עזרה לגבי מודול sale_products
-
יצרתי שלוחה sale_products תחת השלוחה הראשית.
בנוסף, יצרתי בתיקיית sale_products את הקבצים הבאים:
sale_products.ini:001=30 002=100.15 003=50.17 004=10.44 005=50.01 006=50.90
sale_products_name.ini:
001=6 פרלינים שוויצרים 002=חולצה מחוייטת 003=משאית משחק לילד 004=שוקולד שוויצרי 005=פליימוביל משאית 006=מכנסי בד דיסל
sale_products_category.ini:
food=1,4 wear=2,6 game=3,5
שאלה 1:
כשאני מתקשר לשלוחת המוצרים, ומקיש למשל 3, אני מועבר לשלוחת משחקים (game) ששם אני מקבל את פרטי המוצרים. הבעיה היא שבמקום להקריא את שם המוצר כפי שהגדרתי ב- sale_products_name.ini, הוא מקריא לי:
"מוצר 003, המחיר למוצר זה 50.17 שקלים חדשים".שאלה 2:
לפי מודול מכירות, הגדרתי בקובץ ext.ini של השלוחה:type=sale_products sale_products_catalog_number=category sale_products_category_type=food
רציתי לדעת כיצד מגדירים מספר קטגוריות, כלומר בנוסף לקטגורית 'food' (מאכלים) אני מעוניין להגדיר עוד קטגוריות שיתווספו, למשל 'wear' (הלבשה).
האם ניתן להגדיר את זה כך?
sale_products_category_type=food,wear
או שאולי כך?
sale_products_category_type=food sale_products_category_type=wear
אשמח לסיוע לגבי 2 השאלות הנ"ל.
תודה רבה!
-
@soris1989
לגבי שאלה 1: תעלה לתקיית sale_products את שמות המוצרים כאשר שם המוצר שווה למספר המקט
לדוגמא מוצר 001 שם הקובץ יהיה 001.לגבי שאלה 2:
ניתן בכל שלוחה להפעיל קטגוריה אחת בלבד.
אתה יכול פשוט לשייך לקטגוריה בתיקיית sale_products_category.ini: את המוצרים שאתה רוצה לכל קטגוריה.
אם תרצה להשמיע סוגי מוצרים מקטגוריות שונות פשוט תוסיף את אותם מוצרים לקטגוריה אחת -
@clickphone תודה רבה!
לגבי שאלה 1, אם אני מבין נכון, צריך ליצור בתיקיית sale_products שישה קבצים באופן הבא:
001.ini:6 פרלינים שוויצרים
002.ini:
חולצה מחוייטת
וכן על זה הדרך ליצור עד 006.ini.
במידה וכך צריך לעשות, אז מה המטרה של הקובץ sale_products_name.ini שמובא בדוקומנטציה? בדוקומנטציה כתוב שזה הקובץ שמבצע את המיפוי באופן שזה מקריא את שמות המוצרים במקום את המק"ט שלהם.
-
@clickphone טוב, עכשיו התבאר לי:
- sale_products_name.ini - משמש עבור מיפוי המק"ט לשמות מוצרים בדו"חות שמונפקים.
- לגבי השמעת שם המוצר, עכשיו מצאתי את זה בדוקומנטציה, כפי שציינת לעיל:
"
השמעת שם המוצר
בנוסף, ניתן שבמקום שהמערכת תשמיע
"מוצר אחד שתים שלוש"
המערכת תשמיע את הקובץ שאתם הקלטתם על המוצר
המערכת תחפש את קובץ כשם המקט שבו יהיה המספר על המקט
לדוגמא מקט 009
אז המערכת תחפש בתוך תיקית SaleProducts
את קובץ 009
הקובץ יכול להיות בפורמטים wav,ogg,ttsבאם הקובץ לא קיים המערכת תשמיע את מספר המקט
"