אם אפשר לענות לי כמה שיותר ברור. תודה!
-
איך אני יכול לבדוק מי נרשם לקבלת צינתוקים(בחינם)?
תודה מראש -
עד כמה שידוע לי אין אפשרות
דיברו על זה פעם ואמרו שאין אפשרות אולי השתנה משהו -
@רפאל-גרינוולד
אין אפשרות
בעבר היו כאן קומבינות לצירוף חברים לרשימת הצינתוקים אך בתכל'ס לדעת כמה נרשמו זה אי אפשר לדעת -
יש אופציה לעשות שלפני ההרשמה לצינתוקים יעברו להירשם ברשימת התפוצה ואז תדע שמי שברשימת התפוצה הוא גם מקבל צינתוקים
-
@מרדכי-ק ואיך עושים את מה שאמרת?
-
אני לא זוכר אבל תחפש אפה הביאו אפשרות לחייב להירשם לצינתוקים או שתשאל ומשהו ידע אפה זה
-
אני לא יודע איך עושים קישור אבל מצאתי את זה
-
@רפאל-גרינוולד זה בתכתובת שאמרתי לך לקרוא...
פשוט מאד אתה עושה שאחרי ההרשמה לרשימת הצינתוקים עוברים לשלוחה שמוסיפה לרשימת התפוצה, רק שגם באופן הזה זה לא 100% כי ייתכן שמישהו נכנס לשלוחה ובחר שלא להירשם וכן ייתכן שאחרי שנרשם נכנס שוב והסיר את עצמו.
אף פעם אתה לא יכול לדעת לגמרי בוודאות מי נרשם ומי לא. -
-
ההסבר המדויק בהסברים מסודרים ממשתמשים וקוראים לזה "לגרום למשתמשים לאשר קבלת צינתוקים"
-
@מרדכי-ק אמר באם אפשר לענות לי כמה שיותר ברור. תודה!:
לגרום למשתמשים לאשר קבלת צינתוקים
-
@יהונתן-כץ ,תודה רבה רבה, ולילה טוב
-
@יהונתן-כץ אמר באם אפשר לענות לי כמה שיותר ברור. תודה!:
מה היה אכפת לך, איך ש @מרדכי-ק כתב את זה.
כבר כתבו כמה פעמים:- אתה נותן לו לפה, ואתה בן-אדם, וכל בן-אדם אפילו האדיב ביותר, הוא 'מוגבל', פעם הבא כשהיה שאלה רצינית, לא תשיב באותה מידה, כי נשחקת.
- מתי @רפאל-גרינוולד ילמד לחפש בעצמו, אם כל דבר תכניס לו לפה (ורפאל, אני ממליץ שלא תשתמש בקישור, אלא תחפש לבד, בכדי שתדע יותר טוב בפעם הבא, לטובתך)
ועוד סיבות
-
@zxc תודה על ההצעה
יש משהו נכון במה שאתה אומר
אבל בנושא הזה אני לא חושב שיש לי בדיוק מה לחפש כי הוא לא מופיע בבירור
וראיתי כבר את כל השאלות שהעלו בנושא הזה ולא יצא לי שום דבר ברור ולכן ביקשתי שיתנו לי הסבר ברור
תודה בכל זאת
והמשך יום נעים -
@zxc לא הבנתי את מספר 1
-
@יום-מקסים @רפאל-גרינוולד אני לא המנהל, ולא סגן מנהל, וגם לא מהצוות. הצעתי הצעה אתם יכולים לחלוק.
עיין בפוסט של @מרדכי-ק הוא כתב לך בדיוק מה שיונתן הביא. הוא כתב איזה פורום והוא כתב את שם הפוסט, מה עוד צריך -
@zxc צודק...