זיהוי שיחה יוצאת שונה לכל שלוחה- צינתוק חינמי
-
@שמואל-9
פעם זכור לי שחפשתי כזה דבר הרבה זמן ולא מצאתי משהו או מישהו כזה או שימכור
אדרבה מי שמכיר שיודיע -
-
@תפארת-יעקבב
אמרת בקיצור לפנות לשירות הלקוחות,
ולהשקיע במספרי משנה כ"כ הרבה (שכן יש לי כ- 10 רשימות צינתוקים כ"י בלע"ר)- לא שווה לי והלכך ניסיתי למצא פתרון לבעיה זו בדרך שונה,
עכשיו כיוון שיש לציבור פה הההמון וותק אולי תמצאו איזה חייגן וכדו''''', (כמובן שיחול עליו כל הנאמר לעיל [חינם...]
שכוייח. -
@דוד-כ
לא צריך להשקיע בלקנות מספרי משנה אפשר גם לעשות זיהוי ספיישל מכמה מספרי טוקמנים שלא בשימוש וכדומה
גם כל העניין החוקי של החייגן צריך לדעת, כיוון שבחייגן שאתה שולט אליו אתה יכול להוציא מספרים מכל זיהוי מכל מספר שאתה רוצה -
@תפארת-יעקבב
וואה וואה ממש מסובך מה שכתבת כפי שכבר כתבתי אני רק מתחיל ולא מבין מילים גבוהות (שאולי גם אתם לא מבינים?:)- אין לי אפי' מספר טוקמן אחד,
- איה החייגן המבוקש כלומר מה זה?
-
@דוד-כ
היה קצת בלבול...(עניתי גם לך וגם לשמואל ש.)
לך אמרתי שלא צריך דווקא מספרי משנה אפשר גם זיהוי ספיישל (למשל ממספרי טוקמן שלא בשימוש אם יש לך - שאז זה חינם, אבל אם אין לך עדיף לך ברור כבר לקנות)
עכשיו בהקשר למה שרצית מספר 00032 וכו אמרו לך למעלה שצריך חייגן וע"ז שאלתי האם זה כלל חוקי (מסתמא שכן עד כמה שאתה לא מרמה אנשים דרך כלמיני זיהויים אחרים - עובדה שזה קיים) -
@תפארת-יעקבב
ממש תודה.
נו אז מישהו יכול להסביר מה זה? ואיך אני מוצא את זה? ואיפה אני מתקין במערכת?! -
@דוד-כ יש לי רעיון איך לעשות בחינם, אבל זה לא יעזור לרשימות שכבר קיימות, פשוט לקחת הרבה מספרים חינמיים, לכל המספרים בתפריט הראשי מוגדר העברה למערכת שלך, כל השלוחות אצלך במערכת של הרשמה לצינתוקים מעבירים לתוך שלוחות פנימיות בתוך המערכות של הרשמה ובסוף ההרשמה עוברים חזרה לקו הראשון.
זה לא יעזור אם תרצה שכל אחד יקבל צינתוק לפי המספר שממנו נרשם. -
@צבי-ד-צ
יש לך את זה בקצת יותר מובן, סתם, אני צוחק:)!
כלומר כבר אמרתי שאין לי מספרים חינמיים!?
וגם לא הבנתי מה לעשות עם הרשימות החדשות? -
@דוד-כ "מספרים חינמיים" הכוונה מספר רגיל של קו, פשוט תפתח עוד 9 קוים.
בכל קו תגדיר בתפריט הראשיtype=routing_yemot routing_yemot_number=0773137770
דהיינו מעבר למערכת שלך (כמובן תחליף את המספר שכתוב שם למספר שלך)
לאחמ"כ תוסיף בכל קו שלוחה להתחברות לצינתוקים שבסיומה עוברים לשלוחה נוספת שמעבירה לקו הראשי לאיזה שלוחה שאתה רוצה (אם זה לתפריט ראשי, לא צריך את זה כי פשוט יחזור שלב אחורה שזה התפריט הראשי שמוביל לקו הראשי...)
בקו הראשי תעשה בכל שלוחה של הרשמה לצינתוקים במקום הרשמה לצינתוקים, הפניה לשלוחת ההרשמה במערכת אחרת, (יש כמה אפשרויות לזה אם לא תסתדר בפורום אנסה לעזור) וזהו, אח"כ כמובן חוזר למערכת הראשונה ואינו יודע לאן עבר בדרך, באמת הוא רשום במערכת השניה, ומשם יקבל את הצינתוק אך כשיחזור למספר שצינתק אליו יעבור אוטומטית למערכת הראשית. -
@צבי-ד-צ
המון תודה.
ואקווה שאעשה את זה בזריזות למה רק פעם בשבוע אפ' לפתוח קו חינמי, -
@דוד-כ רק תשים לב, שמבחינת ימות המשיח קו שיש לו פחות מ1000 דקות בחודש הם עלולים לסגור אותו
-
@צבי-ד-צ
זה לא בדיוק כי אני בעצם עושה ניתוב דרכו, -
@דוד-כ אני לא יודע מה המדיניות בזה