איטיות גדולה מאוד ב api, עזרה בדחיפות
-
שלום לכולם,
משום מה כל הבקשות ל api מאוד מאוד איטיות, ושאני הולך לפדפן עם הקישור זה ממש מיידי אבל דרך ה api לוקח כמה שניות
משהו יודע מה ניתן לעשות?פונקציה לדוגמה ב php
function getYemotTextFile($yemot_path){
// This function return the report of the campaign in a html format
// $path contain full path with $school_id and ivr2
global $YEMOT_TOKEN;
$url = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTextFile?token='.$YEMOT_TOKEN."&what=".$yemot_path;
$response = file_get_contents($url);
$data = json_decode($response, true);return $data["contents"];
}
-
@Ppgishonim
על איזה שרת אתה מריץ את הקוד?
מסתבר שהוא שרת שכור \ חינמי שיושב בחוץ לארץ,
ולכן יש איטיות בגלל הקריאה המרוחקת -
-
@Ppgishonim
שאלתי איזה שרת מריץ לך את הקוד.. -
שרת חזק מאוד, 8 ליבות, 32 RAM
-
הוא יושב ב Lithuania, אבל הקריאות אליו מישראל מאוד מהירות, זה שרת שמשרת כאתר, והוא מאוד מהיר בטיול בו, רק הקריאות ל API מאוד מאוד איטיות, כמה שניות כל פעם לקריאה מאוד פשוטה.
אני לא חושב שזה בגלל המרחק כי מה ההבדל אם אני מישראל מדבר עם השרת שנמצא ב Lithuania או ה api שנמצא בישראל מדבר עם Lithuania?
-
@Ppgishonim
אני לא כותב מהשערה אלא מנסיון..
יש כלים לנתח תעבורת אינטרנט, וכאשר שולחים קריאה משרת מרוחק לוקח 95% מהזמן על ההתחברות הראשונית
יש לך טעות בניסוח, כשאתה שולח API מהשרת, זה לא שה API מדבר עם השרת שלך, אלא הפוך, השרת שלך מדבר עם ה API של ימות המשיח [דוקא בשימוש של מודל API (שאז באמת ימות המשיח מדברים עם השרת שלך) הקריאות עובדות מאוד מאוד מהר]
ההבדל הוא בעוצמת השרת, כשאתה ניגש אליו מהדפדפן שלך או כשימות המשיח ניגשים לשרת שלך אתה משתמש עם השרת של ספק האינטרנט שלך, במקרה ההפוך לא מדובר בהכרח על שרת עוצמתי מידי, וגם הוא פונה לשרת של ימות המשיח שגם הוא לא מספיק
אגב מכיון שהשרת שלך באירופה זה יחסית בסדר, בעבר היה לי שרת בארה"ב והוא היה איטי פי כמה
זה הסיבה שאתה מתבקש לבחור באיזה אזור למקם את השרת כשאתה שוכר אותו, ולכן גם אתרי אינטרנט רצינים מחזיקים שרתים במספר אזורים