ממשק api שליחת הקלטה לשרת וקבלת שמע מהשרת אפשרי?
-
שלום.
אני חדש במודל api אני מנסה לקבל הקלטה מהמערכת בלי לתמלל, לא הבנתי איך עושים את זה, האפשרות שראיתי זה רק להקליט למערכת, לא הבנתי מה זה עוזר, חייבים לגשת עם api לניהול המערכת כדי להוריד את ההקלטה? אין דרך לקבל ישיר? וכן אותו דבר איך להשמיע קובץ שמע מהשרת.
נ.ב. עוד דבר אני רוצה שזה יהיה מחזורי, שהמערכת תקליט, והשרת יחזיר תשובה שמע, ולאחר מכן שוב יקליט ושוב ישמיע תשובה מהשרת, בלופ (בלי סוף), זה אפשרי?
תודה.
-
@mordechay0000
אכן, הקלטות בAPI נשמרות על המערכת ולא אצלך בשרת, אתה בסך הכל נותן פקודות לימות המשיח מה לעשות, אתה לא יוצר כאן איזה תקשורת לתעבורת נתונים
וכן להיפך, אין אפשרות להשמיע קובץ מהשרת שלך, אלא רק מקבצים ששמורים במערכתאם הלופ שאתה צריך זה הקלטות שמתקבלות גם הם ב API למה שלא תגדיר השמעה של הקובץ שהוקלט? כאילו לא מספיק ברור כאן הצורך לשמור ולהשמיע קבצים מהשרת הפרטי שלך, ומה רע שהכל נמצא על המערכת
-
@mordechay0000 לדעתי כדאי שתפרט לאיזה תוצאה אתה רוצה להגיע כדי שידעו איך לעזור לך.
-
@הרב @amp-Software-0 אני יתן דוגמה (זה לא מה שאני רוצה לעשות אבל זה אותו רעיון) דומה לשימוש שלי
אם אני רוצה ליצור מערכת להאזנה לשירים מיוטיוב, אני רוצה שהמשתמש יקליט את השם של השיר (אני רוצה לתמלל לבד..) ובתגובה להשמיע לו את השיר שהוא חיפש -
@mordechay0000 אתה צריך לבצע את השלבים הבאים:
- לקבל הקלטה מהמשתמש שבה הוא יקליט את שם השיר.
- למשוך את ההקלטה מהמערכת לשרת שלך ואז לתמלל אותה.
- להוריד את השיר מיוטיוב לשרת שלך.
- לעלות את השיר למערכת.
- להחזיר בתשובה למודול API את שם הקובץ להשמעה.