הוראות הפעלה באנגלית
-
אני רוצה להשמיע למשתמשים שחפצים בכך הוראות הפעלה למערכת באנגלית. הגדרתי שלוחה מיוחדת הוראות הפעלה - וברירת המחדל כמובן בעברית. האם יש אפשרות להשמיע את ההורואת באנגלית, ואם לאו אם אני אעלה קובץ שמע משלי באיזה שם אתן שישמיע כברירת מחדל בשלוחה?
תודה רבה
-
@799264715 אי אפשר לא נראה לי
-
@799264715
M1032
הוראות הפעלה למערכת
שימו לב! ההוראות המושמעת כאן הן לפי הגדרות ברירת המחדל במערכת.
בעת מעבר בין שלוחות במערכת, ניתן להקיש סולמית לחזרה שלב אחד אחורה, וכוכבית לחזרה לתפריט הראשי
בעת שמיעת קובץ:
לחזרה עשר שניות אחורה הקישו 1, לדילוג עשר שניות קדימה הקישו 3.
לחזרה 5 דקות אחורה הקישו 4, לדילוג 5 דקות קדימה הקישו 6.
לעצירה זמנית של ההשמעה הקישו 5, לביטול העצירה והמשך האזנה הקישו שוב 5.
לשינוי מהירות ההשמעה למהירות נמוכה יותר הקישו 7, לשינוי למהירות גבוהה יותר הקישו 9. לחזרה למהירות רגילה הקישו 0.
למעבר לקובץ הבא הקישו 8, לחזרה לקובץ קודם הקישו 2.
לאפשרויות נוספות הקישו כוכבית.
ליציאה מהשלוחה הקישו סולמית.
בעת השתתפות בחדר ועידה: להצבעה, ביטול השתקה ואפשרויות נוספות הקישו כוכבית ופעלו לפי ההוראות.אפשר גם לפתוח שלוחת השמעת קבצים ולהעלות קובץ באנגלית עם ההוראות, אין הבדל...
-
הנה קובץ באנגלית לשימוש של כולם. עובד אל ידי תרגום של גוגל ואח"כ נעשה קולי על ידי תבונה מלאכותית. איכות די טובה הלא?
https://drive.google.com/file/d/1kZcWMlZFqJSD96n3_J4_Uxs2aHfuK5gf/view?usp=sharing
-
@799264715 יפה מאוד, יצא מעולה.
דרך איפה עשית את זה?
תבדוק לאיזו אוכלוסיה ההודעה פונה... ההודעה היא בלשון אנגלית בריטית - ליציאה הקישו על מקש ה'פאונד'.
באנגלית אמריקאית האפשרות צריכה להיות ליציאה הקישו על מקש ה hash. -
@613-0 המבטא היא כדרום אפריקה שקרוב לבריטית. אני אכן יליד ארצות הברית - ואני יודע שהרבה מערכות מעדיפים להשתמש בקריינות עם מבטא ברטיטת דוקא משום שזה נתפס אצל האמריקאים כיותר סמכותי. והרבה בארצות הברית רגם קורים למקש הזה POUND
-
@799264715 דרך איזה שירות יצרת את הקובץ הקולי?
-