צנתוקים
-
@איש-יהודי-טוב @dudu למעשה הצלחתי להגדיר שמקש 1 יהיה שמיעה, 3 הקלטה מחדש, 4 ביטול,5 אישור ללא צינתוק, 6 הקלטת המשך.
אך מה שאני לא מצליח בשום אופן הוא לעשות שמקש 2 יאשר את ההקלטה וישלח צינתוק ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עשה לי צינתוק במקש 2, רק אם כבר זה על ידי עוד תפריט (-שיצטרכו להקיש כמה פעמים 2 וזה אני לא רוצה) אני רוצה שבהקשה אחת על מקש 2 יאשר וישלח צינתוק!ניסיתי לעשות שיעבור לשלוחה ששם יש את ההגדרות דלהלן
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
וזה לא עזר-הייתי צריך להקיש פעמיים 2
-
@איש-יהודי-טוב @dudu למעשה הצלחתי להגדיר שמקש 1 יהיה שמיעה, 3 הקלטה מחדש, 4 ביטול,5 אישור ללא צינתוק, 6 הקלטת המשך.
אך מה שאני לא מצליח בשום אופן הוא לעשות שמקש 2 יאשר את ההקלטה וישלח צינתוק ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עשה לי צינתוק במקש 2, רק אם כבר זה על ידי עוד תפריט (-שיצטרכו להקיש כמה פעמים 2 וזה אני לא רוצה) אני רוצה שבהקשה אחת על מקש 2 יאשר וישלח צינתוק!ניסיתי לעשות שיעבור לשלוחה ששם יש את ההגדרות דלהלן
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
וזה לא עזר-הייתי צריך להקיש פעמיים 2
בלתי אפשרי לעשות ככה את מקש 2
-
@איש-יהודי-טוב למה לא?
-
@איש-יהודי-טוב למה לא?
סליחה מצאתי אפשרות
תעשה שאחרי אישור ההודעה (מקש 2) יעבור לשלוחה אחרת (לדוגמא78) ושהשלוחה הזאת תהיה הפעלת צינתוק בלבד ואת ההודעה "הצינתוק נשלח בהצלחה" תהפוך לשניה של שקט וככה יאשר את ההודעה ללא שום בעיות וגם לא יהיה לך שום סיבוכים -
@איש-יהודי-טוב אתה יכול בבקשה להעלות לי את ההגדרות שאני צריך להכניס-בכל השלוחות?
-
@איש-יהודי-טוב אתה יכול להעלות לי את ההגדרות שאני צריך להכניס-בכל השלוחות?
מתפלל מנחה וכבר שם
-
@איש-יהודי-טוב כמוני כמוך
-
@איש-יהודי-טוב שלום ותודה ולהתראות
-
-
@איש-יהודי-טוב אמר בצנתוקים:
ואת ההודעה "הצינתוק נשלח בהצלחה" תהפוך לשניה של שקטלמה?
כדי שלא ימתין סתם זמן עם ההודעה "הצינתוק הופעל בהצלחה" ורק אז יעבור לאן שצריך
-
@איש-יהודי-טוב אבל אני כן רוצה שהוא ישמע שהוא באמת הפעיל צינתוק
-
תעשה שאחרי אישור ההודעה (מקש 2) יעבור לשלוחה אחרת (לדוגמא78)
איך?
ושהשלוחה הזאת תהיה הפעלת צינתוק בלבד
איך?
ואת ההודעה "הצינתוק נשלח בהצלחה" תהפוך לשניה של שקט
איך?
-
record_end_goto=/9/1/5
ושהשלוחה הזאת תהיה הפעלת צינתוק בלבד
type=tzintuk st_tzintuk=כאן תכניס את מספר הרשימה tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
ואת ההודעה "הצינתוק נשלח בהצלחה" תהפוך לשניה של שקט
תכניס קובץ של שניה של שקט בתור הודעת מערכת מספר: M3338
-
@איש-יהודי-טוב אבל אני כן רוצה שהוא ישמע שהוא באמת הפעיל צינתוק
תעשה מה שבא לך
-
record_end_goto=/9/1/5
איפה לשים את זה?
-
record_end_goto=/9/1/5
איפה לשים את זה?
בשלוחת ההקלטות
-
@איש-יהודי-טוב @שמואל-ש
שים לב, אם אתה מכניס לו הגדרה שבסיום ההקלטה יעבור לשלוחת הפעלת צינתוק גם אם ילחץ 5 ויאשר את ההקלטה יעבור לאותה שלוחה... -
@איש-יהודי-טוב @שמואל-ש
שים לב, אם אתה מכניס לו הגדרה שבסיום ההקלטה יעבור לשלוחת הפעלת צינתוק גם אם ילחץ 5 ויאשר את ההקלטה יעבור לאותה שלוחה... -
@איש-יהודי-טוב @dudu נו אז מה לעשות שכן יהיה שלוחה עם צינתוק ושלוחה בלי?
-
@איש-יהודי-טוב עכשיו הוא אומר לי עדיין לא הוגדרה רשימת צינתוקים בשעת שהגדרתי שיצנתק לרשימת תפוצה 1 שפעילה!
מוגדר לי בהגדרות ההקלטה כך:type=record folder_move=1 say_record_number=no say_record_menu=no option_record=-1- menu_record_options_1=record_play menu_record_options_2=record_ok menu_record_options_3=record_again menu_record_options_4=record_cancel menu_record_options_5=continue_recording menu_record_options_6=noop record_end_goto=/555
ובהגדרות הצינתוק (-שלוחה 555 שאליו מופנה לאחר האישור) מוגדר כך:
type=tzintuk st_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
שהוא לוקח מרשימת תפוצה 1 והוא אומר שעדיין לא הוגדרה רשימת צינתוקים בשעת שברשימת התפוצה יש כבר 46 מספרים!
מה זה אמור להיות???