בעיה בקבלת שיחות SIP במודל תור
-
אני לא מצליח לעשות שכאשר נכנסים למודל תור הוא יעביר גם ל SIP הוא כרגע מעלה שגיאה של אין מספיק יחידות, אבל לא מעביר ל SIP, ובמודל SIP רגיל הוא עובד מצוין (ללא יחידות) זה ההגדרות שעשיתי:
type=queue account_dial_extension=200,300,400,500,600,700 sip_record=yes sip_timeout=250 sip_dial_end_go_to=/2/3 sip_tfr_redial_if_no_answer=yes reverse_caller_id=yes sip_not_send_spacel_headers=yes queue_caller_id=real_did queue_your_id_add=200 queue_timeout=800 queue_end_timeout_goto=/5 queue_end_continue_goto=/2/3 queue_end_no_members_goto=/9 queue_not_active_goto=/9 queue_end_goto=/9 dial_key_1=routing_client_to_number-0527XXXXXX dial_key_2=menu_routing_client dial_key_3=hold dial_key_music_on_hold=373484_שיר_קמפיין queue_log_send_mail=no queue_no_continue_send_mail=no queue_record_send_mail=noזה הקובץ EXT.INI
-
@שוקי-ס
וזה הקובץ בשם queue.initimeout=30 announce-frequency=60 announce-holdtime=yes periodic-announce-frequency=90 SIP-0747XXXXXX=2 ;; ***DUP*** 0747XXXXXX=6 0527XXXXXX strategy=linear musicclass=373484_שיר_קמפייןאם יש למישהו איך לעזור אני ישמח
-
@שוקי-ס
כפי הידוע לי למודול תור חייבים לפחות 35 יחידות אף אם מדובר בשלוחת SIP (ולא עולה יחידות)
ועיין כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות