נפתר כניסה בזיהוי עולה יחדות
-
@שמואל-9 שיעשו לי את זה והשלם להם ?
-
@חיידר
מה המייל שלך ליצירת קשר -
@שמואל-9
מה זה בכלל API ?
אתה יכו לכוון אותי איפו זה נמצא בפורום -
@חיידר ?
-
@חיידר אתה צריך דוקא זיהוי דיבור ? כי אם לא אז תוכל להשתמש ב "הוספת ערך id"
-
@מתנסה-php-api
לא הבנתי מה כתבת הבנת מה אני רוצה ? ומה עשיתיבגדול זה מה שאני רוצה שמשתמש יכניס שמות לקובץ PhonesName.ini ,כפי שכתבתי שם, ציטטי פה ללמטה , רק חשבתי אולי לעשות את זה בזהוי , לכן אני שואל? אם משתמש מקליט את שמו וזה יימר לטקסט,ואם אפשר שיעבור אוטמטי ע"י הגדרה או פעולה, לקובץ PhonesName.ini לכן אני שואל אם זה עולה יחידות ,וגם אם זה האפשרי מה שאני רוצה או איזה דרך טובה יותר כמובן לפי השאלה למטה
@חיידר כתב בשאלה לגבי הכנסת שם לקובץ PhonesName.ini:
יש לי כמה שלוחות לניהול קבלת צינטוקים לפי אזורים.
אני רוצה שכל מי שניכנס לאחת משלוחות ניהול קבלת צינטוקים יכניס את שמו בקובץ PhonesName.ini !!!
זה מה שיצרתי !!
משתמש שנכנס לאחת משלוחות ניהול צינטוקים, עובר לשלוחה, פילטר לפי רשימת צינטוקים, אם רשם את עצמו לקבלת צינטוקים (ע"י הקשה על 1), עובר לשלוחה שינוי ערך וכך רושם את שמו בקובץ PhonesName.ini , אם לא רשם(ע"י הקשה על 2 ) חוזר להתחלה .השאלה ? שמשתמש ניכנס לשולחה נוספת, לאישור קבלת צינטוקים, ורשם את שמו לקבלת צינטוקים, הוא עובר שוב לשלוחה שינוי ערך, ואני לא רוצה שהוא יעבור שוב.
ניסיתי כל מיני הפשרוית ואני חדש בתחום .
מה ניתן לעשות , ואולי יש רעיון אחר איך המשתמש יכניס שם לקובץ PhonesName.ini ???? -
@חיידר
אתה יכו לצטט לי את המקום איפו זה נמצא בפורום או בקישור -
@חיידר כתב בכניסה בזיהוי עולה יחדות:
אם רשם את עצמו לקבלת צינטוקים (ע"י הקשה על 1), עובר לשלוחה שינוי ערך וכך רושם את שמו בקובץ PhonesName.ini , אם לא רשם(ע"י הקשה על 2 ) חוזר להתחלה
השלוחה הזאת לא צריכה להיות ב api וזיהוי דיבור אלא אפשר להשתמש במודל הוספת ערכים שיהיה מוגדר לאחר השווה מקלדת עברית והכניסה לשלוחה היא רק אם רשום לצינתוקים
-
@חיידר
אתה יכו לצטט לי את המקום איפו זה נמצא בפורום או בקישור -
@מתנסה-php-api
מה שלא צריך אתה מתכוון לזה API -
-
@מתנסה-php-api
צריך לשתמש בזה או שאין צורך לפי מה שאני רוצה וניסתי@חיידר כתב בשאלה לגבי הכנסת שם לקובץ PhonesName.ini:
יש לי כמה שלוחות לניהול קבלת צינטוקים לפי אזורים.
אני רוצה שכל מי שניכנס לאחת משלוחות ניהול קבלת צינטוקים יכניס את שמו בקובץ PhonesName.ini !!!
זה מה שיצרתי !!
משתמש שנכנס לאחת משלוחות ניהול צינטוקים, עובר לשלוחה, פילטר לפי רשימת צינטוקים, אם רשם את עצמו לקבלת צינטוקים (ע"י הקשה על 1), עובר לשלוחה שינוי ערך וכך רושם את שמו בקובץ PhonesName.ini , אם לא רשם(ע"י הקשה על 2 ) חוזר להתחלה .השאלה ? שמשתמש ניכנס לשולחה נוספת, לאישור קבלת צינטוקים, ורשם את שמו לקבלת צינטוקים, הוא עובר שוב לשלוחה שינוי ערך, ואני לא רוצה שהוא יעבור שוב.
ניסיתי כל מיני הפשרוית ואני חדש בתחום .
מה ניתן לעשות , ואולי יש רעיון אחר איך המשתמש יכניס שם לקובץ PhonesName.ini ???? -
@מתנסה-php-api כתב בכניסה בזיהוי עולה יחדות:
אם רשם את עצמו לקבלת צינטוקים (ע"י הקשה על 1), עובר לשלוחה שינוי ערך וכך רושם את שמו בקובץ PhonesName.ini , אם לא רשם(ע"י הקשה על 2 ) חוזר להתחלה
השלוחה הזאת לא צריכה להיות ב api וזיהוי דיבור אלא אפשר להשתמש במודל הוספת ערכים שיהיה מוגדר לאחר השווה מקלדת עברית והכניסה לשלוחה היא רק אם רשום לצינתוקים
-
נראה לי שזה מה שעשיתי מודול הוספה או שינו ערך בלי זהוי הקלטת שם
@מתנסה-php-api https://f2.freeivr.co.il/topic/589/מ%Dערך7�דול-הוספת-ערך-id-של-המתקשר-או-ערך-מוגדר-מראש-לקובץ-במערכת-לבחירתכם#:~:text=ברירת מחדל המערכת מכניסה את ה זיהוי ID שאיתו נכנסו לשלוחה. ניתן להגדיר ערך מוגדר מראש שהוא יוכנס (או ישתנה)@חיידר כתב בכניסה בזיהוי עולה יחדות:
רק יש לי כמה שלוחות לניהול קבלת צינטוקים לפי אזוריםהשאלה ? שמשתמש ניכנס לשולחה נוספת, לאישור קבלת צינטוקים, ורשם את שמו לקבלת צינטוקים, הוא עובר שוב לשלוחה שינוי ערך, ואני לא רוצה שהוא יעבור שוב. מה ניתן לעשות
-
@חיידר תוסיף אותו בצורה שקטה לרשימ"ת כלשהיא
-