לא נפתר הודעות מערכת מתעדכנות
-
@שמואל-9 קודם כל עבודה מעולה תודה רבה
חשבתי על שני שדרוגים אפשריים
1 שהאקסל יהיה מסודר מספור לפי הודעת מערכת ולא כמו עכשיו ששורה 164 זה הודעה 1142 אז נכון שיש את שורת הכותרת אבל חוץ מזה שכל ההודעות ירוצו לפי סדר השורות ואז מה שנשאר ריק יצטרכו לעדכן בהמשך אבל כך זה יהיה מסודר
2 ישנם שלוחות מסוימות שיש בהם הודעות מערכת שאי אפשר לשנות ברובם זה בכוונה כגון במודל צינתוקים וכולי אז חשבתי שאולי כדאי שזה היה מסומן איפה שהוא בקובץ אולי באמצעות צבע אדום של השורה או משהו כזה
בכל אופן תודה רבה על העבודה הדהימה
אגב אם אתה לא רוצה שיהיה בלגן בגלל הודעות שלא קיימות עדיין ובהצעה שהצעתי זה סתם יוסיף שורות ריקות אז מה שלא קיים אפר פשוט להסתיר את השורה -
@הלי
1 מה אני מרויח מזה שהמספור לפי הודעות מערכת מי שרוצה יש את הכותרת של ההודעו מערכת ואני חושב שזה רק יקשה על החיפוש שיצטרכו לגלגל יותר באקסל אם חיפשתי כמה הודעות
2 אין שום בעיה כל הודעת מערכת שאתה יודע שאי אפשר להחליף תסמן באדום ,
נ.ב. אם תשים לב תראה באקסל שורות בצבע צהוב שזה אומר שיש הודעות כפולות.
תודה רבה בכל אופן על העזרה -
@שמואל-ש כתב בהודעות מערכת מתעדכנות:
@הרב וסליחה על כל ההערות, אבל אתה יכול להכניס בשרת גם ככה
if($Messages == null){ echo "read=t-נא הקש את מספר הודעת המערכת לשמיעה=Messages,,4,4,7,Digits,yes,yes,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo,no"; exit;}
ואז תחסוך לאנשים העלאת הקובץ
מקווה שלא שיגעתי אותך...איך עושים את זה עם read לא הבנתי
כלומר אין לי מושג איך משתמשים עם read -
@הרב אתה לא צריך לדעת
פשוט להוסיף את זה בקוד שהבאת למעלה בשורה 5
ואז אתה יכול למחוק את שורה 3 ממה שכתבת שצריך לשים בשלוחה -
@שמואל-ש לא זה לא עובד
כלומר הוא מבקש להקיש את מספר הודעת המערכת אבל לא משמיע את ההודעה. -
@הרב תביא לי שוב את כל הקוד ששמת עכשיו
וכן מה ששמת בשלוחה -
@שמואל-ש בשלוחה הגדרתי רק את הכתובת URL
וזה הקוד:<?php // קבלת ערך הפרמטר Messages $messages = $_GET['Messages']; if($Messages == null){ echo "read=t-נא הקש את מספר הודעת המערכת לשמיעה=Messages,,4,4,7,Digits,yes,yes,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo,no,"; exit;} // יצירת תגובה $response = "id_list_message=m-" . $messages; // הדפסת תגובה echo $response; ?>
-
@הרב שים לב שבשורה 4 ושורה 11 כתוב messages באות קטנה ובשורה 6 כתוב Messages עם אות גדולה בהתחלה וככה הוא קלט כל הזמן כאילו לא הקישו כלום
תעשה ככה:<?php // קבלת ערך הפרמטר Messages $messages = $_GET['Messages']; if($messages == null){ echo "read=t-נא הקש את מספר הודעת המערכת לשמיעה=Messages,,4,4,7,Digits,yes,yes,,,,,,InsertLettersTypeChangeNo,no,"; exit;} // יצירת תגובה $response = "id_list_message=m-" . $messages; // הדפסת תגובה echo $response; ?>
-
@שמואל-ש צודק לא אחזתי שאתה עשית עם אות גדולה
תודה רבה!!! -
-
-
type=api api_link=http://systemmessages.scienceontheweb.net
-
@שמואל-ש
רק את הקוד הזה או בתוספת לקודים הקודמים ואם זה רק הקוד אז מה זה הקודים האחרים -
@שמואל-9 רק את הקוד הזה
-
@שמואל-ש @שמואל-9 אני השארתי שם את הקוד הראשון
כי משום מה הקוד שהבאת לי לא עובד בשרת הזה ובשרת הרגיל שלי הוא כן עובד
כנראה בגלל שזה חינמי.
ואת הכתובת של האתר של אני מעדיף שלא לחשוף
לכן כרגע צריך להגדיר בשלוחה את ההגדרות הבאות:type=api api_link=http://systemmessages.scienceontheweb.net api_000=Messages,,4,4,7,Digits,yes,,,,10,,,InsertLettersTypeChangeNo,no, api_end_goto=.
-
@הרב לא ממש עקבתי על כל ההודעות אבל קיים כבר מודל שבניתי במספר 099626443 שלוחה 7 ונראה לי שאת זה אתה מחפש
-
@הרב
האם תוכל להוסיף לקוד אחרי ששמעתי את ההודעה להחלפת ההודעה הקישו 1 לחזרה להקשת מספר אחר הקישו 2 וכך נוכל להחליף יותר בקלות את ההודעות
תודה רבה על כל העזרה לציבור זה מאוד עוזר -
@שמואל-9 אני הכנתי את הקוד בשביל מי שרוצה לשמוע את ההודעת מערכת כדי לעדכן בטבלה שלך.
לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה. -
@הרב
תודה רבה
האם יש אפשרות שיהיה הפוך שיגידו את ההודעת מערכת וזה יגיד לי את המספר לדוגמא אם אני יודע על הודעת מערכת מסוימת שלא נמצאת באקסל ולא מצאתי בקלות האם יש אפשרות שאני יקליט אם זיהוי דיבור (אולי אני יוכל להעלות את זה על השרת שלי) וזה יגיד לי את מספר ההודעה. -
@שמואל-9 לא! אין מצב לעשות את זה.