נפתר שלוחת העברה לשלוחה אחרת עם תפריט בחירה לאיפה לעבור
-
ניסיתי לעשות שלוחת מעבר לשלוחה אחרת במערכת, שכשנכנסים לשלוחה שומעים הודעת תפריט: למעבר לשלוחה X נא הקש 2, למעבר לשלוחה V נא
הקש 1 או המתן, ואז אם יקישו 2, יעברו לשלוחה X, אבל אם ימתינו, יועברו אוטומטית, בלי צורך בהקשה נוספת, לשלוחה V.
הבעיה, שבשלוחת העברה לשלוחה אחרת במודל הרגיל, מועברים מיד לשלוחה שמוגדרת מראש, ואם מגדירים שתהיה אפשרות בחירה לאיזו שלוחה לעבור (-לא ידוע לי על אופציה כזו כרגע, אבל גם אם תהיה הגדרה כזו, וכמו במודל הקלטה לשלוחה אחרת למשל, עדיין תהיה בעיה ש-) אני צריך שאם המאזין ימתין בלי להקיש, הוא ג"כ יעבור לשלוחה V.
וכן יש עוד בעיה, שצריך הגדרה שאחרי סיום השמעת ההודעה לא יעברו מיד לשלוחה V, אלא היה זמן של בערך 7 שניות, שיהיה אפשר לחשוב מה רוצים להקיש... אבל שאם יקישו מיד במהלך ההודעה, כן יעברו מיד...
וניסיתי לעשות את זה ע"י שילוב של כמה מודלים (פעילות מקשים במהלך השמעת קובץ/קבלת נתונים/העברה לשלוחה אחרת ועוד), לא כ"כ הצלחתי לעשות משהו חלק...אשמח מאד לקבל תגובות שיעזרו לי בעניין!
תודה רבה! -
@a-r תגדיר שלוחת תפריט, מקש 1, מעבר לX מקש 2 מעבר לY והגדרה שלאחר 20 שניות שלא הקישו כלום יעברו לשלוחה Y...
ההגדרות להעברה הם:timeout=20 timeout_goto=/Y
= 20 שניות ומעבר לשלוחה Y...
-
-