שאלה בנוגע לשידור חי
-
האם יש אפשרות שבזמן השידור החי יהיה אפשרי לחייג למספר ולהוסיף אותו לשידור כמנהל חדר שבזמן שמנהל החדר משתיק את החדר המספר שחייגו אליו יכול לדבר ואינו מושתק ובזמן שמתקשרים ניתן יהיה לשמוע מוזיקה בהמתנה
שאלה נוספת איך אני יכול אישית להתכתב בקבוצה דרך האתר עם משתמש אישי ללא שכל המשתמשים יוכלו לראות את ההתכתבות
תודה רבה!!!
בהצלחה רבה!באם למישהו יש תשובה אם הוא יכול לכתוב את התשובה כמה שיותר מוקדם כי אנחנו צריכים את זה למחר בבוקר
-
@בן-זאב אמר בשאלה בנוגע לשידור חי:
שאלה נוספת איך אני יכול אישית להתכתב בקבוצה דרך האתר עם משתמש אישי ללא שכל המשתמשים יוכלו לראות את ההתכתבות
תודה רבה!!!
בהצלחה רבה!אי אפשר
-
תודה רבה!
-
@בן-זאב אמר בשאלה בנוגע לשידור חי:
האם יש אפשרות שבזמן השידור החי יהיה אפשרי לחייג למספר ולהוסיף אותו לשידור כמנהל חדר שבזמן שמנהל החדר משתיק את החדר המספר שחייגו אליו יכול לדבר ואינו מושתק ובזמן שמתקשרים ניתן יהיה לשמוע מוזיקה בהמתנה
אפשרות אחת, שמנהל השידור חי יתקשר תוך כדי שידור ויעשה וועידה במכשיר האישי שלו, אפשרות נוספת, שאותו מספר ייתקשר גם כן לקו וייכנס לשידור כמנהל, אפשר שיהיו עד 3 מנהלים (אולי 6).
-
@dudu ובזמן שהוא מתקשר מה המאזינים שומעים מוזיקה או כלום
-
@בן-זאב או ששומעים מוזיקה או שמוחזרים להמתנה, לא ניסיתי, תנסה ותבדוק...
-
@dudu תודה רבה ! אבדוק
-
מי שבדק נו מה בסוף
-
עדיין לא בדקתי אבדוק בהמשך כשיהיה תשובה אכתוב לך
-
@בן-זאב
לידעתכם ברגע שעושים שידור עם ועידה
זה עושה בעיות עם השמירה של השידור לאחר מכן -
@דורש1
זה לא כל כך דחוף לי ההקלטה -
@דורש1 לאו דווקא עם ועידה, כל הענין של שידור חי אינו אמין לגבי שמירה ושליחה לאימייל. (ועד שימות לא יתנו מענה מצוין לזה [אם זה בכלל בשליטתם] יראו פה בפורום כל יום 5 נושאים חדשים לגבי בעיות בשידור חי. אני אישית כבר הפסקתי להגיב על הנושאים האלו מחוסר יכולת לעזור, כי זה לא קשור להגדרות, ותמיד השאלות הם שעבדו תקופה ופתאום הפסיק וכו' וכו')
-
@חנון-המרבה אמר בשאלה בנוגע לשידור חי:
@דורש1 לאו דווקא עם ועידה, כל הענין של שידור חי אינו אמין לגבי שמירה ושליחה לאימייל. (ועד שימות לא יתנו מענה מצוין לזה [אם זה בכלל בשליטתם] יראו פה בפורום כל יום 5 נושאים חדשים לגבי בעיות בשידור חי. אני אישית כבר הפסקתי להגיב על הנושאים האלו מחוסר יכולת לעזור, כי זה לא קשור להגדרות, ותמיד השאלות הם שעבדו תקופה ופתאום הפסיק וכו' וכו')
אבל בועידה זה קרוב לבטוח שלא ישמור גם בסתם הקלטה לאו דווקא בשידור חי
זה לא נותן ללחוץ סולמית לסיום ההקלטה -
@דורש1 אצלי כל שיעור אני פותח את החדר וועידה ומתקשר לרב שמוסר את השיעור ועושה וועידה בפלאפון וב''ה אין אף פעם בעיות עם השמירה של ההקלטה....
-
@יהונתן-כץ ב"ה