הגבלת כניסה לשלוחה לפי כמות כניסות שהוגדר (לא לפי טלפון)
-
האם יש אפשרות הגדרה של כניסה לשלוחה, למשל רק חמש אנשים ראשונים שיתקשרו יאושר להם הכניסה, והשאר יופנו לשלוחה אחרת.
-
-
@מוטלה אמר בהגבלת כניסה לשלוחה לפי כמות כניסות שהוגדר (לא לפי טלפון):
@בעלזא הגעת בזמן!
יש לך את זה חדש מהיום!
אם אתה רוצה יש לך גם את זה אבל יש בזה באגים. (לא מנסיון)תודה ראיתי את זה אבל אני צריך הגבלה כללית כך שברגע שיעודכן שבשלוחה כבר נכנסו שני אנשים למשל שוב לא יוכלו להיכנס עוד אנשים כלל, ולא שאחרי שהם ינתקו יוכלו שוב להיכנס.
-
@בעלזא אין אפשרות רגילה להגביל את זה.
1.אתה יכול לעשות קומבינה עם שלוחת קבלת נתונים, לפני הכניסה תעביר אותו לשלוחת קבלת נתונים השאלה תהיה 'לכניסה לשלוחה הקישו 1' ותגביל שם עד 20 לדוגמה, (את כל ההודעות ברירת מחדל שם אפשר לבטל ) ואח"כ שיעבור לשלוחה, ויש שם הגדרה נפרדת למי שנכנס אחרי שנרשמו כבר 20 שיעבור לשלוחה אחרת.
2. אתה יכול להשתמש עם מודול חלוקת קופנים או מודל חלוקת אישורים ולהגביל את הכמות ושם להגדיר שאחרי קבלת האישור יעבור לשלוחה ומי שמגיע אחרי חוזר לשלוחה הקודמת (ברירת מחדל) כמובן שתשנה שם את ההודעות ברירת המחדל להודעות קשורות.
אם תצטרך אני יביא לפה את ההגדרות שאתה צריך בל"נ -
@מוטלה אמר בהגבלת כניסה לשלוחה לפי כמות כניסות שהוגדר (לא לפי טלפון):
@בעלזא אין אפשרות רגילה להגביל את זה.
1.אתה יכול לעשות קומבינה עם שלוחת קבלת נתונים, לפני הכניסה תעביר אותו לשלוחת קבלת נתונים השאלה תהיה 'לכניסה לשלוחה הקישו 1' ותגביל שם עד 20 לדוגמה, (את כל ההודעות ברירת מחדל שם אפשר לבטל ) ואח"כ שיעבור לשלוחה, ויש שם הגדרה נפרדת למי שנכנס אחרי שנרשמו כבר 20 שיעבור לשלוחה אחרת.
2. אתה יכול להשתמש עם מודול חלוקת קופנים או מודל חלוקת אישורים ולהגביל את הכמות ושם להגדיר שאחרי קבלת האישור יעבור לשלוחה ומי שמגיע אחרי חוזר לשלוחה הקודמת (ברירת מחדל) כמובן שתשנה שם את ההודעות ברירת המחדל להודעות קשורות.
אם תצטרך אני יביא לפה את ההגדרות שאתה צריך בל"נ@מוטלה קודם כל תודה, כבר חשבתי על הרעיון של קבלת נתונים, אך רציתי לדעת אם יש הגדרה ספציפית, אז בכל אופן תודה על העזרה.