בעיה ב'ערכים להגדרה' במשענה מהשרת
-
שבוע טוב
אני מנסה לבנות שלוחת הרשמה, ראשית יש להזין את מספר הזהות, המערכת שולחת את המספר לשרת לבדיקה האם קיים במערכת או לא, אם קיים לא ניתן להירשם בשנית
אם לא קיים אני רוצה שהמערכת תמשיך ברישום, ניסיתי להגדיר בפעולות לביצוע את האופציה של read אבל לא הצלחתי ניסיתי כמה אחרות כדי להבין האם לא הבנתי איך read עובד או שיש בעיה בערכים להגדרה, ומתברר שגם פעולות אחרות לא עובדות
כן אני יודע שמוגדר נכון שיש פעולות לביצוע כי הגדרתי שיועבר לשלוחה אחרת ואז מושמעת הודעה שא"א להעביר לשלוחה הזאת
איך אני מתקדם מכאן?
באופן כללי אם השיטה בה אני מנסה לייצר שולחת הרשמה אינה נכונה אשמח לשמוע מהי השיטה הנכונה
תודה רבה -
@פרויקט כתב בבעיה ב'ערכים להגדרה' במשענה מהשרת:
איך אני מתקדם מכאן?
מביא את הקוד שלך ואת ההגדרות בשלוחה, כדי שיהיה אפשר לעזור לך
באופן כללי read מול שרת מצויין למטרה הזאת, אפשר גם להשתמש במודול קבלת נתונים, השאלה מה אתה רוצה לעשות עם נתוני ההרשמה -
type=api api_link=https://hook.us1.make.com/XXXXXXXX api_url_post=yes api_000=ID,yes,9,8,7,TeudatZehut,yes,,, api_answer_Unregistered=פעולות לביצוע api_answer_$Unregistered=go_to_folder=ערכים להגדרה go_to_folder=/1
-
@פרויקט אל תשתמש בapi_answer, הוא לא מתאים לדיאלוג ארוך מול השרת (read)
תנהל הכל בשרת
לא מכיר את make כדי לומר איך מתכנתים בו מודול API, אולי אם תפרט יותר איך זה עובד שם (זה ממשק nocode?) אני אוכל לפרט יותר -
@צדיק-תמים כן, זה ממשק ללא קוד
-
איך בעצם אני אמור לנהל הכל בשרת?
מה אני מגדיר בימות?