הפנית משתמש לשלוחה לפי פרמטרים של זמן
-
@dudu מה שאני צריך זה להפנות משתמשים מסוימים לשלוחות לפי שעות, ההצעה היתה דרך רשימ"ת ולכן הסתבכתי, האם יש דרך אחרת? אשמח לפרטים.
-
@6262 תנסה לראות את מה שכתוב באקסס פילטר אם תסתבך, תבקש שוב עזרה...
לכאורה תצטרך לכל זמן לעשות שלוחה אחרת,
לדוגמ' בין השעות 5-6 ללכת לשלוחה אחת, אחרת לשלוחה 2, ובשלוחה 2 לעשות שוב פילטר וכן הלאה,
בהצלחה!! -
@dudu אמר בהפנית משתמש לשלוחה לפי פרמטרים של זמן:
@6262 תנסה לראות את מה שכתוב באקסס פילטר אם תסתבך, תבקש שוב עזרה...
לכאורה תצטרך לכל זמן לעשות שלוחה אחרת,
לדוגמ' בין השעות 5-6 ללכת לשלוחה אחת, אחרת לשלוחה 2, ובשלוחה 2 לעשות שוב פילטר וכן הלאה,
בהצלחה!!לא ממש הבנתי:
איך אני מגדיר שם רשימה שלמה של תעודות זהות שעליהם יחולו ההגדרות.לגבי שלוחה אחרת לכל זמן, לכאורה זה לא רק שלוחה לכל זמן אלא גם לכל קבוצת משתמשים, דהיינו, אם אני רוצה שבזמן מסוים קבוצה 1 תעבור לשלוחה X וקבוצה 2 לשלוחה Y וקבוצה 3 לקבוצה Z אני צריך להגדיר שלושה שלוחות ובכל אחת הפילטר הנ"ל, וכן הלאה בכל יחידת זמן שבה אני רוצה את ההבדלה הזו. האם אני צודק?
-
@6262 תנסה את זה
type= enter_if_time=07:30-23:30.*.*.* enter_if_time_close_goto=להיכן לעבור כשלא יכול לשלוח צינתוק
-
@חנון-המרבה אמר בהפנית משתמש לשלוחה לפי פרמטרים של זמן:
@6262 תנסה את זה
type= enter_if_time=07:30-23:30.*.*.* enter_if_time_close_goto=להיכן לעבור כשלא יכול לשלוח צינתוק
איפה לשים את זה? ואיך זה חל על קבוצה מסוימת של משתמשים?
-
@6262 אתה יכול לנסות לעשות שילוב עם שלוחת id_list_message
איך אתה רוצה שזה יהיה?
כל הקבוצות מחולקות לאותן שעות?
אפשר לעשות שכל שלוחת אקסס פילטר תפנה לשלוחת id_list_message ששם יהיה כתוב כל אחד לאיפה הוא מופנה. -
@6262 אם אתה צריך את זה על קבוצה מסויימת של משתמשים תשתמש ב
=type
type=template_filter template_filter_active_go_to= template_filter_none_go_to=
-
@dudu לכאורה זה באותן שעות, אני מנסה להגדיר שתלמידים של כיתות מסוימות יופנו אוטומטית לחדר הרלוונטי עבורם באותו זמן נתון ולא יצטרכו לשוטט במרחבי המערכת.
אנסה לעבור על הקישורים ששלחת, אני די חדש כאן ומשתדל לקלוט את המערכת המצד אחד מורכבת ומצד שני ללא גבולות כמעט...
-
@חנון-המרבה זו בדיוק הבעיה, אני מנסה להחיל הגדרות על קבוצת משתמשים, פילטר לכאורה בנוי על רשימ"ת וזה רק לפי מספרי טלפון.
-
@6262 יכול להיות שאתה יכול לעשות את זה בצורה די פשוטה,
תכתוב לי איזה שעות אתה רוצה לעשות הפניות ואעלה לך כאן את הקוד. -
@6262 יכול להיות שאתה יכול לעשות את זה בצורה די פשוטה,
תכתוב לי איזה שעות אתה רוצה לעשות הפניות ואעלה לך כאן את הקוד.קודם כל תודה רבה על הרצון לסייע באמת אין מילים.
בגדול מדובר על:
9:00-10:30
10:30-12:30
16:00-16:30
17:00-18:00 -
@6262 תעשה למשל שנכנסים לשלוחה 1 (אתה יכול להחליף למה שאתה רוצה) ושם תגדיר ככה:
type=id_list_message record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none enter_id_read_say=yes enter_if_time=09:00-10:30.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/1
בשלוחה 1/1 תגדיר:
type=id_list_message record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none enter_id_read_say=yes enter_if_time=10:30-12:30.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/2
ובשלוחה 1/2 תגדיר:
type=id_list_message record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none enter_id_read_say=yes enter_if_time=16:00-16:30.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/3
ובשלוחה 1/3 תגדיר:
type=id_list_message record_name=no say_name=no enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none enter_id_read_say=yes enter_if_time=17:00-18:00.*.*.* enter_if_time_close_goto=/
(כמובן שאתה יכול לשנות את ההפניות לפי הרצוי לך)
בכל שלוחה אתה צריך להעלות קובץ בשםIdListMessage.ini
ובתוכו נתונים המפנים לשלוחה המתאימה, לדוג':1234=g-/5 9876=g-/6
כלומר מי שיקיש 1234 יופנה לשלוחה 5 ומי שיקיש 9876 יופנה לשלוחה 6.
שים לב שכל השלוחות אני עשיתי שסוג הזיהוי הוא הקשת ספרות, ומס' הספרות לא מוגבל.
לחילופין אתה יכול להגדיר כל אחד מסוגי הזיהוי האחרים הקיימים,
אתה רק צריך להתאים את הנתונים שבקובץ המפנה באותה שלוחה.בהצלחה רבה!!
-
@dudu אין מילים אנסה תודה רבה!!!
-
@dudu אם אפשרי רק טיפה הסבר על מהות ההגדרה כדי שאוכל להבין וללמוד גם לשימושים אחרים.
וכן האם אפשרי לשים את ההגדרות הללו גם בשלוחה הראשית? -
@6262 אפשר לשים גם בשלוחה הראשית, רק צריך לבדוק טוב את כדאיות הענין.
הסבר על הגדרות של שלוחה 1 לפי שורות:- סוג השלוחה
- שלא יבקש הקלטת שם
- שלא יגיד את השם
- כניסה לפי זיהוי אישי
- סוג זיהוי - ספרות
- כמות ספרות להקשה לא מוגבלת
- שיקריא את הזיהוי כדי שיהיה אפשר לשנות במקרה של טעות
- כניסה לשלוחה אם הזמן מתאים
- לאן יעבור אם הזמן לא מתאים.
בהצלחה!!
-
@6262 אפשר לשים גם בשלוחה הראשית, רק צריך לבדוק טוב את כדאיות הענין.
מה יכולה להיות בעיה בכדאיות הענין? זה לכאורה בדיוק מה שאני צריך לא?
-
@6262 כן, רק שאם אתה עושה את זה בשלוחה הראשית אין לך בעצם תפריט רגיל,
אם זה מה שאתה רוצה וצריך - מצויין, רק אמרתי שתבדוק... -
@6262 כן, רק שאם אתה עושה את זה בשלוחה הראשית אין לך בעצם תפריט רגיל,
אם זה מה שאתה רוצה וצריך - מצויין, רק אמרתי שתבדוק...אם אני מגדיר שמה שלא עונה לקריטריונים יעבור לתפריט ראשי זה בעצם יצור לופ שיחזור על עצמו או שבמצב כזה יעבור לתפריט הרגיל?
-
@6262 יצור לופ, א"א, אתה יכול לעשות איזו שלוחה שיעבור לשם וזו תהיה שלוחת ניתוק או השמעת קבצים או כל דבר אחר...
-
@dudu או להפנות לשלוחה כלשהי שתשמש תחליף לתפריט הראשי וכל שלוחה בה תהיה בעצם העברה לשלוחה מהתפריט הראשי. יעבוד לא?