הפניה למערכת אחרת לשלוחה מסוימת.
-
@חנון-המרבה נכון אני רוצה להפנות מערכת אחרת לשלוחה של השידור חי (לא את המשפר הנוסף)
-
@יהונתן-כץ אמר בהפניה למערכת אחרת לשלוחה מסוימת.:
@zxc אתה יכול בבקשה לפסק יותר טוב?
@zxc אמר בהפניה למערכת אחרת לשלוחה מסוימת.:
את ההגדרות תשים במערכת השניה - במערכת שממנה אתה מפנה למערכת זו.
במערכת של השידור, אתה צריך רק את ה Did_Go_To, בשלוחה הראשית.ניסתי, לא מצאתי יותר מה לפסק
-
@יהונתן-כץ אז איפה נתקעת?!
בא נתחיל מהתחלה.
נגיד שהמערכת הראשונה הוא 0795111111 ושלוחת השידור חי הוא 0/9 ומספר המקביל הוא 0795000000
והמערכת השניה מספרו 0795222222.
בשלוחה הראשית של מערכת 0795111111 אתה שם את ההגדרהtype=menu check_did_and_go_to_folder=yes check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
ותוסיף קובץ Did_Go_To.ini, ובתוך הקובץ שים את ההגדרה
0795000000=/0/9
עכשיו במערכת השניה (0795222222) אתה שם איפה שאתה רוצה את ההגדרה
type=routing_yemot routing_yemot_number=0795000000
-
פוסט זה נמחק! -
@חנון-המרבה פצצה הצליח אבל לפני שזה מופנה זה אומר אין נתונים להשמעה ואז עובר יש דרך לבטל?
-
@יהונתן-כץ תביא את הגדרות השלוחה במילואו
-
@חנון-המרבה איזה שלוחה? איפה?
-
@יהונתן-כץ השלוחה שמפנה למערכת האחרת
-
-
@חנון-המרבה @מוטורלה תודה רבה רבה עובדדדדד הכללל טוב
-
@יהונתן-כץ עכשיו מגיע התור של הלייקים (לא בגלל הלייקים אלא להראות לכולם שטרחו בשבילך הכרת הטוב)
-
@חנון-המרבה אבל למה נעלת את הנושא של הapi? זה ממש התחיל לתת כיוון רציני למתעניינים. בהחלט אפשר להתחיל להבין מאיפה ללמוד! ואגב לדעתי סתם כך חשוב שיהיה כאן פורום או לפחות נושא למתחילים בapi. אחרת לא נוכל ללמוד..
-
@שלמה-צובל אתה סוטה מן הנושא פה למהדרין... (לגופו של ענין, האם לא ראית את התחלת גלגול כדור השלג שהלך ואיבד שליטה?!)
-
@חנון-המרבה אני מתנצל אבל אין לי מקום אחר להגיב. אם פעם אחת ישכילו לפתוח את הצאט של הפורום זה יהיה טוב.
לגופו של ענין זה לא סטה מהענין, רק הרחיב לנושא הזה עצמו!!! -
@שלמה-צובל לא הרחיב, כלום, סתם בלה בלה. (אתה הועלת מזה משהו?!)
וחוצמזה כבר פתחו אשכול מקביל.... -
@חנון-המרבה @מוטלה
עכשיו נהיה לי בעיה שכל מי שמתקשר לקו המפנה זה מגיע לשלוחה הראשית במקום לשלוחה המסוימת יש למישהו מושג???
אמור הרגע להפתח שידור אז זה דחוף תודה -
תודה מצאתי את הבעיה ב''ה