לא נפתר "המקש שהוקש שגוי"
-
@רישום-לרכבת
שלוחות השמעת קבצים אחרות פועלות כרגיל ב"ה. -
-
@יוסף-ח כתב ב"המקש שהוקש שגוי":
וגם בהם מוגדר "רשימה לבנה"?
ב1 לא מוגדר כלום, ב1 רשימה לבנה, וב1 סיסמא.
-
@רישום-לרכבת כתב ב"המקש שהוקש שגוי":
ב1 לא מוגדר כלום, ב1 רשימה לבנה, וב1 סיסמא.
אני מצטער, אני לא רואה פה משהו בעייתי, בדקנו בשלוחת ההקלטות וגם בדקנו בשלוחת השמעת קבצים ובשניהם אני לא רואה בעיה, אם זה ממשיך תפנה cs@yemot.co.il">לשירות הלקוחות אולי הם ימצאו את הפתרון...
-
@יוסף-ח
פניתי אליהם והם טוענים שתפקידם רק למערכות שמשלמים להם על ההקמה או לבאגים כלליים וזה בנייה לא נכונה של הקו. -
וזה בנייה לא נכונה של הקו.
אני לא רואה מההגדרות שהבאת כאן שום בעיה!
-
-
@רישום-לרכבת
על פניו זה נראה באג, אבל מאוד מוזר שיהיה באג בדבר הזה.
אם אתה רוצה תשלח לי את מספר המערכת והסיסמא למייל 6560311@gmail.com ואנסה לבדוק לך.
לא מבטיח שאוכל לתקן, אבל זה לא נראה כמו באג. -
@בעזרת-ה כתב ב"המקש שהוקש שגוי":
@רישום-לרכבת
על פניו זה נראה באג, אבל מאוד מוזר שיהיה באג בדבר הזה.
אם אתה רוצה תשלח לי את מספר המערכת והסיסמא למייל 6560311@gmail.com ואנסה לבדוק לך.
לא מבטיח שאוכל לתקן, אבל זה לא נראה כמו באג.וכמובן תעדכן את חברי הפורום מה באמת הייתה הבעיה...
-
@צבי-ד-צ
הוא לא פנה אלי. כנראה הסתדר.
המחשבה שלי היתה שהוא העלה הודעת מערכת המקש שהוקש שגוי במקום הודעת מערכת של הביפ. ועוד כמה רעיונות. -
@בעזרת-ה
אני לא יודע מה היתה הבעיה, אחרי שהשארתי לשם הודעה מהניהול זה התחיל להשאיר הודעות לשם, אבל כשזה מגיע להודעה לפני נהיה צפצוף קולני מוזר -
@רישום-לרכבת
שלחת פרטים למייל הנ"ל? -
@בעזרת-ה
לא, ניסיתי להיעזר עם מכרים. -
@רישום-לרכבת
אני לא מבין, הסתדרת או לא? -
אחרי שהשארתי לשם הודעה מהניהול זה התחיל להשאיר הודעות לשם, אבל כשזה מגיע להודעה לפני נהיה צפצוף קולני מוזר
כלומר, ההודעות החדשות שמאזינים משאירים נקלטים, את ההודעות שהושארו עד לאותו תאריך אין אפשרות לשמוע בטלפון.