הגבלת נרשמים
-
לדוגמה יש לי מערכת שנרשמים לחלוקה לחג
יש שתי אפשריות לקבלת החלוקה 1 בבית 2 שובר זיכוי
אני מחלק מספרי הרשמה enter_id (קוד ספציפי לכל נרשם) ומגביל להרשם רק פעם 1
recording_and_entering_data_enter_id_max_approval=1
ובמערכת הכנסתי כל המספרי הרשמה ב enter_id
אם רוצים לקבל החלוקה בבית צריך להכנס לשלוחה 1 ולהזין הנתונים שאני צריך לדוגמה כתובת עיר קומה וכו'
אם רוצים שובר זיכוי צריך להכנס לשלוחה 2 ולהזין לאיזה סוג חניות רוצים השוברבעצם מה שאני צריך להגביל את הנרשם שאם הוא נרשם בשלוחה 1 שהוא לא יוכל אח"כ להרשם בשלוחה 2 וכן להיפך
ההגבלה כרגע זה רק לאותו שלוחה שלא יכול לעשות הזמנה נוספת אבל הוא יכול עדיין לבצע הזמנה נוספת בשלוחה השנייה
תודה מראש -
@חיים-הרשקוביץ כתב בהגבלת נרשמים:
בעצם מה שאני צריך להגביל את הנרשם שאם הוא נרשם בשלוחה 1 שהוא לא יוכל אח"כ להרשם בשלוחה 2 וכן להיפך
ההגבלה כרגע זה רק לאותו שלוחה שלא יכול לעשות הזמנה נוספת אבל הוא יכול עדיין לבצע הזמנה נוספת בשלוחה השנייה
תודה מראשתעשה שבסיום התהליך בשלוחה 1 זה יעביר להוספה שקטה לרשימת תפוצה, וההגדרות של שלוחה 1 תטמיע פילטר לפי רשומים ברשימת התפוצה שפתחת שאם המספר מופיע ברשימה אז שיעביר לשלוחה x שמשמיע שא"א יותר להרשם כי הוא נרשם כבר...
נ.ב. אתה יכול להשתמש גם בכניסה לפי זיהוי/רשימה שחורה/לבנה/ועוד כמה אופציות...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות