צנתוקים
-
הגדרתי שלוחה 'הפעלת צנתוק' וזה אומר להפעלת צנתוק הקש 1 לאיפוס רשימת הצנתוקים וכו'
אני רוצה שיהיה להפעלת צנתוק הקש 1 להמשך ללא צנתוק הקש שתיים
מישהו יכול לשלוח לי את ההגדרה הקשורה -
-
@בן-זאב אתה יכול לעשות תפריט, כאשר שלוחה 1 תהיה הפעלת צינתוק באופן אוטומטי ואילו שלוחה 2 תהיה שלוחת go_to_folder שתחזיר לתפריט הראשי או כל מקום אחר שתבחר...
-
@בן-זאב ההגדרה להפעלת צינתוק מיידית ללא שאלת להפעלת צינתוק הקש 1 לאיפוס רשימת הצינתוקים וכו' יש להוסיף את ההגדרה הזאת
run_tzintuk_automat=yes
ומה ש@dudu אמר, זה בנוסף, דהיינו שבשלוחת שליחת הצינתוק תגדיר את מה שהבאתי וחוץ מזה יהיה עוד שלוחה
type=go_to_folder go_to_folder=
-
@חנון-המרבה אמר בצנתוקים:
@בן-זאב ההגדרה להפעלת צינתוק מיידית ללא שאלת להפעלת צינתוק הקש 1 לאיפוס רשימת הצינתוקים וכו' יש להוסיף את ההגדרה הזאת
run_tzintuk_automat=yes
ומה ש@dudu אמר, זה בנוסף, דהיינו שבשלוחת שליחת הצינתוק תגדיר את מה שהבאתי וחוץ מזה יהיה עוד שלוחה
אני לא רוצה הפעלת צנתוק מיידי אני רוצה שיהיה להפעלת צנתוק הקש 1 להמשך ללא צנתוק הקש 2
-
@בן-זאב אז תעשה תפריט עם 2 שלוחות, שלוחה 1 תגדיר
type=tzintuk list_tzintuk= tzintuk_admin=yes
ובשלוחה 2 תגדיר
-
-
@בן-זאב תוסיף בשלוחה 1 את ההגדרה:
run_tzintuk_automat=yes
אם לא תוסיף, אחרי שיקיש 1 יגיד לו שוב את התפריט שכתבת בהתחלה, "להפעלת צנתוק הקש 1 לאיפוס רשימת הצנתוקים וכו'"
-
-
-
-
@איש-יהודי-טוב שעשיתי כל מה שכתוב שם ועדיין כשאני משאיר הודעה הוא רק אומר לשמיעה/לאישור/להמשך וכו' כמו שזה היה עד עכשיו ולא שולח שום צינתוק!
-
-
@שמואל-ש מה שאתה עושה בעצם זה שאחרי שהוא מקליט הודעה אתה מכניס את ההגדרה הזאת
folder_move=/7
ואז בעצם אחרי המקף אתה עושה שהוא עובר לשלוחת הפעלת צינתוק בלבד, שאלה ההגדרות שלה
type=tzintuk
st_tzintuk=כאן תכניס את מספר הרשימה
tzintuk_admin=yes
run_tzintuk_automat=yes
ואז זהו
-
@brochabar
זה מה שמוגדר בהקלטות
type=record
folder_move=1
record_end_goto=/364
say_record_number=no
say_record_menu=no@brochabar אמר בצנתוקים:
@שמואל-ש וסתם בשביל נוחות הפורום במקום צילומי מסך תעשה מה שכתוב כאן
למה אתה מתכוון שם? -
@שמואל-ש שתכתוב הגדרות כך
type=record folder_move=1 record_end_goto=/364 say_record_number=no say_record_menu=no
-
@איש-יהודי-טוב אמר בצנתוקים:
@שמואל-ש מה שאתה עושה בעצם זה שאחרי שהוא מקליט הודעה אתה מכניס את ההגדרה הזאת
folder_move=/7
ואז בעצם אחרי המקף אתה עושה שהוא עובר לשלוחת הפעלת צינתוק בלבד, שאלה ההגדרות שלה
type=tzintuk
st_tzintuk=כאן תכניס את מספר הרשימה
tzintuk_admin=yes
run_tzintuk_automat=yes
ואז זהו
אבל אני רוצה שיוכלו לבחור האם לשלוח צינתוק-כמו בוואצפון רגיל!
-
פוסט זה נמחק! -
@איש-יהודי-טוב איפה לשים את כל ההגדרות האלו?
-
@שמואל-ש אז תצטרך לעשות שהוא יעבור לשלוחת תפריט ששם יהיה שתי שלוחות 1 הפעלת צינתוק בלבד
הגדרות של הפעלת צינתוקtype=tzintuk st_tzintuk=כאן תכניס את מספר הרשימה tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes
2 מעבר לשלוחה אחרת (שזה בעצם לשלוחה שאתה רוצה שהוא יעבור אחרי הקלטת ההודעה)
הגדרות של שלוחת מעבר לשלוחה אחרתtype=go_to_folder go_to_folder=/כאן תשים את מספר השלוחה שאליה אתה רוצה שהוא יעבור