הודעה יחודית באמצע האזנה ע"י הקשה
-
שלום וברכה אחרי נבירות בפורום (לא כ"כ ידעתי איך לחפש במילים שלי בכל אופן זה לא כתוב)
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להגדיר מקש בשלוחת השמעת קבצים שאם המאזין באמצע ההאזנה יקיש עליו הוא ישמע הודעה מסוימת ואחרי סיום ההודעה יחזור להשמעה במקום שהוא עצר בה
תודה רבה ויום טוב -
@עולה-במסילה
האפשרות הכי פשוטה לדעתי זה לשנות את הודעת מערכת של תפריט כוכבית להודעה שאתה רוצה שישמעו -
@בעזרת-ה השאלה היא אם זה יחזור אוטומטי להודעה וכן שלא יהיה אפשרות להקיש בשמיעת ההודעה אלא לחזור להודעה
-
@עולה-במסילה
תגדיר בשלוחת השמעת קבצים את כל זה:control_play*=more_optionsA control_play_moreA0=noop control_play_moreA1=noop control_play_moreA2=noop control_play_moreA3=noop control_play_moreA4=noop control_play_moreA5=noop control_play_moreA6=noop control_play_moreA7=noop control_play_moreA8=noop control_play_moreA9=noop
ותעלה לשלוחה את ההודעה שאתה רוצה שישמעו בשם M1391
בהצלחה. -
@בעזרת-ה תודה רבה לא ידעתי אם האפשרות הזו תקפה גם בתפריט כוכבית הארת את עיני ושוב תודה
-
@עולה-במסילה אפשרות נוספת שיעבור לשלוחת חזרה להשמעה אחרונה, ושם הודעה M0000
-
@צבי-ד-צ אבל אם מישהו רוצה להיכנס להזנה אחרונה סתם הוא גם יצטרך לשמוע את ההודעה וזה אני לא רוצה
במערכת שלי אני מעדיף שלא יהיה תפריט כוכבית יותר מאשר שלא יהיה האזנה אחרונה
אבל תודה רבה על המענה והאכפתיות -
@עולה-במסילה לא, אתה עושה שלוחה נוספת של האזנה אחרונה, ושלא יוכלו להיכנס אליה כי זה יהיה מספר 9999