרה הדדית ולא ל "לך לרשתק"
לא.
הפורום נועד למי שיודע בסיסי ומתקדם
אם היית שואל היכן אפשר ללמוד על טפסים וכוד' זה נכון, אבל להעלות טופס שאתה בכלל לא מבין מה כתוב בו, זה לא נכון
[אני לא אמור לשבת לפענח שורה שורה בשביל להבין בסוף שאין שום שגיאה רק אתה לא יודע איך מתפעלים את זה] -
@מנסה צודק מתנצל בכל אופן ככל הנראה הבעיה בקוד הראשון זה שאני לא יודע לקרוא אותו ונראה לי שלא הבנתי לאיזה תקייה הוא מפנה ובנוגע לקוד השני אני בנתי אותו. כמעט הכל שם אבל ככל הנראה חסר לי שם משהו אשמח לשמוע מה זה
-
בPHP חסר חלק מהURL
[לא בדקתי הכל זה השגיאה הראשונה שמצאתי] -
@מנסה רק עכשיו אני רואה שבשני העלתי בכלל איזה קוד אחר הנה הקוד הנכון השני
<?php $ApiDID=$_GET['ApiDID']; $password=$_GET['password']; $k=$_GET['k']; $ApiEnterID=$_GET['ApiEnterID']; if($ApiDID== null){print "id_list_message=g-hangup"; exit(); } elseif($password == null){print "read=m-1800=password,yes,100,1,24,No,,,,,,,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token={$did}:{$password}&what=Points.ini/points_total.ini&contents=digits-$ApiEnterID-points_total=$k%0Adigits-$ApiEnterID-Folder/$Api=$k%0Adigits-$ApiEnterID-Log1=$k"), true); $status = $url['responseStatus']; $k/2=$k2; if($status == "OK"){ print "id_list_message=כמות הנקודות שקיבלתם היא $k2."; exit(); }els-e{ print "id_list_message=m-1080 &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
-
@מנסה סליחה אני קצת מבולבל היום אבל עם כבר מה אתה אומר על הקוד הזה משהו ביקש בשביל הפעלה לילדים שיהיה חצאי נקודות אז אמרתי לו שאנסה לבנות מודול שלדוגמה עם הוא רוצה שיתוסף 1.5 נקודות אז הוא עושה את זה דרך 2 מודולים בapi אחד להוספת ניקוד ואחד לשמיעת הניקוד שבפועל יוספו 3 נקודות אבל למאזין זה יעשה פעולת חילוק ומשמיע לו רק חצי זה המודול שמוסיף נקודות רק לא הצלחתי לסדר שיגיד נקודה בעברית צריך לעשות תנאי להמיר כל נקודה ב
.t-נקודה.d-
ואז מה שיקרה זה שישמיע לו נקודה בעברית
-
@מנסה הנה הקוד עברתי עליו לפני שפרסמתי שאין טעיות
>?php $did=$_REQUEST['did']; $pass=$_REQUEST['pass']; $m=$_REQUEST['m']; $z=$_REQUEST['z']; $path=$_REQUEST['path']; json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/CallExtensionBridging?token={$did}:{$pass}?phones={$m}&ivrPath=ivr2: {$path}&callsTimeOut={$ z}```
-
פוסט זה נמחק! -
@אליהו-הנביא-2 כתב באני מתלמד ב php ואני מנסה ליצור אתר לשליחת קמפיין הנכנס לשלוחה:
@מנסה סליחה אני קצת מבולבל היום אבל עם כבר מה אתה אומר על הקוד הזה משהו ביקש בשביל הפעלה לילדים שיהיה חצאי נקודות אז אמרתי לו שאנסה לבנות מודול שלדוגמה עם הוא רוצה שיתוסף 1.5 נקודות אז הוא עושה את זה דרך 2 מודולים בapi אחד להוספת ניקוד ואחד לשמיעת הניקוד שבפועל יוספו 3 נקודות אבל למאזין זה יעשה פעולת חילוק ומשמיע לו רק חצי זה המודול שמוסיף נקודות רק לא הצלחתי לסדר שיגיד נקודה בעברית צריך לעשות תנאי להמיר כל נקודה ב
.t-נקודה.d-
נכון אי אפשר להכניס נקודה בהשמעה, כי זה מילה שמורה [הסימון נקודה הוא חלק מהסימונים המיוחדים במודול הזה]
-
@מנסה כתב באני מתלמד ב php ואני מנסה ליצור אתר לשליחת קמפיין הנכנס לשלוחה:
.t-נקודה.d-
נכון אי אפשר להכניס נקודה בהשמעה, כי זה מילה שמורה [הסימון נקודה הוא חלק מהסימונים המיוחדים במודול הזה]
נו ואיך עושים את זה ומה אתה אומר על הקוד
נ.ב. זה לא בשבילי -
@מנסה הנה הקוד עברתי עליו לפני שפרסמתי שאין טעיות
>?php $did=$_REQUEST['did']; $pass=$_REQUEST['pass']; $m=$_REQUEST['m']; $z=$_REQUEST['z']; $path=$_REQUEST['path']; json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/CallExtensionBridging?token={$did}:{$pass}?phones={$m}&ivrPath=ivr2: {$path}&callsTimeOut={$ z}```
אין נקודה פסיק בשורה האחרונה
וגם משום מה היש יותר מידי ירידות שורה בסוף
וכמובן מניין אתה מספק לו את המשתנים
$pass=$_REQUEST['pass']; $m=$_REQUEST['m']; $z=$_REQUEST['z']; $path=$_REQUEST['path'];
בטופס שצירפת אין את המשתנים האלו
-
@מנסה ומה בנוגע לטופס למה הוא כותב "שליחה" וכשאני לוחץ הוא לא שולח
-
לא ראיתי מה קורה כשלוחצים, אבל לכאורה אין לו לאן לשלוח
-
@מנסה אז זה מה שאני רוצה להבין איפה אני מכניס את השם של הקובץ שאיליו יפנה
-
את זה תבין כשתקרא איך עובד טופס בסיסי
ולכן שלחתי אותך למדריכים בסיסיים
במקום שאני ינסה ללמד אותך