הוספת מספר חו"ל לרשימת תפוצה
-
שירות לקוחות (חינם)
-
@דורש1 יש לך רשימה לבנה או רשימת תפוצה?!
- ברשימה לבנה אפשר להכניס גם מספרי חו"ל
- ברשימת תפוצה א"א להכניס מספרי חו"ל
@zxc אמר בהוספת מספר חו"ל לרשימת תפוצה:
שירות לקוחות (חינם)
מנסיון?! (כי זה מאוד מאוד מוזר לי.)
-
@חנון-המרבה אמר בהוספת מספר חו"ל לרשימת תפוצה:
@דורש1 יש לך רשימה לבנה או רשימת תפוצה?!
- ברשימה לבנה אפשר להכניס גם מספרי חו"ל
- ברשימת תפוצה א"א להכניס מספרי חו"ל
@zxc אמר בהוספת מספר חו"ל לרשימת תפוצה:
שירות לקוחות (חינם)
מנסיון?! (כי זה מאוד מאוד מוזר לי.)
ראשית תודה רבה לכם
יש לי רשימת לבנה בתוך הרשימת תפוצה ולא עבור רשימת תפוצה לצינתוקים.
ושוב תודה -
@דורש1 תסביר לי מה זה רשימת לבנה בתוך הרשימת תפוצה.
ולא משנה כלל לאיזה צורך יש לך את רשימת התפוצה, רשי"ת פשוט מוגדר רק למספרים ישראליים. -
מנסיון
-
@דורש1 תסביר לי מה זה רשימת לבנה בתוך הרשימת תפוצה.
ולא משנה כלל לאיזה צורך יש לך את רשימת התפוצה, רשי"ת פשוט מוגדר רק למספרים ישראליים.יש הגדרה ברשימת תפוצה של רשימה לבנה שהוא נותן להיכנס לקו רק למי שמופיע ברשימה.
ישר כח
-
@דורש1 מה ש @חנון-המרבה מציע שתשתמש בזה
רשימה לבנה -
@דורש1 OK, אם אתה לא צריך את האופציה של הוספת חברים לרשימה דרך הפלפון, תגדיר בכניסה ראשית של המערכת רשימה לבנה, ושמה תוכל להוסיף מי שאתה רוצה ומאיפה שאתה רוצה.
ואם אתה כן תרצה להוסיף דרך הפלפון, תודיע כאן ונעזור לך בשמחה. -
@דורש1 OK, אם אתה לא צריך את האופציה של הוספת חברים לרשימה דרך הפלפון, תגדיר בכניסה ראשית של המערכת רשימה לבנה, ושמה תוכל להוסיף מי שאתה רוצה ומאיפה שאתה רוצה.
ואם אתה כן תרצה להוסיף דרך הפלפון, תודיע כאן ונעזור לך בשמחה.אשמח לדעת לאופציה של הוספה דרך הטלפון בבקשה
תודה רבה רבה -
@דורש1 בעצם יש פה בעיה.
מצד אחד אין אפשרות להוסיף מספרים לרשימה לבנה דרך הפלפון.
מצד שני אין אפשרות להכניס מספרים שאינם ישראלים לרשימת תפוצה.
ולכן אם הגדרת הכניסה היא ע"פ רשימה לבנה, אז יוכלו גם מספרים מחו"ל להיכנס (אם רשמת אותם)
ואם הגדרת הכניסה היא ע"פ רשימת תפוצה מסויימת, אז ישנה אפשרות להוסיף מספרים דרך הפלפון אך לא מספרי חו"ל (גם לא דרך המחשב).לכן מה שיש לעשות הוא שמיד בכניסה למערכת, כולם יופנו (ח"פ) לשלוחה 98/1/1 (לדוגמא) והשלוחה הזאת (98/1/1) יהיה הפניה לפי רשימת תפוצה, מי שיהיה ברשימה יופנה לראשי, ומי שלא - יחזור שלב אחד אחורה, שזה שלוחה 98/1 והשלוחה הזאת יהיה מעבר לשלוחה ראשית (go to folder) עם הגדרת רשימה לבנה, ושלוחה 98 יהיה ניתוק שיחה.
כך גם תוכל להכניס מספרים ישראליים לרשימת תפוצה דרך הפלפון, וגם להכניס מספרים מחו"ל (דרך המחשב).בהצלחה.