מקש קבוע להסרה מצינתוק
-
@תפארת1 כתב במקש קבוע להסרה מצינתוק:
בעקבות ההטרדה הנוראית של הצינתוקים בלי שום גבול וקשר
איזה הטרדה אתה מדבר תגיד לי איזה קווים מצנטקים אליך
ב. אם זה קו ספציפי תפנה לימות והם יסירו אותך מהאפשרות לצנתק אליך מהמערכת הזאת -
@שמואל-9 שלוחה 4 במרכזיה כבר לא עובדת...
וגם השלוחה שהיתה פעם פעם (ב 6#6 במרכזיה הישנה) של חסימה טוטאלית מכל הצינתוקים כבר מזמן לא קיימת
אני אישית כבר כמעט לא מקבל צינתוקים אחרי שעבדתי להסיר את עצמי מכל רשימות התפוצה למיניהם בכל קו שצינתק לי ולאורך כשנה זה עזר לי ב 95% בס"ד ממליץ לכולם (עכ"פ למי שמוטרד מקו כזה או אחר) -
@תפארת1 כתב
אני מציע בזאת לפתח מקש ייעודי שבו כל אחד יוכל להסיר את עצמו מיידית מהרשימה משהו כמו כוכבית 9
אולי כמו 0 בהשמע"ק אבל משהו כולל יותר גם לקו שצינתק ואין בו השמע"ק לדוגמא רק התרמה כי לפעמים משתמשים ב* למשהו אחר מתפריט
-
@תפארת1
אני לא חושב שכדאי אבל עכ"פ,
אפשר בימות המשיח לחסום את עצמך מקבלת צינטוקים מכלל המערכות שלהם!
אבל ממש הכל, נתון לשיקול דעתכם... -
@יוסף-ח מה הענין לצאת מהכל
סוג של לדפוק את ......???ולמה לא כדאי?
-
@תפארת1 כתב במקש קבוע להסרה מצינתוק:
@יוסף-ח מה הענין לצאת מהכל
סוג של לדפוק את ......???לכן כתבתי שזה נתון לשיקול דעת כי זה מעצבן מצד אחד שלא תוכל לקבל צינטוקים אבל גם חופר מצד שני הצינטוקים
ולמה לא כדאי?
בגלל שכל מקש שא"א לשנות זה מעצבן את מנהלי המערכות (המקש 0 בהשמעת קבצים למערכות שנכנס להם יותר מ30,000 דק' זה חסום לשינוי וזה מאוד מעצבן) ולכן זה לא כדאי, ועוד שמרבית הצינטוקים לא נשלחים ממערכות שזה היה עולה כסף אלא יש אנשים שמשתמשים במערכות של ימות כדי להשתמש במספר אבל את הצינטוקים הם שולחים בדרכים אחרות שלא תמיד כשרות (מה שגם נוגד את התקנון של ימות המשיח)...
אז כך שאין פתרון רציני כי גם אם אפשר לחסום את המערכת לא תמיד הצינטוק נשלח מטעם ימות... -
@יוסף-ח היום יש אפשרות בכל קו שלוחה 9 או כל מקש אחר להסרת מרשימת תפוצה אבל לא תמיד זה עוזר בחול אופן אני לא מקבל היום שום קו אחרי שכל קו שהתקשר אלי לחצתי 9 להסרה תנסה גם
-
-
@מתנסה-php-api כתב במקש קבוע להסרה מצינתוק:
@יוסף-ח כתב
אפשר בימות המשיח לחסום את עצמך מקבלת צינטוקים מכלל המערכות שלהם!
היה פעם
עד היום קיים בשירות הלקוחות...
-
אני גם חושב שזה רעיון נחמד...
לא צריך שהקו ישגע אותך בשביל לצאת מהצינתוקים, סתם אני רוצה לצאת סתם מקו רגיל ואני רוצה לדעת שיצאתי מכל רשימות הצינתוקים, אז פשוט אני לוחץ לדוגמא כוכבית 9 וזהו... אני רגוע...